Airconditioning Nuenen

De beste airco voor uw huis in Nuenen

Heeft u een airco nodig voor uw woning in Nuenen? En wilt u deze laten plaatsen door een specialist? Dan kunt u terecht bij Duurzaam Wonen Wijzer! Wij weten exact welke airco u moet hebben om het in de zomer binnen koel te houden. Doordat wij ook gespecialiseerd zijn in het verduurzamen van woningen, weten wij precies welke airco u nodig heeft. Hierdoor koopt u niet alleen nu de beste airco voor nu, maar voor in de toekomst. Maak daarom vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende quickscan. Dan komen we bij u langs in Nuenen voor airco advies op maat!

 • Bespaar op energiekosten
 • Goed en betrouwbaar advies
 • Professionele installatie

Vakkundig goede airco laten plaatsen door expert

De juiste airco vinden is nog niet zo makkelijk. Naast de afmetingen en de isolatiewaarde van de ruimte zijn er namelijk nog meer zaken om rekening mee te houden. Zo is het belangrijk om rekening te houden met het stroomverbruik. Maar is het ook om te weten dat een airco onderdeel uitmaakt van een groter systeem. In een duurzame woning hebben een airco, cv-ketel, warmtepomp en zonnepanelen namelijk allemaal een functie bij het koelen en verwarmen van uw woning. Dat zijn heel wat variabelen om rekening mee te houden wanneer u een airco wilt kopen.

1. Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan en we bellen u binnen 1 werkdag om de wensen door te spreken en een vrijblijvende afspraak in te plannen.

2. Afspraak op locatie

Wij komen bij u langs en kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke het best bij u en uw situatie passen.

3. Offerte op maat

U ontvangt een offerte op maat per mail. U kunt alles nog even rustig doorlezen en bespreken voor u akkoord gaat. Na akkoord plannen we een dag in die u goed uitkomt om de opdracht uit te voeren.

Airco

Voordelen van Duurzaam Wonen Wijzer inschakelen

Gelukkig kunt u al dit uitzoekwerk overlaten aan onze experts. Alles wat u hoeft te doen is ons uitnodigen voor een vrijblijvende quickscan van uw woning in Nuenen. Dan vinden wij de beste en meest voordelige oplossing voor uw situatie en bent u ook verzekerd van een vakkundige plaatsing. Dit zijn de voordelen op een rij:

 • Eigen monteurs
 • Deskundig advies
 • Uw wensen centraal
 • Vrijblijvende quickscan
 • Service en ondersteuning
 • Korte lijnen
 • Vakwerk

Afspraak vrijblijvende quickscan woning Nuenen

Nodig ons vrijblijvend uit voor een quickscan, dan komen we bij u langs in Nuenen voor schouw van uw woning. In ongeveer een uur brengen we alle energie opwekkers, verbruikers en verliezers voor u in kaart en ontvangt u uitleg over de mogelijke duurzaamheidsopties. Zo heeft u een goed overzicht welke delen van uw woning er nog geoptimaliseerd kunnen worden op het gebied van duurzaamheid. We bepalen welke combinatie van maatregelen het grootste effect zal hebben en bieden u hiervoor een offerte aan.

Zo kan het heel aantrekkelijk zijn om het plaatsen van een airco te combineren met het verbeteren van de woningisolatie of het plaatsen van zonnepanelen. Verder houden we ook rekening met uw huidige en toekomstige energieprofiel, zoals het op korte termijn plaatsen van een warmtepomp en EV-laadpaal. In ons advies is overal rekening mee gehouden. Met ons advies kiest u niet alleen voor de airco en verduurzamingsmaatregelen voor nu, maar houdt u ook rekening met toekomstige ontwikkelingen.

Roadmap naar een duurzame woning

Naast de vrijblijvende quickscan, kunt u ook een gedetailleerd adviesrapport door ons laten samenstellen. De zogenaamde: roadmap naar een duurzame woning. In dit rapport brengen wij alle bouwfysische eigenschappen van uw woning in Nuenen gedetailleerd in kaart. Zoals het aantal kamers, uw cv en de radiatoren, de huidige isolatie status van uw woning en hoeveel warm water, gas en elektriciteit u verbruikt. Zo heeft u een compleet overzicht van alle energieopwekkers, verbruikers en verliezers in uw huis.

Dit onderzoek neemt ongeveer twee uur in beslag en wordt uitgewerkt tot een wegwijzer met daarin alle stappen die u zetten kunt op weg naar een duurzamere woning. Daarna begint het grote besparen!

Duurzaam Wonen Wijzer
5.0
Gebaseerd op 71 beoordelingen
powered by Google
Chantal De HaasChantal De Haas
14:34 16 Jun 23
Wij zijn erg tevreden! Goede snelle service en goede kwaliteit!Het plaatsen van de zonnepanelen is gedaan door twee geweldige mannen mannen waar wij erg tevreden over zijn. Top gedaan!!!!
J VermeulenJ Vermeulen
17:45 14 May 23
We zijn erg tevreden zoals bij ons de zonnepanelen geplaatst zijn. Vooraf een duidelijke offerte gekregen. Goede en aardige monteurs die netjes werken. Zonder meer : Aanbevelenswaardig.
Hans Van DeursenHans Van Deursen
12:33 30 Jan 23
Leuke samenwerking met dit bedrijf, komen afspraken na en alles binnen 1 dag klaar (ondanks het slechte weer).Je krijgt een duidelijke uitleg vooraf en er wordt meegedacht over oplossingen!!Het installeren zelf was ook prima met zelfs verstevegings latten aangebracht in het dak zodat ze de beugels goed stabiel vast komen te liggen. (zie foto 2 )
Henrie BrouwersHenrie Brouwers
11:11 24 Dec 22
Het Team van Duurzaam Wonen Wijzer heeft van het 1e contact, ons prima geïnformeerd en geholpen met de juiste keuze. ondanks de vrieskou is de installatie keurig volgens afspraak geïnstalleerd, de complete werking uitgelegd en schoon en netjes opgeleverd.
Ruth SahetapyRuth Sahetapy
17:39 29 Jun 22
Door DWW een roadmap laten maken; ons doel is om gasloos te wonen. Sander heeft in kaart gebracht welke maatregelen we kunnen nemen en of het kosten/energie rendabel is.In ons geval is het plan: Zonnepanelen, airco's om te verwarmen (en als bonus koelen in de zomer), electrische boiler voor tapwater, infraroodverwarming voor de natte ruimte, HR++ glas in de achterpui (de rest vh huis was al van HR++ glas voorzien). Extra isolatie bleek niet nodig, waarmee we onnodige kosten hebben bespaard.De zonnepanelen en airco's zijn door DWW geplaatst. In 3 dagen waren we 18 zonnepanelen, een 3 fase meterkast, en 5 airco's rijker. Alles hartstikke netjes en snel geplaatst (en opgeruimd). De afspraken zijn nagekomen en toen het tegenzat met het boren door onze buitenmuur bleek Rowan de volgende dag alweer op ons dak te staan om de klus af te maken. We hebben uitleg gekregen over de app om de airco's te besturen (er zitten ook afstandsbedieningen bij) en voor de zonnepanelen hoef je maar een paar stappen te doen om de app in werking te stellen (staan op papier). Ook de BTW teruggave werd geregeld.Ik kan Duurzaam Wonen Wijzer warm aan bevelen! Sander, Jur en Rowan hebben ons geweldig geholpen.
js_loader

Waarom airco van Duurzaam Wonen Wijzer?

Doordat wij ook adviseurs in duurzaam wonen zijn, hebben wij niet alleen verstand van airconditioning, maar beschikken we ook over de kennis en het overzicht die nodig is om het grotere plaatje te zien.

Zoals eerder vermeld maakt een airco in een duurzame woning onderdeel uit van een heel netwerk aan apparaten. Zo hebben inmiddels veel mensen al zonnepanelen op hun dak liggen en is ook de (hybride) warmtepomp aan een sterke opmars bezig. Het is belangrijk dat alles goed op elkaar is afgestemd. U leest hieronder hoe het koppelen van al deze systemen in uw voordeel werkt.

Ook verwarmen kan met een airco

Dat een airco dé manier is om het binnen comfortabel te houden tijdens een warme zomer weet iedereen. Maar wist u dat een airco ook kan verwarmen? Met airconditioning kiest u namelijk voor een compleet klimaat beheersingssysteem, dat behalve koelen ook kan verwarmen en ontvochtigen.

Door uw airco behalve voor het koelen van uw huis in Nuenen ook in te zetten om het te verwarmen, hoeft uw cv-ketel minder hard te werken. Met een airco die kan bijverwarmen hoeft deze het namelijk niet meer alleen te doen en daalt uw gasverbruik. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voordeliger voor uw portemonnee. De stroom die uw airco verbruikt om uw huis te verwarmen is namelijk een stuk goedkoper dan gas (en duurzamer), zeker met de huidige gasprijzen. En indien u ook zonnepanelen op uw dak heeft, zijn de verbruikskosten voor stroom zo goed als nul!

Dat een airco ook kan verwarmen is dan ook zeker iets om rekening mee te houden bij de aanschaf. Ook wanneer u een warmtepomp heeft of er een aan wilt schaffen. Vaak kunt u dan een maatje kleiner nemen. En dat kan behoorlijk schelen in aanschafkosten. Onze experts helpen u graag om een airco te vinden die voldoende capaciteit heeft om uw huis zowel te koelen als te verwarmen.

Zonnepanelen in Nuenen combineren met airco

Beschikt het dak van uw woning in Nuenen nog niet over zonnepanelen? Laat die dan meteen plaatsen. Airconditioning en zonnepanelen zijn een gouden combinatie omdat u zo zelf de benodigde stroom op kunt wekken. Zo reduceert u de verbruikskosten van uw airconditioning naar nul! En doordat uw airco op elektriciteit werkt, pakt deze besparing door de hoge gasprijzen nog gunstiger uit dan u misschien al dacht. Bovendien draait uw airco dan volledig op groene energie, waardoor u ook de CO₂-uitstoot vermindert en een bijdrage levert aan een beter milieu.

Smart Energy Grid

Het is noodzakelijk dat uw airco en andere apparaten zoals uw cv-ketel, warmtepomp en zonnepanelen goed met elkaar samenwerken. Op deze manier kunt u uw woning in Nuenen veel efficiënter koelen en verwarmen. Met een Smart Energy Grid systeem verbindt u alle energieproducenten en energieafnemers met elkaar, waardoor ze beter kunnen samenwerken.

Met behulp van deze slimme omvormer kunt u flexibel omgaan met het verschil in vraag en aanbod van energie in huis. Zo kan een Smart Energy Grid op momenten dat uw zonnepanelen meer opwekken dan dat er wordt verbruikt de energie opslaan in uw thuisaccu of in het boilervat van uw warmtepomp voor later gebruik. Zelfs het inschakelen van uw airco als bijverwarming is mogelijk, zodat uw cv-ketel minder hard hoedt te werken.

Zelf uw opgewekte energie gebruiken is namelijk veel voordeliger dan terugleveren aan het net. Helemaal nu de salderingsregeling steeds verder wordt afgebouwd. De opgeslagen energie kunt u ’s avonds weer inzetten om uw airco te laten draaien of voor de televisie en verlichting. Zo houdt u de kosten laag!

Airco onderhoud in Nuenen

Ook voor airco onderhoud kunt u bij ons terecht. Door ons uw airconditioning eenmaal per jaar te laten nakijken en onderhouden, blijft hij optimaal werken. Hierdoor gaat uw airco langer mee en verbruikt hij minder stroom. Een dikke plus voor zowel uw portemonnee als het milieu. Een goede tip is om airco onderhoud te combineren met het laten reinigen van uw zonnepanelen. Dan ontvangt u maar liefst 25% korting op de prijs! Vraag er gerust naar bij onze adviseurs!

Airco kopen Nuenen? Installatie binnen 4 weken!

Heeft u een vraag over airconditioning, airco onderhoud of duurzaam wonen in Nuenen? Of wilt u gebruik maken van onze vrijblijvende quickscan? Duurzaam Wonen Wijzer voorziet u graag van advies en een airco op maat! Voor het stellen van een vraag of het maken van een afspraak belt u ons op 085-3036525 of mailt u ons via info@duurzaamwonenwijzer.nl. Met Duurzaam Wonen Wijzer helpen wij u om duurzaam te wonen. Positief voor het milieu en uw portemonnee!

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk