Airconditioning Oirschot

Advies over airconditioning in Oirschot

Het kopen van een airconditioning in Oirschot en daarvoor maatwerk advies ontvangen, kunnen echt wel hand in hand gaan. Dat merkt u als u hiervoor naar Duurzaam Wonen Wijzer gaat. Wij zijn hét adres voor zowel een goed advies op het gebied van duurzaam wonen en waar u duurzame apparaten kunt kopen, zoals een airconditioning in Oirschot. Wij voorzien u van een passend advies over de juiste airco voor uw woning, zodat u in de zomer lekker kunt genieten van een heerlijke koele woning. En zoals onze naam al aangeeft, zijn wij gespecialiseerd in advisering over het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden. Het verduurzamen van woningen is onze specialiteit. Zo informeren wij u graag luid en duidelijk over de beste airconditioning in Oirschot in combinatie met andere duurzame apparaten in uw woning. U heeft dan de garantie dat u een goede en duurzame airco koopt die past bij uw huidige woonwensen en die straks ook aansluit bij de eisen van een duurzame woning. U leest er hieronder meer over. U kunt uiteraard ook vandaag nog een afspraak maken met onze adviseur voor een vrijblijvende quickscan en een airco advies op maat!

 • Bespaar op energiekosten
 • Goed en betrouwbaar advies
 • Professionele installatie

Airco kopen en door expert laten plaatsen

Als u een topkwaliteit zuinige airconditioning wilt gaan kopen, is het belangrijk dat u rekening houdt met de afmetingen en de isolatiewaarde van uw woning en/of de ruimtes waar ie zijn werk moet doen. Let daarbij ook op het te verwachten stroomverbruik. Wij vertellen dat, omdat u uw woning op de korte termijn steeds meer moet uitrusten met duurzame apparaten. Zo ziet het ernaar uit dat we binnenkort een airco, cv-ketel, warmtepomp en zonnepanelen met elkaar moeten laten samenwerken om uw woning te verwarmen of te koelen. Wat energieverbruik en functionaliteiten betreft, kunt u deze apparaten eigenlijk niet meer los zien van elkaar. Handig dus om daar alvast rekening mee te houden bij het kopen van een airconditioning in Oirschot.

1. Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan en we bellen u binnen 1 werkdag om de wensen door te spreken en een vrijblijvende afspraak in te plannen.

2. Afspraak op locatie

Wij komen bij u langs en kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke het best bij u en uw situatie passen.

3. Offerte op maat

U ontvangt een offerte op maat per mail. U kunt alles nog even rustig doorlezen en bespreken voor u akkoord gaat. Na akkoord plannen we een dag in die u goed uitkomt om de opdracht uit te voeren.

Airco

Waarvoor Duurzaam Wonen Wijzer inschakelen?

Het zo snel mogelijk duurzaam maken van zoveel mogelijk woningen is ons grote doel. Doet u daaraan mee? Vraag ons dan gerust om een geheel vrijblijvende quickscan van uw woning in Oirschot. Deze quickscan is er om u de beste en meest voordelige oplossing(en) te kunnen bieden voor duurzaam wonen. Wat mag u van ons verwachten?

 • Vrijblijvende quickscan
 • Uw wensen centraal
 • Korte lijnen
 • Eigen monteurs
 • Deskundig advies
 • Vakwerk
 • Service en ondersteuning

Vrijblijvende quickscan voor uw woning in Oirschot

Als we voor u een quickscan uitvoeren, komen we bij u langs voor een schouw. Zo’n schouw duurt ongeveer een uur. Dat is voldoende tijd om de in uw woning aanwezige zogenaamde energie opwekkers, -verbruikers en -verliezers te scannen. Op basis van onze bevindingen kunnen wij meer vertellen over de verduurzamingsmogelijkheden die er voor u zijn. Welke duurzaamheidsmaatregelen kunt u nemen en welke combinatie van maatregelen levert u het meeste op? Uiteraard ontvangt u van ons daarbij een vrijblijvende offerte.

Wist u overigens dat het financieel aantrekkelijk is om het plaatsen van een airconditioning in Oirschot te combineren met zonnepanelen plaatsen? En wilt u nu ook alvast voorbereid zijn op de aanschaf van een warmtepomp? Dan adviseren wij u over de beste airco voor nu die u straks ook duurzaam kunt combineren met andere apparaten in huis. Wij tonen u het verschil in energiekosten. Dat zet de meeste mensen al meteen op het goede duurzaamheidsspoor.

Op weg naar een duurzame woning

Voor het juiste spoor kunnen wij voor u een ‘Roadmap naar een duurzame woning’ opstellen. Hierin zetten we alle bouwfysische eigenschappen van uw pand in Oirschot op een rijtje, waaronder hoeveel kamers en radiatoren u heeft, de soort cv, de isolatie, het warm waterverbruik, gasverbruik en stroomverbruik. Deze Roadmap biedt u een uitvoerig inzicht in uw energieopwekkers, -verbruikers en -verliezers in uw woning of bedrijfspand. Het inventariseren van wat we moeten weten voor de Roadmap neemt twee uurtjes in beslag. Wij werken onze bevindingen uit tot een handige en overzichtelijke wegwijzer waarin alle aanpassingen staan die u kunt doen ter verduurzaming van uw pand.

Duurzaam Wonen Wijzer
5.0
Gebaseerd op 71 beoordelingen
powered by Google
Chantal De HaasChantal De Haas
14:34 16 Jun 23
Wij zijn erg tevreden! Goede snelle service en goede kwaliteit!Het plaatsen van de zonnepanelen is gedaan door twee geweldige mannen mannen waar wij erg tevreden over zijn. Top gedaan!!!!
J VermeulenJ Vermeulen
17:45 14 May 23
We zijn erg tevreden zoals bij ons de zonnepanelen geplaatst zijn. Vooraf een duidelijke offerte gekregen. Goede en aardige monteurs die netjes werken. Zonder meer : Aanbevelenswaardig.
Hans Van DeursenHans Van Deursen
12:33 30 Jan 23
Leuke samenwerking met dit bedrijf, komen afspraken na en alles binnen 1 dag klaar (ondanks het slechte weer).Je krijgt een duidelijke uitleg vooraf en er wordt meegedacht over oplossingen!!Het installeren zelf was ook prima met zelfs verstevegings latten aangebracht in het dak zodat ze de beugels goed stabiel vast komen te liggen. (zie foto 2 )
Henrie BrouwersHenrie Brouwers
11:11 24 Dec 22
Het Team van Duurzaam Wonen Wijzer heeft van het 1e contact, ons prima geïnformeerd en geholpen met de juiste keuze. ondanks de vrieskou is de installatie keurig volgens afspraak geïnstalleerd, de complete werking uitgelegd en schoon en netjes opgeleverd.
Ruth SahetapyRuth Sahetapy
17:39 29 Jun 22
Door DWW een roadmap laten maken; ons doel is om gasloos te wonen. Sander heeft in kaart gebracht welke maatregelen we kunnen nemen en of het kosten/energie rendabel is.In ons geval is het plan: Zonnepanelen, airco's om te verwarmen (en als bonus koelen in de zomer), electrische boiler voor tapwater, infraroodverwarming voor de natte ruimte, HR++ glas in de achterpui (de rest vh huis was al van HR++ glas voorzien). Extra isolatie bleek niet nodig, waarmee we onnodige kosten hebben bespaard.De zonnepanelen en airco's zijn door DWW geplaatst. In 3 dagen waren we 18 zonnepanelen, een 3 fase meterkast, en 5 airco's rijker. Alles hartstikke netjes en snel geplaatst (en opgeruimd). De afspraken zijn nagekomen en toen het tegenzat met het boren door onze buitenmuur bleek Rowan de volgende dag alweer op ons dak te staan om de klus af te maken. We hebben uitleg gekregen over de app om de airco's te besturen (er zitten ook afstandsbedieningen bij) en voor de zonnepanelen hoef je maar een paar stappen te doen om de app in werking te stellen (staan op papier). Ook de BTW teruggave werd geregeld.Ik kan Duurzaam Wonen Wijzer warm aan bevelen! Sander, Jur en Rowan hebben ons geweldig geholpen.
js_loader

Waarom airconditioning van Duurzaam Wonen Wijzer?

Duurzaam wonen zit ons in het bloed. De kennis die wij daarvan hebben, delen wij graag met u als u een duurzaam airconditioning systeem in Oirschot wilt kopen. Zo gaat een airco systeem in de zeer nabije toekomst onderdeel uitmaken van andere (duurzame) apparaten in huis. Ter illustratie: veel mensen hebben reeds zonnepanelen. In 2026 moeten we verplicht onze cv-ketel vervangen door een (hybride) warmtepomp. De airco en warmtepomp moeten dan gaan samenwerken. Hoe? Dat leest u hieronder.

Verwarmen met een airco

Overweegt u het kopen van een airco om er uw woning mee te koelen? Dan wist u waarschijnlijk nog niet dat u met een airco ook uw woning kunt verwarmen. Het is zelfs een compleet klimaat beheersysteem: u kunt er mee koelen, verwarmen, ontvochtigen en ook de lucht filteren. Omdat hij op stroom werkt, biedt hij u alle mogelijkheden om uw gasverbruik te verminderen. Zeker met een op gasgestookte cv-ketel. U hoeft namelijk met een airco uw cv niet meer zo hoog te zetten. U verwarmt uw woning eenvoudig bij met de airco die op stroom werkt. En, zoals u wel weet: stroom is aanzienlijk goedkoper dan gas. Heeft u ook zonnepanelen op het dak? Dan wordt uw huis bijverwarmen met zelf opgewekte stroom wel heel aantrekkelijk!

Bent u al de trotse bezitter van een airco Oirschot? Dan kunt u, zodra de aanschaf van een warmtepomp verplicht wordt in 2026 een kleinere maat (met minder vermogen) kiezen. Wij adviseren u graag over het uitzoeken en kopen van de juiste airco met voldoende vermogen om uw huis te koelen én te verwarmen.

Airco in Oirschot in combinatie met zonnepanelen

Heeft u reeds zonnepanelen? Dat maakt het kopen van een airco extra aantrekkelijk! Uw verbruikskosten zijn en blijven dan 0, omdat de airco stroom verbruikt, En omdat uw stroom groen is, is ook uw CO₂-uitstoot zeer laag. Hierdoor zijn zowel u als het milieu de winnaars en durven wij wel te spreken van een win-winsituatie! De combinatie zonnepanelen en airconditioning loont!

Smart Energy Grid

Duurzaam en efficiënt koelen en verwarmen vraagt om een goede samenwerking tussen de airco en de andere apparaten zoals de cv-ketel, de warmtepomp en de zonnepanelen. Ons Smart Grid Systeem kan u hierbij helpen, omdat dit uw energieverbruik centraal zet. In dit Smart Energy Grid systeem zijn alle energieproducenten en energieafnemers aan elkaar gekoppeld.

Het systeem is een slimme omvormer dat flexibel inspeelt op wat een apparaat aan energie nodig heeft en hoe groot het aanbod bij u in huis is. Dit systeem kijkt of het overschot aan energie van uw zonnepanelen bewaard moet worden in een thuisaccu of in het boilervat van een warmtepomp. Dat levert u per saldo meer op dan energie terugleveren aan de energiemaatschappij. Zeker als de salderingsregeling definitief weg is. U kunt de opgeslagen energie op een later moment inzetten, bijvoorbeeld om ’s nachts uw airco in Oirschot aan te zetten tijdens een zeer warme nacht.

Airco-onderhoud service in Oirschot

Als u een airco gaat kopen, is het ook handig om kennis te maken met onze airco-onderhoud service. Met minimaal een keer per jaar een onderhoudsbeurt, weet u zeker dat uw airco goed blijft werken. Hij gaat zo langer mee en is energiezuiniger. Airco-onderhoud kunt u ook combineren met onze zonnepanelen wasservice. U heeft dan direct 25% korting te pakken! Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Airco kopen in Oirschot? Binnen 4 weken geïnstalleerd!

Meer weten over airconditioning, airco-onderhoud of manier van verduurzamen in Oirschot? Wilt u een vrijblijvende quickscan laten uitvoeren? Bel ons dan op 085-3036525 Of mail uw vraag naar info@duurzaamwonenwijzer.nl. Duurzaam Wonen Wijzer helpt u met duurzaam wonen! Dat helpt het milieu en uw portemonnee.

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk