Airconditioning Gemert

Duurzaam advies voor wonen Gemert

Het beste advies op het gebied van duurzaam wonen krijgt u van Duurzaam Wonen Wijzer. Wij helpen u graag met het creëren van een duurzame woning in Gemert. Met een duurzame woning bespaart u zowel kosten en het milieu in en rondom Gemert. Wij zijn van origine dan ook adviseurs en geen verkopers. Wij kijken graag samen met u naar uw huidige en toekomstige verbruiksprofielen. Van daaruit kunnen we zien welke combinatie duurzame producten het meest effect hebben op uw huis of kantoor in Gemert. Wij brengen de energie opwekkers, verbruikers en verliezers van uw woning of kantoor in kaart. Met onze vrijblijvende quick-scan kunnen wij een persoonlijke schouw van uw dak en meterkast maken. Zo is te zien welke delen van uw huis nog geoptimaliseerd moeten worden. Voor vragen of interesse kunt u altijd contact met ons opnemen.

Duurzaam gebruik van uw airco

Onder duurzame producten verstaat Duurzaam Wonen Wijzer: zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Dit zijn allemaal producten om uw huis op een duurzame wijze op te warmen. Maar in de zomer heeft u behoefte aan afkoeling. Daarvoor kunt u overwegen om een airco aan te schaffen. Airconditioning is over het algemeen geen duurzaam product. Maar er zijn genoeg manieren om het gebruik van een airco zo duurzaam mogelijk te houden. Door de juiste airco te kopen en de installatie door een professioneel bedrijf te laten doen, kunt u ultiem genieten van een koel briesje. Kies dus een airco die goed bij uw woning in Gemert past. Duurzaam Wonen Wijzer geeft u hierover graag advies.

Airconditioning Gemert

Hoe u uw woning in Gemert koel houdt

Airconditioning kost veel energie, veel meer dan bijvoorbeeld een ventilator. Daarom is het verstandig om tijdens een hittegolf de hitte buiten uw huis te houden. Dit kan door ‘s morgens de deuren en ramen tegenover elkaar open te zetten in uw woning in Gemert. Let op apparatuur dat veel warmte genereert, vermijd dus lampen, kaarsen en andere apparatuur die warmte afgeeft. Plaats een zonnescherm op de muren waar de zon lang op staat. Gebruik een ventilator, hierdoor koelt u sneller af. En als laatste kunnen sommige vloerverwarmingen ook op koelstand staan. Werkt dit allemaal niet en wilt u echt een airco aanschaffen, let dan op deze volgende tips: stel de temperatuur van uw airco niet lager dan nodig is. Plaats daarnaast de airco op een plek waar de gekoelde lucht zich goed kan verspreiden. En let er als laatste op dat u de airco helemaal uitschakelt wanneer u hem niet nodig heeft.

Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie over airco, airconditioning of airco installatie in Gemert? Dan moet u bij Duurzaam Wonen Wijzer zijn! Neem dan snel contact met ons op en bel 085-3036525 U kunt ons ook via de mail bereiken voor al uw vragen info@duurzaamwonenwijzer.nl. Met Duurzaam Wonen Wijzer helpen wij u om duurzaam te wonen. Dat helpt het milieu en uw portemonnee.

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk