Airconditioning Rosmalen

Het beste advies voor duurzaam wonen in Rosmalen

Wilt u graag uw huis in Rosmalen duurzamer maken, maar weet u niet hoe? Duurzaam Wonen Wijzer geeft u het beste raad om uw woning of kantoor zodanig aan te passen dat u in de toekomst aanzienlijk geld bespaart. Wij zijn dan ook voornamelijk adviseurs en geen verkopers. Graag kijken wij samen met u naar uw huidige en toekomstige verbruiksprofielen. Met de vrijblijvende quick-scan maken wij persoonlijk een schouw van uw dak en meterkast. Zo is te zien welke duurzame producten het beste bij uw huis of kantoor passen. Heeft u vragen voor Duurzaam Wonen Wijzer, u kunt altijd contact met ons opnemen en wij geven u graag advies op al uw duurzaamheids vragen.

Alternatieven op de airco, verkoel uw huis met deze tips

Wij geven u graag advies op het gebied van duurzaam wonen in Rosmalen. De duurzame producten die wij aanbevelen zijn onder andere: zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Deze producten helpen u niet wanneer het tijdens de zomer erg heet is in uw huis.

U overweegt misschien om een airco te kopen. Het aanschaffen van een airco in het midden van de hete zomerdagen lijkt op de eerste plaats een goed plan. Maar wees bewust dat een airco niet zuinig of duurzaam is. Daarom is het beter om eerst te kijken naar alternatieve mogelijkheden om uw huis te koelen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan ventilatoren. Door de beweging in de lucht zorgen de ventilatoren voor een natuurlijke afkoeling. De temperatuur in uw huis of kantoor in Rosmalen lijkt te dalen. Let er ook op dat u hitte uitstotende apparaten uitzet of minimaal gebruikt.

Airconditioning Rosmalen

Duurzaam gebruik van uw airco

Heeft u toch de wens om een airco te kopen, zoek dan een betrouwbare airco uit. Laat vakmensen uw airconditioning installeren. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de verkoeling. Zet daarna uw airco uit wanneer u deze niet meer nodig heeft. Dit gaat sluipverbruik tegen. Zet u de airco aan, zet de temperatuur dan niet te laag. Dit kan u veel kosten besparen. Heeft u vragen over het kopen van een airco, dan kunt u altijd contact met Duurzaam Wonen Wijzer opnemen. Wij adviseren u graag voor een duurzamere woning in Rosmalen.

Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie over airco, airconditioning of airco installatie in Rosmalen? Dan moet u bij Duurzaam Wonen Wijzer zijn! Neem dan snel contact met ons op en bel 085-3036525 U kunt ons ook via de mail bereiken voor al uw vragen info@duurzaamwonenwijzer.nl. Met Duurzaam Wonen Wijzer helpen wij u om duurzaam te wonen. Dat helpt het milieu en uw portemonnee.

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk