Airconditioning Schijndel

Advies over airconditioning in Schijndel

Voor het kopen van een airconditioning in Schijndel voor uw woning kunt u gebruik maken van het onafhankelijke advies van Duurzaam Wonen Wijzer. Wij zijn zeer ervaren adviseurs als het gaat om zonne-energie, airconditioning en duurzaam wonen in Schijndel. Als adviseurs is het ons doel om onze planeet en het milieu een goede dienst te bewijzen. En dat doen we door mensen te adviseren over duurzaam wonen. Samen met u kijken we hoe u uw huis of kantoor in Schijndel zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk kunt maken. U leert hiermee bewust om te gaan met energie en hierbij ook nog eens te besparen. Daarom zijn wij primair adviseurs en geen verkopers. Als u bij ons een vrijblijvende quick-scan aanvraagt, geven wij uw dak en meterkast een schouw. Uit de bevindingen kunnen wij opmaken welke duurzame aanpassingen u nog kunt doen voor uw woning of kantoor in Schijndel, ook als het gaat om airconditioning. Duurzaam Wonen Wijzer adviseert u graag! Heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 • Bespaar op energiekosten
 • Goed en betrouwbaar advies
 • Professionele installatie

Airco uitzoeken en laten plaatsen door de expert

Om de juiste airconditioning te vinden voor uw pand, moet u rekening houden met de afmetingen van de ruimte en de isolatiewaarde van de ruimte waarin hij moet komen. En er zijn nog andere zaken waarmee u rekening moet houden, zoals het stroomverbruik. Gaat de airco uw stoppengroep niet overbelasten? En ook is het handig om te weten dat een airco, cv-ketel, warmtepomp en zonnepanelen allemaal samenwerken om een duurzame woning te koelen en te verwarmen. Die onderdelen kunt u niet los zien van elkaar. Dat zijn dus factoren om rekening mee te houden bij het kopen van een airconditioning in Schijndel.

1. Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan en we bellen u binnen 1 werkdag om de wensen door te spreken en een vrijblijvende afspraak in te plannen.

2. Afspraak op locatie

Wij komen bij u langs en kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke het best bij u en uw situatie passen.

3. Offerte op maat

U ontvangt een offerte op maat per mail. U kunt alles nog even rustig doorlezen en bespreken voor u akkoord gaat. Na akkoord plannen we een dag in die u goed uitkomt om de opdracht uit te voeren.

Airco

Wat kunt u van ons verwachten?

Gelukkig kunt u al dit uitzoekwerk laten doen door onze Duurzaam Wonen Wijzer experts. Vraag ons gerust om bij u een vrijblijvende quickscan van uw woning in Schijndel te komen doen. Wij vinden voor u gegarandeerd de beste en meest voordelige oplossing. Wat mag u van ons verwachten?

 • Vrijblijvende quickscan
 • Uw wensen centraal
 • Korte lijnen
 • Eigen monteurs
 • Deskundig advies
 • Vakwerk
 • Service en ondersteuning

Vrijblijvende quickscan voor uw woning in Schijndel

Om een quickscan uit te voeren, komen we graag bij u langs in Schijndel voor een schouw van uw pand. Wij hebben plusminus 60 minuten nodig om uw energie opwekkers, -verbruikers en -verliezers in kaart te brengen en vertellen u meer over de mogelijke verduurzamingsopties. Wij maken voor u inzichtelijk waar in huis u een en ander nog kunt verbeteren op het gebied van duurzaamheid. Welke combinatie van maatregelen heeft bij u het grootste en meest voordelige effect? Uiteraard ontvangt u van ons dan ook een vrijblijvende offerte

U kunt het laten plaatsen van een airconditioning in Schijndel combineren met het aanbrengen van isolatie in huis en/of het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Verder houden wij rekening met uw huidige en toekomstige stroomverbruik, zoals wanneer u het laten plaatsen van een warmtepomp op de planning hebt staan. Zo geven we u een integraal advies, zodat u voor nu niet alleen de beste airco aanschaft, maar ook hoe u verder duurzaam de toekomst ingaat.

Roadmap naar een duurzame woning

Naast de vrijblijvende quickscan, kunnen wij voor u ook een adviesrapport ‘Roadmap naar een duurzame woning’ opstellen. In dit rapport nemen wij alle bouwfysische eigenschappen van uw woning in Schijndel op. Denk daarbij aan het aantal kamers en radiatoren, uw cv, uw isolatie, uw warm waterverbruik, gasverbruik en stroomverbruik. Daarmee heeft u een volledig overzicht van alle energieopwekkers, verbruikers en verliezers in uw pand.

Dit onderzoek duurt plusminus 120 minuten. Wij werken onze bevindingen uit tot een wegwijzer waarin alle mogelijke aanpassingen om uw pand te verduurzamen uitgebreid aan bod komen. De roadmap is bij wijze van spreken uw handleiding om gericht actie te ondernemen en uw verduurzaming te beginnen.

Duurzaam Wonen Wijzer
5.0
Gebaseerd op 71 beoordelingen
powered by Google
Chantal De HaasChantal De Haas
14:34 16 Jun 23
Wij zijn erg tevreden! Goede snelle service en goede kwaliteit!Het plaatsen van de zonnepanelen is gedaan door twee geweldige mannen mannen waar wij erg tevreden over zijn. Top gedaan!!!!
J VermeulenJ Vermeulen
17:45 14 May 23
We zijn erg tevreden zoals bij ons de zonnepanelen geplaatst zijn. Vooraf een duidelijke offerte gekregen. Goede en aardige monteurs die netjes werken. Zonder meer : Aanbevelenswaardig.
Hans Van DeursenHans Van Deursen
12:33 30 Jan 23
Leuke samenwerking met dit bedrijf, komen afspraken na en alles binnen 1 dag klaar (ondanks het slechte weer).Je krijgt een duidelijke uitleg vooraf en er wordt meegedacht over oplossingen!!Het installeren zelf was ook prima met zelfs verstevegings latten aangebracht in het dak zodat ze de beugels goed stabiel vast komen te liggen. (zie foto 2 )
Henrie BrouwersHenrie Brouwers
11:11 24 Dec 22
Het Team van Duurzaam Wonen Wijzer heeft van het 1e contact, ons prima geïnformeerd en geholpen met de juiste keuze. ondanks de vrieskou is de installatie keurig volgens afspraak geïnstalleerd, de complete werking uitgelegd en schoon en netjes opgeleverd.
Ruth SahetapyRuth Sahetapy
17:39 29 Jun 22
Door DWW een roadmap laten maken; ons doel is om gasloos te wonen. Sander heeft in kaart gebracht welke maatregelen we kunnen nemen en of het kosten/energie rendabel is.In ons geval is het plan: Zonnepanelen, airco's om te verwarmen (en als bonus koelen in de zomer), electrische boiler voor tapwater, infraroodverwarming voor de natte ruimte, HR++ glas in de achterpui (de rest vh huis was al van HR++ glas voorzien). Extra isolatie bleek niet nodig, waarmee we onnodige kosten hebben bespaard.De zonnepanelen en airco's zijn door DWW geplaatst. In 3 dagen waren we 18 zonnepanelen, een 3 fase meterkast, en 5 airco's rijker. Alles hartstikke netjes en snel geplaatst (en opgeruimd). De afspraken zijn nagekomen en toen het tegenzat met het boren door onze buitenmuur bleek Rowan de volgende dag alweer op ons dak te staan om de klus af te maken. We hebben uitleg gekregen over de app om de airco's te besturen (er zitten ook afstandsbedieningen bij) en voor de zonnepanelen hoef je maar een paar stappen te doen om de app in werking te stellen (staan op papier). Ook de BTW teruggave werd geregeld.Ik kan Duurzaam Wonen Wijzer warm aan bevelen! Sander, Jur en Rowan hebben ons geweldig geholpen.
js_loader

Waarom airconditioning van Duurzaam Wonen Wijzer?

Als adviseurs in duurzaam wonen, beschikken wij over alle kennis die nodig is om de beste airconditioning in Schijndel aan u voor te leggen. Zoals we reeds aangaven, is de airco onderdeel van een groter geheel. Wat dat betreft hebben veel mensen al zonnepanelen liggen en stappen we met zijn allen vanaf 2026 verplicht om over op de (hybride) warmtepomp. Hieronder vertellen we u hoe het koppelen van deze systemen in uw voordeel kan werken.

Verwarmen met een airco

Een airco is er niet alleen om te koelen. Voor sommige mensen is het verrassing als blijkt dat de airconditioning ook kan verwarmen. Het is wat dat betreft een compleet klimaat beheersysteem: naast koelen kan een airco ook lucht verwarmen, lucht ontvochtigen en lucht filteren.

Als u gaat verwarmen met uw airconditioning in Schijndel brengt u uw gasverbruik omlaag als u in uw woning nog een gasgestookte cv-ketel gebruikt. Door bij te warmen met de airco hoeft de cv niet meer zo hard te stoken. U kunt hem dus een standje of twee lager zetten. U verbruikt zo minder gas. Het tekort aan warmte wordt dan gecompenseerd door de airco die op stroom werkt. En stroom is goedkoper en duurzamer. Zeker in vergelijking tot de huidige gasprijzen. Heeft u ook nog zonnepanelen op uw woning? Dan is uw woning bijverwarmen met de airco extra aantrekkelijk!

Het loont dus zeker de moeite om naast de mogelijkheid van koelen in huis met de airco om ook te gebruiken voor het gedeeltelijk verwarmen van uw woning. Let daar dus op bij de aanschaf van een airco. Heeft u een airco? Dan kunt u bij de aanschaf van een warmtepomp misschien een maatje kleiner nemen. Onze experts helpen u graag bij het selecteren van de juiste airco die voldoende vermogen heeft om uw huis zowel te koelen als te verwarmen. Zeker in combinatie met andere duurzame apparaten, zoals een warmtepomp.

Airco in Schijndel combineren met zonnepanelen

De meeste mensen kopen een airco meestal in combinatie met zonnepanelen. Dat is een logische keuze, want daarmee worden de verbruikskosten van de airconditioning op nul gezet! En omdat een airco stroom verbruikt, kan deze besparing flink oplopen, dankzij de hoge gasprijzen. Wellicht nog hoger dan u nu zou verwachten! En omdat de airco dan op groene energie werkt, is de CO₂-uitstoot een stuk minder. Het milieu is dan de lachende derde! De combinatie zonnepanelen en airconditioning is dus echt van harte aan te bevelen.

Smart Energy Grid

Uw woning of bedrijfspand op een duurzame manier efficiënt koelen en verwarmen vraagt om een goede samenwerking tussen uw airco en andere apparaten, zoals de cv-ketel, de warmtepomp en zonnepanelen. Uw energieverbruik speelt hierin natuurlijk een cruciale rol. Als u hierbij kiest voor een Smart Energy Grid systeem, worden alle energieproducenten en energieafnemers aan elkaar gekoppeld.

Het Smart Energy Grid systeem is een slimme omvormer die flexibel inspeelt op vraag en aanbod van energie door uw apparaten. Zo beslist dit systeem of het overschot aan energie dat door uw zonnepanelen is opgewekt voor later gebruik wordt opgeslagen in een thuisaccu of in het boilervat van de warmtepomp. Dat levert u meer op dan de stroom terugleveren aan de energiemaatschappij. Zeker nu de salderingsregeling wordt afgebouwd. De door uzelf opgewekte en opgeslagen energie kunt u dan later weer gebruiken om bijvoorbeeld ’s avonds of ’s nachts uw airco in Schijndel in te schakelen. Zo blijven de kosten lekker laag!

Airco onderhoud in Schijndel

Tot slot wijzen we u graag op onze airco-onderhoud service. Met minimaal een jaarlijkse airco-onderhoudsbeurt, is een optimale werking gegarandeerd. En een goed onderhouden airco gaat langer mee en verbruikt minder stroom. Dat is goed nieuws voor zowel het milieu als uw portemonnee. Airco onderhoud kunt u zelfs combineren met onze zonnepanelen wasservice. Dan ontvangt u ook nog eens 25% korting! Vraag onze adviseurs om meer informatie.

Airco kopen in Schijndel? Binnen 4 weken geïnstalleerd!

Wilt u meer weten over airconditioning, airco-onderhoud of manier van verduurzamen in Schijndel? Of wilt u een vrijblijvende quickscan laten uitvoeren? Bel ons dan op 085-3036525 Of mail uw vraag naar info@duurzaamwonenwijzer.nl. Duurzaam Wonen Wijzer helpt u om duurzaam te wonen. Dat helpt het milieu en uw portemonnee.

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk