Airconditioning Nuenen

Duurzamer wonen in Nuenen met ons advies

U krijgt het juiste advies van Duurzaam Wonen Wijzer voor uw woning in Nuenen. Als adviseurs helpen wij u graag op weg om de juiste beslissingen te maken voor een duurzaam huis of kantoor in Nuenen. Door duurzaam te wonen bespaart u veel kosten en daarnaast helpt u ook het milieu in en rondom Nuenen. Wij brengen samen uw energie opwekkers, verbruikers en verliezers van uw woning in kaart. Daarna kijken we naar uw huidige en toekomstige verbruiksprofielen. Via onze vrijblijvende quick-scan maken wij een persoonlijke schouw van uw dak en uw meterkast. Welke duurzame producten zullen het best bij uw huis of kantoor passen? Heeft u vragen of interesse in Duurzaam Wonen Wijzer, neem dan snel contact met ons op en wij geven u graag advies in Nuenen.

Het juiste gebruik van een airco

Het is van groot belang om de juiste duurzame producten voor uw woning of kantoor in Nuenen te kiezen. Door bijvoorbeeld te kiezen voor zonnepanelen kunt u energie gratis opwekken. Het kopen van een airco is daarentegen minder duurzaam.

Wilt u dit toch aanschaffen, let dan op een aantal zaken. Zo kunt u de belasting op de natuur en het energienet zo laag mogelijk houden. Zet de temperatuur nooit lager dan absoluut nodig is. U gebruikt dan u onnodig veel elektriciteit en dit ziet u weer terug op uw rekening.

Ook kunt u de installatie van de airco het beste door vakmensen laten doen. Zij plaatsen de airconditioner op de juiste plaats, zodat u optimaal kan genieten van verkoeling. Heeft u de airco niet meer nodig, zet de airco dan compleet uit. Hierdoor heeft u geen sluipverbruik.

Airconditioning Nuenen

Advies voor alternatieven op de airco

Heeft u liever een goed alternatief op de airco, dan geeft Duurzaam Wonen Wijzer u graag advies. Schaf een ventilator aan in plaats van een airco. Een ventilator zorgt voor verkoeling door middel van het verplaatsen van lucht. De verkoeling zorgt al voor een veel aangenamer temperatuur in uw huis in Nuenen. Ook kunt u het beste apparaten die veel warmte uitstoten tijdelijk niet gebruiken of uitzetten. Denk hierbij aan kaarsen, lampen en stofzuigers. Bepaalde televisies en computers kunnen ook veel hitte afgeven.

Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie over airco, airconditioning of airco installatie in Nuenen? Dan moet u bij Duurzaam Wonen Wijzer zijn! Neem dan snel contact met ons op en bel 085-3036525 U kunt ons ook via de mail bereiken voor al uw vragen info@duurzaamwonenwijzer.nl. Met Duurzaam Wonen Wijzer helpen wij u om duurzaam te wonen. Dat helpt het milieu en uw portemonnee.

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk