Airconditioning Gemert

De juiste airco voor uw woning in Gemert

Bent u op zoek naar een geschikte airco voor uw woning in Gemert? Vertrouw dan op het advies van Duurzaam Wonen Wijzer. Wij weten exact welke airco u moet hebben om het in de zomer binnen comfortabel te houden. Verder hebben wij als specialist in het verduurzamen van woningen ook de kennis en het overzicht om u een duurzaam te geven. Zo vinden we een airco voor u die niet alleen nu, maar ook in de toekomst de beste keuze is. Maak daarom vrijblijvend een afspraak met ons voor een quickscan, dan komen we in Gemert bij u langs voor een advies op maat!

 • Bespaar op energiekosten
 • Goed en betrouwbaar advies
 • Professionele installatie

Airco laten uitzoeken en plaatsen door de expert

Bij het vinden van de juiste airco zijn er naast de afmetingen van de ruimte en de isolatiewaarde meer factoren om rekening mee te houden. Zo is ook het stroomverbruik belangrijk en moet u zich ervan bewust zijn dat een airco onderdeel uitmaakt van een groter geheel. In een duurzame woning werken een airco, cv-ketel, warmtepomp en zonnepanelen namelijk allemaal samen bij het koelen en verwarmen van uw huis. Dit kunt u niet los zien van elkaar. En daarom is het belangrijk om met al deze factoren rekening te houden bij het kopen van een airco.

1. Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan en we bellen u binnen 1 werkdag om de wensen door te spreken en een vrijblijvende afspraak in te plannen.

2. Afspraak op locatie

Wij komen bij u langs en kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke het best bij u en uw situatie passen.

3. Offerte op maat

U ontvangt een offerte op maat per mail. U kunt alles nog even rustig doorlezen en bespreken voor u akkoord gaat. Na akkoord plannen we een dag in die u goed uitkomt om de opdracht uit te voeren.

Airco

Wat kunt u van ons verwachten?

Dit uitzoekwerk kunt u gelukkig allemaal overlaten aan onze experts. Nodig ons gewoon uit voor een vrijblijvende quickscan van uw woning in Gemert. Wij vinden de beste en meest voordelige oplossing voor u. De voordelen op een rij:

 • Vrijblijvend quickscan
 • Uw wensen centraal
 • Korte lijnen
 • Eigen monteurs
 • Deskundig advies
 • Vakwerk
 • Service en ondersteuning

Vrijblijvend quickscan voor uw woning in Gemert

Bij een quickscan komen we bij u langs in Gemert voor een vrijblijvende schouw van uw woning. In een uur brengen we alle energie opwekkers, verbruikers en verliezers in kaart en geven we u uitleg over de verschillende duurzaamheidsopties. Zo creëren we een overzicht voor u, dat inzichtelijk maakt welke delen van uw huis nog geoptimaliseerd kunnen worden. We bekijken welke combinatie van maatregelen het grootste effect zullen hebben en brengen hier een offerte voor uit.

Zo kunt u het laten plaatsen van een airco combineren met het beter isoleren van uw huis of het plaatsen van zonnepanelen. Ook wordt er rekening gehouden met uw huidige en toekomstige stroomverbruik, zoals een warmtepomp die eventueel nog op de planning staat. Op deze manier geven we u een integraal advies waardoor u niet alleen de beste airco voor nu aanschaft, maar ook voor de toekomst.

Roadmap naar een duurzame woning

Naast de vrijblijvende quickscan, kunt u ook bij ons terecht voor het adviesrapport: roadmap naar een duurzame woning. Met dit rapport brengen wij alle bouwfysische eigenschappen van uw woning in Gemert gedetailleerd in kaart. Zoals het aantal kamers, de radiatoren, de cv, de huidige isolatie status, het warm water verbruik, kuub gas en KWH verbruik. Op deze manier heeft u een volledig overzicht van alle energieopwekkers, verbruikers en verliezers.

Dit onderzoek duurt ongeveer twee uur en wordt uitgewerkt tot een wegwijzer waarin alle mogelijke aanpassingen om te verduurzamen uitgebreid besproken worden. Met de roadmap kunt u gericht actie ondernemen en kan het besparen beginnen.

Duurzaam Wonen Wijzer
5.0
Gebaseerd op 71 beoordelingen
powered by Google
Chantal De HaasChantal De Haas
14:34 16 Jun 23
Wij zijn erg tevreden! Goede snelle service en goede kwaliteit!Het plaatsen van de zonnepanelen is gedaan door twee geweldige mannen mannen waar wij erg tevreden over zijn. Top gedaan!!!!
J VermeulenJ Vermeulen
17:45 14 May 23
We zijn erg tevreden zoals bij ons de zonnepanelen geplaatst zijn. Vooraf een duidelijke offerte gekregen. Goede en aardige monteurs die netjes werken. Zonder meer : Aanbevelenswaardig.
Hans Van DeursenHans Van Deursen
12:33 30 Jan 23
Leuke samenwerking met dit bedrijf, komen afspraken na en alles binnen 1 dag klaar (ondanks het slechte weer).Je krijgt een duidelijke uitleg vooraf en er wordt meegedacht over oplossingen!!Het installeren zelf was ook prima met zelfs verstevegings latten aangebracht in het dak zodat ze de beugels goed stabiel vast komen te liggen. (zie foto 2 )
Henrie BrouwersHenrie Brouwers
11:11 24 Dec 22
Het Team van Duurzaam Wonen Wijzer heeft van het 1e contact, ons prima geïnformeerd en geholpen met de juiste keuze. ondanks de vrieskou is de installatie keurig volgens afspraak geïnstalleerd, de complete werking uitgelegd en schoon en netjes opgeleverd.
Ruth SahetapyRuth Sahetapy
17:39 29 Jun 22
Door DWW een roadmap laten maken; ons doel is om gasloos te wonen. Sander heeft in kaart gebracht welke maatregelen we kunnen nemen en of het kosten/energie rendabel is.In ons geval is het plan: Zonnepanelen, airco's om te verwarmen (en als bonus koelen in de zomer), electrische boiler voor tapwater, infraroodverwarming voor de natte ruimte, HR++ glas in de achterpui (de rest vh huis was al van HR++ glas voorzien). Extra isolatie bleek niet nodig, waarmee we onnodige kosten hebben bespaard.De zonnepanelen en airco's zijn door DWW geplaatst. In 3 dagen waren we 18 zonnepanelen, een 3 fase meterkast, en 5 airco's rijker. Alles hartstikke netjes en snel geplaatst (en opgeruimd). De afspraken zijn nagekomen en toen het tegenzat met het boren door onze buitenmuur bleek Rowan de volgende dag alweer op ons dak te staan om de klus af te maken. We hebben uitleg gekregen over de app om de airco's te besturen (er zitten ook afstandsbedieningen bij) en voor de zonnepanelen hoef je maar een paar stappen te doen om de app in werking te stellen (staan op papier). Ook de BTW teruggave werd geregeld.Ik kan Duurzaam Wonen Wijzer warm aan bevelen! Sander, Jur en Rowan hebben ons geweldig geholpen.
js_loader

Waarom airco van Duurzaam Wonen Wijzer?

Doordat wij ook adviseurs in duurzaam wonen zijn, beschikken wij over alle kennis en het overzicht om u de juiste opties voor te leggen. Zoals eerder gezegd maakt een airco onderdeel uit van een groter geheel. Zo hebben al veel mensen zonnepanelen op het dak liggen en stappen we vanaf 2026 verplicht om over op de (hybride) warmtepomp. Hieronder leggen we uit hoe het koppelen van al deze systemen in uw voordeel werkt.

Verwarmen met een airco

Wist u dat een airco ook kan worden ingezet om uw huis te verwarmen? Wanneer u kiest voor airconditioning, kiest u namelijk niet alleen voor verkoeling in de zomer, maar voor een compleet klimaat beheersingssysteem, dat behalve koelen ook kan verwarmen en ontvochtigen.

Verwarmen met een airco brengt uw gasverbruik naar beneden wanneer uw woning in Gemert nog over een gasgestookte cv-ketel beschikt. Door bij te verwarmen met een airco hoeft uw cv-ketel het namelijk niet meer alleen te doen. Uw cv-ketel kan dus een tandje lager en verbruikt minder gas. Dit wordt opgevangen door uw airco die op stroom werkt, wat veel goedkoper (en duurzamer) is, zeker met de huidige gasprijzen. Wanneer u ook nog over zonnepanelen beschikt maakt dat uw woning bijverwarmen met een airco nog eens extra aantrekkelijk.

De mogelijkheid om uw airco behalve voor het koelen van uw huis ook in te zetten voor het bijverwarmen van uw woning is dan ook zeker iets om rekening mee te houden bij de aanschaf van een airco. Ook wanneer u een warmtepomp heeft. U kunt dan vaak een maatje kleiner nemen, wat behoorlijk kan schelen in de aanschaf van een warmtepomp. Onze experts helpen u graag bij het selecteren van de juiste airco die voldoende vermogen heeft om uw huis zowel te koelen als te verwarmen.

Zonnepanelen in Gemert combineren met airco

Wie een airco aanschaft, doet dit meestal in combinatie met zonnepanelen. En dit is begrijpelijk, want zo reduceert u de verbruikskosten van uw airconditioning naar nul! En omdat een airco op elektriciteit werkt, kan deze besparing met dank aan de hoge gasprijzen nog groter zijn dan u misschien al dacht. Daarnaast draait uw airco dan op groene energie, waardoor er minder CO₂-uitstoot is, wat natuurlijk beter is voor het milieu. Dat maakt de combinatie zonnepanelen en airconditioning echt een gouden combinatie!

Smart Energy Grid

Een goede samenwerking tussen uw airco en andere apparaten zoals uw cv-ketel, warmtepomp en zonnepanelen is noodzakelijk om uw woning zo duurzaam en efficiënt mogelijk te kunnen koelen of verwarmen. Hierbij speelt energieverbruik natuurlijk een cruciale rol. Door te kiezen voor een Smart Energy Grid systeem worden alle energieproducenten en energieafnemers met elkaar verbonden.

Deze slimme omvormer speelt flexibel in op het vraag en aanbod van energie. Zo kan er via dit systeem het overschot aan energie dat door uw zonnepanelen wordt opgewekt worden opgeslagen in een thuisaccu of in het boilervat van uw warmtepomp voor later gebruik. Dat is veel voordeliger dan terugleveren aan de energiemaatschappij. Zeker nu de salderingsregeling wordt afgebouwd. De opgeslagen energie kunt u dan later weer inzetten om ’s avonds uw airco te laten draaien. Zo houdt u de kosten laag!

Airco onderhoud in Gemert

Tot slot willen we u wijzen op onze een airco onderhoud service. Door uw airco minimaal één keer per jaar te laten onderhouden, blijft hij optimaal werken. Een goed onderhouden airco gaat langer mee en verbruikt minder stroom. Twee dingen waar we zowel uw portemonnee als het milieu erg blij mee maken. En wanneer u dit combineert met onze zonnepanelen wasservice, geven we u ook nog eens 25% korting! Informeer ernaar bij onze adviseurs!

Airco kopen in Gemert? Binnen 4 weken geïnstalleerd!

Wilt u meer weten over airconditioning, airco onderhoud of verduurzamen in Gemert? Of wilt u een vrijblijvende quickscan laten uitvoeren? Bel ons dan gerust op 085-3036525 Of mail uw vraag naar info@duurzaamwonenwijzer.nl. Duurzaam Wonen Wijzer helpt u om duurzaam te wonen. Dat helpt het milieu en uw portemonnee.

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk