Airconditioning Boxtel

Duurzaam Wonen Wijzer in Boxtel geeft advies

Duurzaam Wonen Wijzer in Boxtel zijn de experts op het gebied van duurzaam wonen. U kunt bij ons terecht voor al u vragen over duurzaamheid en het besparen op uw energierekening. Duurzaam Wonen Wijzer brengt alle diensten en duurzame producten voor u in kaart en geeft eerlijke informatie over uw energieverbruik. Duurzaam Wonen Wijzer geeft ook advies over het gebruik van bijvoorbeeld airconditioning in uw woning. Zodat u op een verantwoorde manier uw huis in Boxtel kan koelen, en dat gaat u ook terugzien op uw energierekening.

Huis koelen zonder airconditioning

Het beste is om uw woning in Boxtel zonder het gebruik van airconditioning te koelen. Een airconditioning verbruikt veel stroom en is daarom schadelijk voor het milieu. Duurzaam Wonen Wijzer geeft u advies om uw woning toch koel te houden tijdens de zomermaanden, door een paar simpele maatregelen te nemen. Als u ‘s ochtends, als het nog koel is alle ramen en deuren tegenover elkaar open zet, op die manier haalt u de koele lucht naar binnen. Overdag moet u de ramen en deuren gesloten houden, alleen dan blijft het overdag ook koel. U kunt ook overwegen rolluiken of zonwerende gordijnen te gebruiken om de koelte binnen te houden. ‘s Nachts kunt u de ramen tegenover elkaar open zetten, dan heeft u ‘s nachts ook verkoeling, zonder gebruik te maken van een airco.

Airconditioning Boxtel

Een duurzame airco gebruiken

Toch gebruiken veel huishoudens liever een airco, vooral tijdens een hittegolf. Duurzaam Wonen Wijzer in Boxtel helpt u met het vinden van de meest duurzame airconditioning. Wij vertellen u onder andere waar u op moet letten bij de aanschaf van een energiezuinige airco. Zo draagt u alsnog bij aan een duurzame wereld en zit u er lekker koeltjes bij in de zomer! Voor alle advies en mogelijkheden over de airco’s, kunt u altijd contact met Duurzaam Wonen Wijzer in Boxtel opnemen. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over bijvoorbeeld een airco met splitsysteem die al een stuk energiezuiniger is dan de klassieke airco.

Neem contact op met Duurzaam Wonen Wijzer in Boxtel voor meer advies

Heeft u vragen of meer hulp nodig bij het uitzoeken van een airco? Bel ons 085-3036525 U kunt ons ook altijd mailen voor meer informatie info@duurzaamwonenwijzer.nl.
Duurzaam Wonen Wijzer geeft altijd eerlijk en betrouwbaar advies over airconditioning!

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk