Airconditioning Helmond

Het gebruik van een airco in uw woning in Helmond

Wanneer u te maken heeft met een hittegolf, dan heeft u waarschijnlijk behoefte aan een goede airco in uw woning. Duurzaam Wonen Wijzer in Helmond geeft u het beste advies op het gebied van duurzaam wonen. Wij zijn in de eerste plaats geen verkopers, maar adviseurs. Duurzaam Wonen Wijzer kan voor u alle energieopwekkers, verbruikers en verliezers in kaart brengen. Want begrijpen is besparen! Wij kijken met u mee naar welke duurzame producten en diensten het meeste effect hebben, wat ze kosten, wat ze opleveren en welke subsidiemogelijkheden er zijn. Zo krijgt u altijd advies op maat.

Houdt uw woning koel met een airco

Wilt u uw woning in Helmond lekker koel houden tijdens de warmste dagen van het jaar? Dat doet u door een airco voor uw woning aan te schaffen. Door te kiezen voor een splitsysteem verbruikt u maar weinig energie. U kunt de kamers naar uw behoefte onafhankelijk van elkaar koelen. Wist u dat er ook alternatieve mogelijkheden zijn voor het koelen van uw woning in Helmond tijdens de warme zomerdagen?

Airconditioning Helmond

Alternatieven om uw woning te koelen

Door ‘s ochtends uw ramen en deuren voor maximaal een uur tegenover elkaar open te zetten, creëert u een verkoelende bries in huis. Voor de rest van de dag is het belangrijk dat de deuren en ramen zoveel mogelijk dicht blijven. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van een ventilator. Deze koelt niet, maar verplaatst slechts de lucht, daardoor koelt u sneller af. Een airco heeft daarentegen veel meer vermogen om de temperatuur in uw woning te verlagen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een aircooler, dit is een combinatie tussen een airco en een ventilator. U kunt dit apparaat zelf met water of met ijs vullen. Hiermee koelt en zuivert u de lucht. Neem contact met ons op voor meer advies over het koelen van uw woning in Helmond.

Airco kopen in Helmond? Neem contact op!

Wilt u graag meer advies over het verkoelen van uw woning? Neem dan contact op met Duurzaam Wonen Wijzer in Helmond. U kunt ons altijd bellen 085-3036525 of u kunt ons mailen info@duurzaamwonenwijzer.nl. Duurzaam Wonen Wijzer geeft u altijd eerlijk advies over het gebruik van Airco’s in uw woning!

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk