Airconditioning Gemert

Duurzaam advies voor wonen Gemert

Het beste advies op het gebied van duurzaam wonen krijgt u van Duurzaam Wonen Wijzer. Wij helpen u graag met het creëren van een duurzame woning in Gemert. Met een duurzame woning bespaart u veel kosten. Wij zijn van origine adviseurs en geen verkopers. Samen met u kijken we naar uw huidige en toekomstige verbruiksprofielen. Uit deze resultaten kunnen wij zien welke combinatie aan duurzame producten het meest effect heeft op uw huis of kantoor in Gemert. Zo krijgt u de energie opwekkers, verbruikers en verliezers van uw woning of kantoor in kaart. Met ons vrijblijvende quick-scan kunnen wij een persoonlijke schouw van uw dak en meterkast maken. Zo ziet u welke delen van uw huis nog geoptimaliseerd moeten worden.

Duurzaam gebruik van uw airco

Onder duurzame producten verstaat Duurzaam Wonen Wijzer: zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Dit zijn allemaal producten om uw huis op een duurzame manier op te warmen. Maar in de zomer heeft u voornamelijk behoefte aan verkoeling. Er zijn genoeg manieren om het gebruik van een airco zo duurzaam mogelijk te houden. Door de juiste airco te kopen en de installatie door een professioneel bedrijf te laten doen, kunt u ultiem genieten van een koel briesje. Kies dus een airco die goed bij uw woning in Gemert past. Duurzaam Wonen Wijzer geeft u hier graag advies over.

Airconditioning Gemert

Hoe u uw woning in Gemert koel houdt

Probeer in de zomer altijd de hitte voor te zijn en de warmte buitenshuis te houden. Dit kunt u doen door ‘s morgens de deuren en ramen tegenover elkaar open te zetten in uw woning in Gemert. Let op apparatuur die veel warmte genereert, vermijd lampen, kaarsen en andere apparatuur die warmte afgeven. Plaats een zonnescherm op de muren waar de zon het langst op staat. Gebruik een ventilator, hierdoor koelt u sneller af. En als laatste kunnen sommige vloerverwarmingen ook op koelstand staan. Werkt dit allemaal niet en wilt u liever een airco aanschaffen? Let dan op deze volgende tips: stel de temperatuur van uw airco niet lager in dan nodig is. Plaats daarnaast de airco op een plek waar de gekoelde lucht zich goed kan verspreiden. En let er als laatste op dat u de airco helemaal uitschakelt wanneer u hem niet nodig heeft. Zo gaat de airco nog jaren mee!

Airco kopen in Gemert? Neem contact op!

Wilt u graag meer informatie over airco, airconditioning of airco installatie in Gemert? Dan moet u bij Duurzaam Wonen Wijzer zijn! Neem dan snel contact met ons op en bel 085-3036525 U kunt ons ook via de mail bereiken voor al uw vragen info@duurzaamwonenwijzer.nl. Met Duurzaam Wonen Wijzer helpen wij u om duurzaam te wonen. Dat helpt het milieu en uw portemonnee.

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk