Airconditioning Laarbeek

Advies over airconditioning in Laarbeek

U wilt een airconditioning kopen in Laarbeek en kunt daarbij advies op maat gebruiken om de beste keuze te maken. Dan is Duurzaam Wonen Wijzer de expert waar u terecht kunt. Wij zijn hét adres voor zowel een goed advies over duurzaam wonen en het kopen van duurzame apparaten, zoals een airconditioning in Laarbeek. Wij helpen u op weg met een goed advies over de juiste airco voor uw woning en uw situatie om ’s zomers te genieten van heerlijke koelte. Het verduurzamen van woningen is onze specialiteit. Zo adviseren wij u bijvoorbeeld graag over de beste airconditioning in Laarbeek in combinatie met andere duurzame apparaten in huis. U weet dan zeker dat u beste airco koopt die past bij uw woonwensen van nu én voor het creëren van een steeds duurzame woning in de nabije toekomst. Maak vandaag nog een afspraak met onze adviseur voor een vrijblijvende quickscan en een airco advies op maat!

 • Bespaar op energiekosten
 • Goed en betrouwbaar advies
 • Professionele installatie

Airco kopen en door expert laten plaatsen

Voor een goed werkende en zuinige airconditioning in uw pand in Laarbeek, is het belangrijk dat u bij het kopen rekening houdt met de afmetingen en de isolatiewaarde van de ruimte waarin de airco komt. Houd daarbij ook rekening met uw stroomverbruik. Dat is handig, omdat uw woning op korte termijn steeds meer voorzien wordt van duurzame apparaten. Zo moeten bijvoorbeeld uw airco, cv-ketel, warmtepomp en zonnepanelen met elkaar gaan samenwerken om uw woning duurzaam te koelen en te verwarmen. Die onderdelen kunt u straks niet meer los zien van elkaar. Houdt daar dus ook rekening mee bij het kopen van een airconditioning in Laarbeek.

1. Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan en we bellen u binnen 1 werkdag om de wensen door te spreken en een vrijblijvende afspraak in te plannen.

2. Afspraak op locatie

Wij komen bij u langs en kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke het best bij u en uw situatie passen.

3. Offerte op maat

U ontvangt een offerte op maat per mail. U kunt alles nog even rustig doorlezen en bespreken voor u akkoord gaat. Na akkoord plannen we een dag in die u goed uitkomt om de opdracht uit te voeren.

Airco

Waarvoor Duurzaam Wonen Wijzer inschakelen?

Wij helpen u graag uw woning of bedrijfpand zo duurzaam mogelijk te maken. Vraag ons dus gerust voor een geheel vrijblijvende quickscan van uw woning in Laarbeek. Dankzij deze quickscan kunnen wij u de beste en meest voordelige oplossing bieden voor duurzaam wonen. Wat mag u van ons verwachten?

 • Vrijblijvende quickscan
 • Uw wensen centraal
 • Korte lijnen
 • Eigen monteurs
 • Deskundig advies
 • Vakwerk
 • Service en ondersteuning

Vrijblijvende quickscan voor uw woning in Laarbeek

Als we voor u een quickscan uitvoeren, komen we bij u langs voor een schouw. Zo’n schouw neemt plusminus een uur in beslag. In dat uur bekijken wij wat er aan energie opwekkers, -verbruikers en -verliezers in uw pand aanwezig zijn. Op basis daarvan vertellen wij u over de verduurzamingsmogelijkheden die u heeft. U heeft dan inzicht in waar u in uw woning duurzaamheidsmaatregelen kunt nemen. Welke combinatie van maatregelen heeft bij u het grootste en meeste effect? Uiteraard ontvangt u van ons daarbij ook een vrijblijvende offerte.

Wist u dat het slim is om het plaatsen van een airconditioning in Laarbeek te combineren met het plaatsen van zonnepanelen? En wilt u ook alvast voorbereid zijn voor de aanschaf van een warmtepomp? U krijgt van ons een integraal advies over de beste airco voor nu en hoe u straks duurzamer kunt gaan wonen. Wij laten u het verschil in energiekosten zien, en u bent dan waarschijnlijk al ‘om’.

Op weg naar een duurzame woning

Om u op het goede spoor te zetten op weg naar een duurzame woning, kunnen wij voor u een ‘roadmap naar een duurzame woning’ opstellen. Hierin nemen we alle bouwfysische eigenschappen van uw pand in Laarbeek op, zoals het aantal kamers en radiatoren, de cv, de isolatie, uw warm waterverbruik, gasverbruik en stroomverbruik. Deze Roadmap biedt u een uitvoerig overzicht van alle energieopwekkers, -verbruikers en -verliezers in uw woning of bedrijfspand. Het inventariseren van alles wat we moeten weten voor de Roadmap duurt een kleine twee uur. De bevindingen worden uitgewerkt tot een handige en overzichtelijke wegwijzer met daarin alle mogelijke aanpassingen die u kunt doen om uw pand zoveel mogelijk te verduurzamen.

Duurzaam Wonen Wijzer
5.0
Gebaseerd op 71 beoordelingen
powered by Google
Chantal De HaasChantal De Haas
14:34 16 Jun 23
Wij zijn erg tevreden! Goede snelle service en goede kwaliteit!Het plaatsen van de zonnepanelen is gedaan door twee geweldige mannen mannen waar wij erg tevreden over zijn. Top gedaan!!!!
J VermeulenJ Vermeulen
17:45 14 May 23
We zijn erg tevreden zoals bij ons de zonnepanelen geplaatst zijn. Vooraf een duidelijke offerte gekregen. Goede en aardige monteurs die netjes werken. Zonder meer : Aanbevelenswaardig.
Hans Van DeursenHans Van Deursen
12:33 30 Jan 23
Leuke samenwerking met dit bedrijf, komen afspraken na en alles binnen 1 dag klaar (ondanks het slechte weer).Je krijgt een duidelijke uitleg vooraf en er wordt meegedacht over oplossingen!!Het installeren zelf was ook prima met zelfs verstevegings latten aangebracht in het dak zodat ze de beugels goed stabiel vast komen te liggen. (zie foto 2 )
Henrie BrouwersHenrie Brouwers
11:11 24 Dec 22
Het Team van Duurzaam Wonen Wijzer heeft van het 1e contact, ons prima geïnformeerd en geholpen met de juiste keuze. ondanks de vrieskou is de installatie keurig volgens afspraak geïnstalleerd, de complete werking uitgelegd en schoon en netjes opgeleverd.
Ruth SahetapyRuth Sahetapy
17:39 29 Jun 22
Door DWW een roadmap laten maken; ons doel is om gasloos te wonen. Sander heeft in kaart gebracht welke maatregelen we kunnen nemen en of het kosten/energie rendabel is.In ons geval is het plan: Zonnepanelen, airco's om te verwarmen (en als bonus koelen in de zomer), electrische boiler voor tapwater, infraroodverwarming voor de natte ruimte, HR++ glas in de achterpui (de rest vh huis was al van HR++ glas voorzien). Extra isolatie bleek niet nodig, waarmee we onnodige kosten hebben bespaard.De zonnepanelen en airco's zijn door DWW geplaatst. In 3 dagen waren we 18 zonnepanelen, een 3 fase meterkast, en 5 airco's rijker. Alles hartstikke netjes en snel geplaatst (en opgeruimd). De afspraken zijn nagekomen en toen het tegenzat met het boren door onze buitenmuur bleek Rowan de volgende dag alweer op ons dak te staan om de klus af te maken. We hebben uitleg gekregen over de app om de airco's te besturen (er zitten ook afstandsbedieningen bij) en voor de zonnepanelen hoef je maar een paar stappen te doen om de app in werking te stellen (staan op papier). Ook de BTW teruggave werd geregeld.Ik kan Duurzaam Wonen Wijzer warm aan bevelen! Sander, Jur en Rowan hebben ons geweldig geholpen.
js_loader

Waarom airconditioning van Duurzaam Wonen Wijzer?

Duurzaam wonen zit ons in het bloed. De kennis die wij daarvan hebben, delen wij graag met u als u een duurzaam airconditioning systeem in Laarbeek wilt kopen. Zo gaat een airco systeem in de zeer nabije toekomst onderdeel uitmaken van andere (duurzame) apparaten in huis. Ter illustratie: veel mensen hebben reeds zonnepanelen. In 2026 moeten we verplicht onze cv-ketel vervangen door een (hybride) warmtepomp. De airco en warmtepomp moeten dan gaan samenwerken. Hoe? Dat leest u hieronder.

Verwarmen met een airco

Wist u dat u met een airco naast koelen ook kunt verwarmen? Het is zelfs een compleet klimaat beheersysteem: u kunt er dus lucht mee koelen, verwarmen, ontvochtigen en filteren. Het biedt alle mogelijkheden om uw gasverbruik omlaag te brengen. Zeker als u nu nog een gasgestookte cv-ketel heeft. Tijdens het bijwarmen van uw woning, hoeft u de cv niet meer zo hoog te zetten. Dat scheelt behoorlijk in uw gasverbruik. U voegt warmte toe met uw airco en die werkt op stroom. Zoals u weet, is stroom goedkoper en duurzamer dan gas. En heeft u ook zonnepanelen? Dan wordt uw huis bijverwarmen wel heel voordelig en dus ook zeer aantrekkelijk!

Omdat uw airco dus ook voor een deel kunt gebruiken als verwarming, is het verlagen van uw energieverbruik een puntje om in uw besluitvorming mee te nemen. Heeft u een reeds een airco? Dan kunt u ‘straks’ bij de aanschaf van de verplichte warmtepomp in 2026 bijvoorbeeld een maatje kleiner nemen. Wij helpen u graag bij het uitzoeken en kopen van de juiste airco met voldoende vermogen om uw huis te koelen én te verwarmen.

Uw airco in Laarbeek combineren met zonnepanelen

Een airco kopen is een goed idee als u als u zonnepanelen heeft. Uw verbruikskosten voor de airco zet u daarmee op 0. Omdat een airco stroom verbruikt, kan uw totale besparing dus flink oplopen, zeker gezien de extreem hoge gasprijzen. En omdat uw airco dan ook nog eens op uw groene energie werkt, is de CO₂-uitstoot aantrekkelijk laag. Het milieu wint hiermee! De combinatie zonnepanelen en airconditioning is dus aanbevelenswaardig.

Smart Energy Grid

Een pand duurzaam en efficiënt koelen en verwarmen vraagt om een goede samenwerking tussen de airco en andere apparaten in huis: de cv-ketel, de warmtepomp en zonnepanelen. Uw energieverbruik staat daarbij centraal. Met een Smart Energy Grid systeem, worden alle energieproducenten en energieafnemers aan elkaar gekoppeld.

Wat is het Smart Energy Grid systeem? Dat is een slimme omvormer die flexibel inspeelt op wat een apparaat in huis aan energie vraagt en hoeveel aanbod er in huis is. Dit systeem kijkt of het overschot aan energie van uw zonnepanelen bewaard moet worden in een thuisaccu of in het boilervat van een warmtepomp. Dat levert u onder aan de streep meer op dan de energie terugleveren aan een energiemaatschappij. Zeker als de salderingsregeling verdwenen is. U kunt de opgeslagen energie dan later gebruiken om ’s nachts uw airco in Laarbeek te laten draaien.

Airco onderhoud in Laarbeek

Maak ook kennis met onze airco-onderhoud service. Als u een keer per jaar onderhoud laat plegen aan de airco, weet u zeker dat deze optimaal blijft functioneren. Die gaat nu eenmaal langer mee en is zuiniger in verbruik. Het airco-onderhoud kunt u ook combineren met onze zonnepanelen wasservice. Die combinatie levert u maar liefst 25% korting op! Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Airco kopen in Laarbeek? Binnen 4 weken geïnstalleerd!

Meer weten over airconditioning, airco-onderhoud of manier van verduurzamen in Laarbeek? Wilt u een vrijblijvende quickscan laten uitvoeren? Bel ons dan op 085-3036525 Of mail uw vraag naar info@duurzaamwonenwijzer.nl. Duurzaam Wonen Wijzer helpt u met duurzaam wonen! Dat helpt het milieu en uw portemonnee.

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk