Airconditioning Laarbeek

Duurzaam Wonen Wijzer over airconditioning

Duurzaam Wonen Wijzer is de specialist op het gebied van duurzaam wonen in Laarbeek. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over milieubewust leven in uw woning, dus ook voor het adviseren en plaatsen va een airco. Wij zijn dan op de eerste plaats adviseurs en geen verkopers. Samen brengen wij uw energieopwekkers, verbruikers en verliezers in kaart. Met deze resultaten bekijken wij uw huidige en toekomstige verbruiksprofielen. Vervolgens gaan wij in overleg op zoek naar de best passende duurzame producten die het meest effect hebben op uw woning of kantoor in Uden. Ook kunt u altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende quick-scan. Hiermee geven wij u een persoonlijke schouw van uw dak en meterkast. Wij adviseren u welke producten u het beste kan aanschaffen om vervolgens kosten te besparen. Dat is pas duurzaam leven!

Een airco in huis

Voor een ultieme verkoeling in huis kunt u diverse duurzame airco’s overwegen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een airco met een splitsysteem. In de aanschaf is een splitsysteem duurder dan een normale airco, maar hiertegenover staat dat ze wel een stuk zuiniger zijn. Hiermee bespaart u veel geld op de lange termijn. Duurzaam Wonen Wijzer in Laarbeek kijkt en denkt graag met u mee over welke type airconditioning het beste bij uw woning past.

Airconditioning Laarbeek

Diverse opties voor een koelere woning

In Nederland hebben wij zo nu en dan te maken met een hittegolf. Mocht zich een hittegolf voordoen, dan kunt u alvast enkele maatregelen treffen om de hitte in uw huis voor te zijn. U kunt bijvoorbeeld in de ochtend, wanneer het nog koel is, uw ramen en deuren tegen elkaar openzetten. Zo ontstaat er een frisse bries door uw woning. Houdt daarna voor de rest van de dag uw ramen en deuren goed dicht om extra opwarming te voorkomen. Vermijdt daarnaast ook het gebruik van warmte producerende producten, zoals lampen en kaarsen. Apparaten zoals computers, oude televisieschermen en 3D printers produceren ook veel warmte. Probeer deze apparaten alleen voor een korte tijd te gebruiken en sluit ze af wanneer u ze niet nodig heeft. Voor het creëren van een frisse wind kunt u een ventilator of airconditioning overwegen.

Meer info over een airco in Laarbeek? Neem contact op!

Wilt u graag meer weten over airco’s of over alternatieve koel mogelijkheden voor uw woning in Laarbeek? Neem gerust contact op door ons te bellen 085-3036525 U kunt ons ook mailen met vragen info@duurzaamwonenwijzer.nl.
Duurzaam Wonen Wijzer helpt graag met het verkoelen van uw huis!

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk