Airconditioning Schijndel

Duurzaam Wonen Wijzer helpt u in Schijndel

U kunt bij Duurzaam Wonen Wijzer terecht voor advies over zonne-energie, airco’s en duurzaam wonen in Schijndel. Wij zijn adviseurs in hart en nieren, daarom kijken we graag samen met u hoe wij uw huis of kantoor in Schijndel zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk maken. Dit levert zowel bewust leven als kostenbesparing op. Wij zijn in de eerste plaats dan ook adviseurs en geen verkopers. U kunt bij ons een vrijblijvende quick-scan aanvragen, vervolgens geven wij uw dak en meterkast een persoonlijk schouw. Uit deze resultaten kunnen wij zien welke passende duurzame producten uw huis of kantoor in Schijndel nodig heeft. Duurzaam Wonen Wijzer geeft u graag advies. Heeft u specifieke vragen, u kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Duurzame effectieve producten in Schijndel

Duurzaam Wonen Wijzer helpt u met het kiezen van passende duurzame producten. U kunt hierbij denken aan zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Dit zijn duurzame producten om uw huis op een milieuvriendelijke manier op te warmen. De energie komt vanuit de lucht, aarde of uit het grondwater. Door geen fossiele brandstoffen te gebruiken heeft u een positieve impact op de wereld. Tijdens een hittegolf wilt u uw huis in Schijndel juist kunnen afkoelen. Dat is niet mogelijk met deze duurzame producten. Hiervoor heeft u een airconditioner nodig. U kunt, voordat u de airco aanzet, eerst andere maatregelen treffen om uw huis of kantoor alvast af te koelen.

Airconditioning Schijndel

Tips voor het koelen van uw huis in Schijndel

Hoe koelt u uw huis af zonder een airco te hoeven kopen? Ga bewust om met warmte genererende producten. Door producten uit te schakelen die tijdens een hittegolf nog meer warmte aan uw huis in Schijndel brengen, zorgt u voor een verlaging in de temperatuur. U kunt ‘s morgens vroeg de ramen en deuren tegen elkaar openzetten om uw huis te luchten. Zet deze ook weer op tijd dicht tegen onnodige warmte in het huis. Maak daarnaast gebruik van een ventilator. Door de lucht om uw heen in beweging te brengen zorgt u voor een natuurlijke afkoeling. Maar wat als al deze tips niet helpen? Koop dan een airco van een betrouwbaar merk en laat deze installeren door vakmensen. Let er ook op dat u de temperatuur van de airco nooit lager zet dan nodig is. Dit verbruikt veel energie en dat kost u veel geld. Schakel uw airco compleet uit wanneer u hem niet in gebruik heeft. Dit voorkomt sluipverbruik.

Airco kopen in Schijndel? Neem contact op!

Wilt u graag meer informatie over airconditioning (installatie) in Schijndel? Dan moet u bij Duurzaam Wonen Wijzer zijn! Neem dan snel contact met ons op en bel 085-3036525 U kunt ons ook via de mail bereiken voor al uw vragen info@duurzaamwonenwijzer.nl. Met Duurzaam Wonen Wijzer helpen wij u om duurzaam te wonen. Dat helpt het milieu en uw portemonnee.

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk