Airconditioning Oirschot

Duurzaam wonen in Oirschot, dat kan!

Bent u benieuwd naar hoe u duurzaam kan wonen in Oirschot? Dan geeft Duurzaam Wonen Wijzer u graag advies. Wij zijn op de eerste plek dan ook adviseurs en geen verkopers. Een goede communicatie met u vinden wij belangrijk. U kunt daarom altijd vrijblijvend contact met ons opnemen over duurzaamheids adviezen. Wij gaan graag bij u langs om een vrijblijvende quick-scan uit te voeren. Dit is een persoonlijke schouw van uw dak en meterkast. Uit de resultaten kunnen wij zien welke duurzame producten het beste aansluiten bij uw huis of woning in Oirschot. Ook kijken wij naar uw wensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende warmtepompen en andere producten. Lees hieronder snel verder over airconditioning.

Duurzame tips voor een gekoelt huis in Oirschot

Een airco aanschaffen lijkt op de eerste plaats een goede aankoop. Maar wist u dat een airco alles behalve duurzaam is? Natuurlijk wilt u graag afkoelen in de hete zomerdagen. Er zijn veel andere manieren om uw huis koel te houden.

U kunt bijvoorbeeld een ventilator aanschaffen. De ventilator laat de wind op natuurlijke wijze door uw huis bewegen. Deze beweging zorgt voor koeling zonder dat u veel elektriciteit kwijt bent. Een airco daarentegen houdt de temperatuur binnen het huis constant op een temperatuur. Dit kost u veel energie en het is in Nederland niet vaak heet.

Een andere manier om uw huis koel te houden is door ‘s ochtends vroeg, voordat de zon opgaat, al uw deuren en ramen tegen elkaar open te zetten. De tocht zorgt onmiddellijk voor verkoeling en daarnaast bent u niets kwijt aan elektriciteit of geld. Ook kunt u planten of een zonnescherm plaatsen op muren waar de zon lang op schijnt.

Airconditioning Oirschot

Een betrouwbare airco kopen en gebruiken

Heeft u behoefte aan een airco en werken alle bovengenoemde tips niet in uw huis of kantoor in Oirschot. Dan geeft Duurzaam Wonen Wijzer u graag advies over hoe u uw airco zo duurzaam mogelijk kunt gebruiken. Let ten eerste erop dat u een betrouwbare airco koopt, zodat u niet binnen een jaar een nieuwe moet kopen. Laat de installatie van uw airco door vakmensen doen. Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw nieuwe airconditioning. Laat uw airco ook nooit meer verkoelen dan nodig is. Dit kost u alleen maar onnodig veel elektriciteit en geld. Schakel de airco helemaal uit wanneer u deze niet meer nodig heeft. Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met Duurzaam Wonen Wijzer.

Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie over airco, airconditioning of airco installatie in Oirschot? Dan moet u bij Duurzaam Wonen Wijzer zijn! Neem dan snel contact met ons op en bel 085-3036525 U kunt ons ook via de mail bereiken voor al uw vragen info@duurzaamwonenwijzer.nl. Met Duurzaam Wonen Wijzer helpen wij u om duurzaam te wonen. Dat helpt het milieu en uw portemonnee.

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk