Airconditioning Rosmalen

Advies over airconditioning in Rosmalen

Onafhankelijk advies is eigenlijk onmisbaar als u een airconditioning in Rosmalen wilt kopen voor uw woning. Daarvoor kunt u altijd terecht bij de experts van Duurzaam Wonen Wijzer. Wij kunnen u nauwkeurig adviseren over het kiezen van de juiste airco voor uw woning en uw situatie om in de zomer binnen de boel koel te houden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen. Zo kunnen wij uw ook adviseren over de beste airconditioning in Rosmalen, in combinatie met andere duurzame apparaten in huis. Zo koopt u niet alleen nu de beste airco voor nu, maar ook voor straks! Maak vandaag nog een afspraak met onze adviseur voor een vrijblijvende quickscan en een airco advies op maat!

 • Bespaar op energiekosten
 • Goed en betrouwbaar advies
 • Professionele installatie

Airco uitzoeken en door expert laten plaatsen

Voor de beste functionerende airconditioning in uw pand in Rosmalen, is het belangrijk dat u rekening houdt met de afmetingen en de isolatiewaarde van de ruimte waarin de airco moet komen. Ook niet onhandig om rekening mee te houden is bijvoorbeeld het stroomverbruik. Zeker als u in acht neemt dat ‘straks’ meerdere duurzame apparaten – airco, cv-ketel, warmtepomp en zonnepanelen – allemaal moeten gaan samenwerken om uw woning op een duurzame manier te koelen en verwarmen. U kunt die onderdelen niet los zien van elkaar zien. Dat zijn dus factoren om rekening mee te houden bij het kopen van een airconditioning in Rosmalen.

1. Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan en we bellen u binnen 1 werkdag om de wensen door te spreken en een vrijblijvende afspraak in te plannen.

2. Afspraak op locatie

Wij komen bij u langs en kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke het best bij u en uw situatie passen.

3. Offerte op maat

U ontvangt een offerte op maat per mail. U kunt alles nog even rustig doorlezen en bespreken voor u akkoord gaat. Na akkoord plannen we een dag in die u goed uitkomt om de opdracht uit te voeren.

Airco

Wat doen wij voor u?

Wij doen met veel plezier al dit uitzoekwerk voor u. Vraag ons daarom gerust voor een geheel vrijblijvende quickscan van uw woning in Rosmalen. Wij vinden voor u gegarandeerd de beste en meest voordelige oplossing als het gaat om duurzaam wonen. Wat mag u van ons verwachten?

 • Vrijblijvende quickscan
 • Uw wensen centraal
 • Korte lijnen
 • Eigen monteurs
 • Deskundig advies
 • Vakwerk
 • Service en ondersteuning

Vrijblijvende quickscan voor uw woning in Rosmalen

Voor de quickscan komen we bij u langs in Rosmalen voor een schouw van uw woning of bedrijfspand. Die schouw duurt ongeveer een uur. In die tijd kunnen wij de energie opwekkers, -verbruikers en -verliezers in uw pand inventariseren en u naar aanleiding daarvan infomeren over de verduurzamingsmogelijkheden. Wij geven u inzicht in waar in huis u nog een en ander nog kunt verbeteren op het gebied van duurzaamheid. Welke combinatie van maatregelen heeft bij u het grootste en meest voordelige effect? Uiteraard ontvangt u van ons daarbij ook een vrijblijvende offerte.

Het plaatsen van een airconditioning in Rosmalen kunt u ook combineren met het isoleren van uw pand en/of het plaatsen van zonnepanelen. Hierbij houden we altijd rekening met uw huidige en toekomstige stroomverbruik. Dan bent u vast voorbereid als u ook een warmtepomp gaat aanschaffen. U krijgt van ons dus een integraal advies over de beste airco voor nu en hoe u straks duurzamer kunt gaan wonen.

Roadmap naar een duurzame woning

Naast het uitvoeren van onze quickscan, is het ook mogelijk om voor u een adviesrapport ‘Roadmap naar een duurzame woning’ op te stellen. Hierin worden alle bouwfysische eigenschappen van uw woning in Rosmalen opgenomen, zoals het aantal kamers in huis, de hoeveelheid radiatoren, de cv, de isolatie, het warm waterverbruik, het gasverbruik en ook het stroomverbruik. Deze Roadmap biedt u een uitvoerig overzicht van alle energieopwekkers, -verbruikers en -verliezers in uw woning of bedrijfspand.

Dit onderzoek voor de Roadmap neemt zo’n twee uur in beslag. De bevindingen werken wij voor u uit tot een wegwijzer waarin alle mogelijke aanpassingen staan waarmee u uw pand kunt verduurzamen. De roadmap kan uw handleiding zijn voor het ondernemen van gerichte actie naar meer verduurzamen.

Duurzaam Wonen Wijzer
5.0
Gebaseerd op 71 beoordelingen
powered by Google
Chantal De HaasChantal De Haas
14:34 16 Jun 23
Wij zijn erg tevreden! Goede snelle service en goede kwaliteit!Het plaatsen van de zonnepanelen is gedaan door twee geweldige mannen mannen waar wij erg tevreden over zijn. Top gedaan!!!!
J VermeulenJ Vermeulen
17:45 14 May 23
We zijn erg tevreden zoals bij ons de zonnepanelen geplaatst zijn. Vooraf een duidelijke offerte gekregen. Goede en aardige monteurs die netjes werken. Zonder meer : Aanbevelenswaardig.
Hans Van DeursenHans Van Deursen
12:33 30 Jan 23
Leuke samenwerking met dit bedrijf, komen afspraken na en alles binnen 1 dag klaar (ondanks het slechte weer).Je krijgt een duidelijke uitleg vooraf en er wordt meegedacht over oplossingen!!Het installeren zelf was ook prima met zelfs verstevegings latten aangebracht in het dak zodat ze de beugels goed stabiel vast komen te liggen. (zie foto 2 )
Henrie BrouwersHenrie Brouwers
11:11 24 Dec 22
Het Team van Duurzaam Wonen Wijzer heeft van het 1e contact, ons prima geïnformeerd en geholpen met de juiste keuze. ondanks de vrieskou is de installatie keurig volgens afspraak geïnstalleerd, de complete werking uitgelegd en schoon en netjes opgeleverd.
Ruth SahetapyRuth Sahetapy
17:39 29 Jun 22
Door DWW een roadmap laten maken; ons doel is om gasloos te wonen. Sander heeft in kaart gebracht welke maatregelen we kunnen nemen en of het kosten/energie rendabel is.In ons geval is het plan: Zonnepanelen, airco's om te verwarmen (en als bonus koelen in de zomer), electrische boiler voor tapwater, infraroodverwarming voor de natte ruimte, HR++ glas in de achterpui (de rest vh huis was al van HR++ glas voorzien). Extra isolatie bleek niet nodig, waarmee we onnodige kosten hebben bespaard.De zonnepanelen en airco's zijn door DWW geplaatst. In 3 dagen waren we 18 zonnepanelen, een 3 fase meterkast, en 5 airco's rijker. Alles hartstikke netjes en snel geplaatst (en opgeruimd). De afspraken zijn nagekomen en toen het tegenzat met het boren door onze buitenmuur bleek Rowan de volgende dag alweer op ons dak te staan om de klus af te maken. We hebben uitleg gekregen over de app om de airco's te besturen (er zitten ook afstandsbedieningen bij) en voor de zonnepanelen hoef je maar een paar stappen te doen om de app in werking te stellen (staan op papier). Ook de BTW teruggave werd geregeld.Ik kan Duurzaam Wonen Wijzer warm aan bevelen! Sander, Jur en Rowan hebben ons geweldig geholpen.
js_loader

Waarom airconditioning van Duurzaam Wonen Wijzer?

Wij zijn adviseurs in duurzaam wonen met alle benodigde kennis over een duurzaam airconditioning systeem voor u in Rosmalen. In de toekomst wordt een airco systeem onderdeel van meer duurzame apparaten in huis. Ter illustratie: veel mensen hebben al zonnepanelen liggen en in 2026 moeten we verplicht overstappen naar een (hybride) warmtepomp in plaats van een cv. U leest hieronder meer over hoe het koppelen van deze systemen in uw voordeel kan werken.

Verwarmen met een airco

Wist u dat u met een airco niet alleen kunt koelen, maar ook verwarmen? Wat dat betreft, is het een compleet klimaat beheersysteem: naast het koelen kan een airco ook lucht verwarmen, ontvochtigen en filteren.

Een airconditioning in Rosmalen gebruiken is een uitstekende manier om uw gasverbruik omlaag te brengen. Zeker als u daarnaast een gasgestookte cv-ketel hebt. Als u uw woning bijwarmt met de airco hoeft de cv niet meer zo zijn best te doen. Die kunt u dus lager zetten, waardoor u minder gas verbruikt. Het tekort aan warmte in huis compenseert u dan met de airco die op stroom werkt. En stroom is aanzienlijk goedkoper en duurzamer dan gas. Heeft ook nog zonnepanelen? Dan wordt uw huis bijverwarmen wel zeer aantrekkelijk!

Het is dus aantrekkelijk om een airco naast het koelen ook te gebruiken voor het gedeeltelijk verwarmen van een pand. Dat kunt u in acht nemen bij het kopen van airco in Rosmalen. Heeft u een reeds een airco? Dan kunt u ‘straks’ bij het aanschaffen van de verplichte warmtepomp in 2026 bijvoorbeeld een maatje kleiner nemen. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste airco die voldoende vermogen heeft om uw huis zowel te koelen als te verwarmen.

Airco in Rosmalen combineren met zonnepanelen

Veel mensen kopen een airco in combinatie met zonnepanelen. Dat is niet onverstandig, want daarmee zetten ze hun verbruikskosten voor de airco op 0. Omdat een airco stoom verbruikt, kan deze besparing dus behoorlijk oplopen, zeker met de hoge gasprijzen. En omdat de airco dan op groene energie werkt, is de CO₂-uitstoot een stuk minder. Het milieu is hier sowieso de winnaar! De combinatie zonnepanelen en airconditioning is dus echt van harte aan te bevelen.

Smart Energy Grid

Uw woning of bedrijfspand op een duurzame manier efficiënt koelen en verwarmen vraagt in de ideale en dus duurzame wereld om een goede samenwerking tussen de airco en andere apparaten, zoals de cv-ketel, de warmtepomp en zonnepanelen. Uw energieverbruik is hierin de spil. Met een Smart Energy Grid systeem, worden alle energieproducenten en energieafnemers aan elkaar gekoppeld.

Het Smart Energy Grid systeem is een slimme omvormer die flexibel inspeelt op wat een apparaat aan energie nodig heeft en wat het actuele aanbod is. Het systeem beoordeelt of het overschot aan opgewekte energie door uw zonnepanelen voor later gebruik moet worden opgeslagen in een thuisaccu of in het boilervat van een warmtepomp. Dat is veel voordeliger dan het teveel aan stroom terugleveren aan de energiemaatschappij. Zeker in tijden van het afbouwen van de salderingsregeling. U kunt dan uw zelf opgewekte en opgeslagen energie later weer gebruiken om ’s nachts uw airco in Rosmalen aan te zetten. Uw energiekosten blijven zo lekker laag!

Airco onderhoud in Rosmalen

Graag vertellen we u ook meer over onze airco-onderhoud service. Met eenmaal per jaar een onderhoudsbeurt aan uw airco weet u zeker dat deze optimaal functioneert. Een goed onderhouden airco gaat nu eenmaal langer mee en verbruikt minder stroom dan wanneer u geen onderhoud laat plegen. Zowel het milieu als uw portemonnee zullen u dankbaar zijn. Airco onderhoud kunt u ook nog combineren met de zonnepanelen wasservice van Duurzaam Wonen Wijzer. U krijgt dan ook nog 25% korting! Onze adviseurs informeren u er graag verder over.

Airco kopen in Rosmalen? Binnen 4 weken geïnstalleerd!

Wilt u meer weten over airconditioning, airco-onderhoud of manier van verduurzamen in Rosmalen? Of een vrijblijvende quickscan laten uitvoeren? Bel ons dan op 085-3036525 Of mail uw vraag naar info@duurzaamwonenwijzer.nl. Duurzaam Wonen Wijzer helpt u om duurzaam te wonen. Dat helpt het milieu en uw portemonnee.

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk