Airconditioning Boxtel

Snel een airco laten plaatsen in Boxtel

Wilt u onafhankelijk advies welke airco het beste is voor uw woning in Boxtel? En deze binnen vier weken laten plaatsen? Hiervoor gaat u naar Duurzaam Wonen Wijzer! Als adviseur en airco-installateur weten wij alles over airco’s, maar ook hoe dit zo duurzaam en voordelig mogelijk kan. Vraag nu een gratis quickscan aan voor uw huis in Boxtel is, dan zoeken we het allemaal voor u uit. Dan kunt u snel genieten van de best mogelijke airco voor uw huis.

 • Bespaar op energiekosten
 • Goed en betrouwbaar advies
 • Professionele installatie

Airco uitzoeken en door vakman laten plaatsen

Bepalen welke airco geschikt is voor uw woning in Boxtel vraagt om specialistische kennis. Er komt namelijk meer bij kijken dan alleen het benodigde koelvermogen berekenen. Ook het stroomverbruik speelt een rol. Verder moet uw airco ook goed samenwerken met alle andere apparaten die een rol spelen bij het koelen en verwarmen van uw woning, zoals uw warmtepomp, cv-ketel en zonnepanelen.

1. Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan en we bellen u binnen 1 werkdag om de wensen door te spreken en een vrijblijvende afspraak in te plannen.

2. Afspraak op locatie

Wij komen bij u langs en kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke het best bij u en uw situatie passen.

3. Offerte op maat

U ontvangt een offerte op maat per mail. U kunt alles nog even rustig doorlezen en bespreken voor u akkoord gaat. Na akkoord plannen we een dag in die u goed uitkomt om de opdracht uit te voeren.

Airco

Wat doen wij voor u?

Laat het selecteren van de meest geschikte airco voor uw woning in Boxtel maar aan ons over. Voor onze experts is dit dagelijkse kost. Meld u daarom aan voor een vrijblijvende quickscan, dan zoeken wij het voor u uit. Met Duurzaam Wonen Wijzer kunt u het volgende verwachten:

 • Uw wensen centraal
 • Service en ondersteuning
 • Korte lijnen
 • Eigen monteurs
 • Gratis quickscan
 • Deskundig advies
 • Vakwerk

Vrijblijvend quickscan voor uw woning in Gemert

Bij een quickscan komen we bij u langs in Gemert voor een vrijblijvende schouw van uw woning. In een uur brengen we alle energie opwekkers, verbruikers en verliezers in kaart en geven we u uitleg over de verschillende duurzaamheidsopties. Zo creëren we een overzicht voor u, dat inzichtelijk maakt welke delen van uw huis nog geoptimaliseerd kunnen worden. We bekijken welke combinatie van maatregelen het grootste effect zullen hebben en brengen hier een offerte voor uit.

Zo kunt u het laten plaatsen van een airco combineren met het beter isoleren van uw huis of het plaatsen van zonnepanelen. Ook wordt er rekening gehouden met uw huidige en toekomstige stroomverbruik, zoals een warmtepomp die eventueel nog op de planning staat. Op deze manier geven we u een integraal advies waardoor u niet alleen de beste airco voor nu aanschaft, maar ook voor de toekomst.

Roadmap naar een duurzame woning

Naast de vrijblijvende quickscan, kunt u ook bij ons terecht voor het adviesrapport: roadmap naar een duurzame woning. Met dit rapport brengen wij alle bouwfysische eigenschappen van uw woning in Gemert gedetailleerd in kaart. Zoals het aantal kamers, de radiatoren, de cv, de huidige isolatie status, het warm water verbruik, kuub gas en KWH verbruik. Op deze manier heeft u een volledig overzicht van alle energieopwekkers, verbruikers en verliezers.

Dit onderzoek duurt ongeveer twee uur en wordt uitgewerkt tot een wegwijzer waarin alle mogelijke aanpassingen om te verduurzamen uitgebreid besproken worden. Met de roadmap kunt u gericht actie ondernemen en kan het besparen beginnen.

Duurzaam Wonen Wijzer
5.0
Gebaseerd op 71 beoordelingen
powered by Google
Chantal De HaasChantal De Haas
14:34 16 Jun 23
Wij zijn erg tevreden! Goede snelle service en goede kwaliteit!Het plaatsen van de zonnepanelen is gedaan door twee geweldige mannen mannen waar wij erg tevreden over zijn. Top gedaan!!!!
J VermeulenJ Vermeulen
17:45 14 May 23
We zijn erg tevreden zoals bij ons de zonnepanelen geplaatst zijn. Vooraf een duidelijke offerte gekregen. Goede en aardige monteurs die netjes werken. Zonder meer : Aanbevelenswaardig.
Hans Van DeursenHans Van Deursen
12:33 30 Jan 23
Leuke samenwerking met dit bedrijf, komen afspraken na en alles binnen 1 dag klaar (ondanks het slechte weer).Je krijgt een duidelijke uitleg vooraf en er wordt meegedacht over oplossingen!!Het installeren zelf was ook prima met zelfs verstevegings latten aangebracht in het dak zodat ze de beugels goed stabiel vast komen te liggen. (zie foto 2 )
Henrie BrouwersHenrie Brouwers
11:11 24 Dec 22
Het Team van Duurzaam Wonen Wijzer heeft van het 1e contact, ons prima geïnformeerd en geholpen met de juiste keuze. ondanks de vrieskou is de installatie keurig volgens afspraak geïnstalleerd, de complete werking uitgelegd en schoon en netjes opgeleverd.
Ruth SahetapyRuth Sahetapy
17:39 29 Jun 22
Door DWW een roadmap laten maken; ons doel is om gasloos te wonen. Sander heeft in kaart gebracht welke maatregelen we kunnen nemen en of het kosten/energie rendabel is.In ons geval is het plan: Zonnepanelen, airco's om te verwarmen (en als bonus koelen in de zomer), electrische boiler voor tapwater, infraroodverwarming voor de natte ruimte, HR++ glas in de achterpui (de rest vh huis was al van HR++ glas voorzien). Extra isolatie bleek niet nodig, waarmee we onnodige kosten hebben bespaard.De zonnepanelen en airco's zijn door DWW geplaatst. In 3 dagen waren we 18 zonnepanelen, een 3 fase meterkast, en 5 airco's rijker. Alles hartstikke netjes en snel geplaatst (en opgeruimd). De afspraken zijn nagekomen en toen het tegenzat met het boren door onze buitenmuur bleek Rowan de volgende dag alweer op ons dak te staan om de klus af te maken. We hebben uitleg gekregen over de app om de airco's te besturen (er zitten ook afstandsbedieningen bij) en voor de zonnepanelen hoef je maar een paar stappen te doen om de app in werking te stellen (staan op papier). Ook de BTW teruggave werd geregeld.Ik kan Duurzaam Wonen Wijzer warm aan bevelen! Sander, Jur en Rowan hebben ons geweldig geholpen.
js_loader

Waarom airco van Duurzaam Wonen Wijzer?

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het laten plaatsen van een airco in uw huis in Boxtel, maar ook voor advies op het gebied van duurzaam wonen. Dit heeft als voordeel dat wij als geen ander het grote plaatje kunnen zien. Namelijk dat uw airconditioning deel uitmaakt van een groter geheel met alle andere apparaten die een rol spelen bij het koelen en verwarmen van een huis. Zoals uw cv-ketel en/of (hybride) warmtepomp en eventueel de zonnepanelen die de benodigde stroom opwekken.

Zonnepanelen en een warmtepomp worden steeds meer gemeengoed. Heeft u ze op dit moment nog niet? Dan kan dit in de nabije toekomst zomaar anders zijn. Nu kiezen voor de juiste airco zorgt ervoor dat deze ook in de toekomst zal voldoen. Hieronder leest u meer over de voordelen die u dit oplevert.

Verwarmen met airco

Airconditioning staat erom bekend dat hij een woning lekker koel houdt tijdens de warme zomerdagen. Minder bekend is dat u met een airco ook kunt verwarmen. Een airco is namelijk geen koelinstallatie, maar een echt klimaat beheersingssysteem, dat naast koelen ook kan verwarmen en ontvochtigen. Zo kunt u hem dus ook inzetten om in de winter uw woning mee te verwarmen.

Via uw airco kunt u het overschot aan stroom dat uw zonnepanelen opwekken inzetten om de cv-ketel van uw woning in Boxtel te ondersteunen en zo uw gasverbruik terug te dringen. Dat zorgt voor een lagere CO₂-uitstoot, maar is ook is uitstekend nieuws voor uw portemonnee omdat stroom goedkoper is als gas. Helemaal wanneer u deze zelf gratis opwekt!

Ook met een warmtepomp kan dit zeer gunstig uitpakken. Daarom houden wij hier altijd rekening mee wanneer wij advies uitbrengen. Want door uw airco te laten bijverwarmen, kunt u het in veel gevallen af met een kleinere warmtepomp. Zo kunt u fors besparen! Op basis van ons advies bent u dus verzekerd van een airco die niet alleen nu, maar ook in de toekomst de beste keuze is.

Uw airco in Boxtel combineren met zonnepanelen

Liggen er al zonnepanelen op het dak van uw woning in Boxtel? Als dit niet zo is kan dit een interessante investering zijn. Zonnepanelen en airconditioning zijn een gouden duo. Zo heeft u geen zorgen over het energieverbruik. De stroom die uw airco verbruikt wekt u immers zelf op. Op deze manier hoeft u geen dure stroom van de netbeheerder af te nemen en draait uw airco ook nog eens op volledig groene stroom! Prettig voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Smart Energy Grid

Uw woning in Boxtel duurzaam en efficiënt koelen en verwarmen vraagt om een goede samenwerking tussen de airco en andere apparaten, zoals de cv-ketel, de warmtepomp en de zonnepanelen. Daar kan ons Smart Grid Systeem u bij helpen. Deze slimme omvormer zorgt ervoor dat uw duurzaam opgewekte stroom zo efficiënt mogelijk wordt ingezet, waarmee u flexibel inspeelt op het verschil tussen vraag en aanbod van energie in huis.

Op de momenten dat uw zonnepanelen meer opbrengen dan dat er vraag is, wordt het overschot aan energie opgeslagen in een thuisaccu of in het boilervat van uw warmtepomp. De opgewekte energie gaat dan niet verloren en kan op een later moment weer worden ingezet. Ook direct inzetten voor het verwarmen van uw woning is mogelijk door uw airco te laten helpen met verwarmen. Zo verbruikt uw (hybride) cv-ketel minder gas en kunt u extra besparen.

Zoveel mogelijk zelf de stroom gebruiken die u met uw zonnepanelen opwekt, wordt steeds belangrijker nu de salderingsregeling wordt afgebouwd. Met een Smart Energy grid profiteert u optimaal van de energie die u opwekt.

Ook beschikbaar voor airco-onderhoud in Boxtel

Goed onderhoud is belangrijk om uw airco in topconditie te houden. Kies daarom voor airco-onderhoud van Duurzaam Wonen Wijzer. Door ons uw airco regelmatig te laten inspecteren en onderhouden, gaat hij langer mee en is ook het stroomverbruik lager. Airco-onderhoud kunt u ook combineren met onze zonnepanelen schoonmaakservice. In dat geval kunt u maar liefst 25% korting tegemoet zien. Vraag ernaar bij onze adviseurs!

Airco kopen in Boxtel?

Meer weten over het laten plaatsen van een airco in Boxtel, airco-onderhoud of het verduurzamen van uw huis? Neem dan contact op een vrijblijvende quickscan. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-3036525 en via e-mail op info@duurzaamwonenwijzer.nl. Duurzaam Wonen Wijzer voor duurzaam advies en een airco op maat!

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk