Airconditioning Son en Breugel

Airco laten plaatsen in Son en Breugel

Wilt u graag een airco in uw woning in Son en Breugel? Neem dan contact op met Duurzaam Wonen Wijzer! Wij zijn dé specialist op die gebied en weten precies welke airco u nodig heeft om uw huis te koelen. Maar ook hoe dit zo duurzaam en voordelig mogelijk kan. Met onze vrijblijvende quickscan zoeken we voor u uit wat de beste airco voor uw huis in Son en Breugel is. Voor nu en in de toekomst! Neem daarom vandaag nog contact met ons op en we voorzien u van airco advies op maat!

 • Bespaar op energiekosten
 • Goed en betrouwbaar advies
 • Professionele installatie

Airco laten plaatsen door de expert

Het vinden van de juiste airco vraagt om specialistische kennis. Er spelen namelijk meer factoren mee dan alleen het benodigde koelvermogen en de isolatiewaarde van uw huis in Son en Breugel. Wij houden ook rekening met het stroomverbruik. En zorgen ervoor dat uw airco goed samenwerkt met de andere apparaten die een rol spelen bij het verwarmen en koelen van uw huis, zoals uw cv-ketel, warmtepomp en zonnepanelen.

1. Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan en we bellen u binnen 1 werkdag om de wensen door te spreken en een vrijblijvende afspraak in te plannen.

2. Afspraak op locatie

Wij komen bij u langs en kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke het best bij u en uw situatie passen.

3. Offerte op maat

U ontvangt een offerte op maat per mail. U kunt alles nog even rustig doorlezen en bespreken voor u akkoord gaat. Na akkoord plannen we een dag in die u goed uitkomt om de opdracht uit te voeren.

Airco

Duurzaam Wonen Wijzer Zoekt het voor u uit

Uitzoeken welke airco het best geschikt is voor uw woning in Son en Breugel kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Voor onze experts is dit dagelijkse kost. Maak daarom gebruik voor onze vrijblijvende quickscan en wij zoeken het voor u uit. Met een advies en airconditioning van Duurzaam Wonen Wijzer profiteert u bovendien van de volgende voordelen:

 • Eigen monteurs
 • Service en ondersteuning
 • Vakwerk
 • Uw wensen centraal
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vrijblijvende quickscan

Vrijblijvende quickscan in Son en Breugel

Nodig ons uit voor een vrijblijvende quickscan en wij komen bij u langs in Son en Breugel voor schouw van uw woning. In ongeveer 60 minuten, brengen wij dan alle energie opwekkers, verbruikers en verliezers in kaart en bekijken we wat de meest effectieve maatregelen zijn.

Vaak blijkt dat het laten plaatsen van een airco met het verbeteren van de woningisolatie of het laten plaatsen van zonnepanelen een veel effectiever is dan deze maatregelen afzonderlijk. Verder kijken we bij onze quickscan niet alleen naar uw huidige energieprofiel, maar houden we ook rekening met eventuele veranderingen in de toekomst. Is er misschien een warmtepomp of een elektrische laadpaal voor uw auto op komst?

Roadmap naar een duurzame woning

Behalve voor een quickscan, kunt u ook bij ons terecht voor een gedetailleerd adviesrapport waarin we de bouwfysische eigenschappen van uw woning in Son en Breugel in kaart brengen. Door het in kaart brengen van alle kamers, uw cv, de radiatoren, de huidige isolatie en de hoeveelheid warm water, gas en elektriciteit die u verbruikt, ontstaat er een helder overzicht van alle energieopwekkers, verbruikers en verliezers in uw huis. Zo kunnen hier gerichte acties aan worden gekoppeld. Dit rapport kunt u als wegwijzer gebruiken, oftewel: als roadmap naar een duurzamere woning.

Duurzaam Wonen Wijzer
5.0
Gebaseerd op 71 beoordelingen
powered by Google
Chantal De HaasChantal De Haas
14:34 16 Jun 23
Wij zijn erg tevreden! Goede snelle service en goede kwaliteit!Het plaatsen van de zonnepanelen is gedaan door twee geweldige mannen mannen waar wij erg tevreden over zijn. Top gedaan!!!!
J VermeulenJ Vermeulen
17:45 14 May 23
We zijn erg tevreden zoals bij ons de zonnepanelen geplaatst zijn. Vooraf een duidelijke offerte gekregen. Goede en aardige monteurs die netjes werken. Zonder meer : Aanbevelenswaardig.
Hans Van DeursenHans Van Deursen
12:33 30 Jan 23
Leuke samenwerking met dit bedrijf, komen afspraken na en alles binnen 1 dag klaar (ondanks het slechte weer).Je krijgt een duidelijke uitleg vooraf en er wordt meegedacht over oplossingen!!Het installeren zelf was ook prima met zelfs verstevegings latten aangebracht in het dak zodat ze de beugels goed stabiel vast komen te liggen. (zie foto 2 )
Henrie BrouwersHenrie Brouwers
11:11 24 Dec 22
Het Team van Duurzaam Wonen Wijzer heeft van het 1e contact, ons prima geïnformeerd en geholpen met de juiste keuze. ondanks de vrieskou is de installatie keurig volgens afspraak geïnstalleerd, de complete werking uitgelegd en schoon en netjes opgeleverd.
Ruth SahetapyRuth Sahetapy
17:39 29 Jun 22
Door DWW een roadmap laten maken; ons doel is om gasloos te wonen. Sander heeft in kaart gebracht welke maatregelen we kunnen nemen en of het kosten/energie rendabel is.In ons geval is het plan: Zonnepanelen, airco's om te verwarmen (en als bonus koelen in de zomer), electrische boiler voor tapwater, infraroodverwarming voor de natte ruimte, HR++ glas in de achterpui (de rest vh huis was al van HR++ glas voorzien). Extra isolatie bleek niet nodig, waarmee we onnodige kosten hebben bespaard.De zonnepanelen en airco's zijn door DWW geplaatst. In 3 dagen waren we 18 zonnepanelen, een 3 fase meterkast, en 5 airco's rijker. Alles hartstikke netjes en snel geplaatst (en opgeruimd). De afspraken zijn nagekomen en toen het tegenzat met het boren door onze buitenmuur bleek Rowan de volgende dag alweer op ons dak te staan om de klus af te maken. We hebben uitleg gekregen over de app om de airco's te besturen (er zitten ook afstandsbedieningen bij) en voor de zonnepanelen hoef je maar een paar stappen te doen om de app in werking te stellen (staan op papier). Ook de BTW teruggave werd geregeld.Ik kan Duurzaam Wonen Wijzer warm aan bevelen! Sander, Jur en Rowan hebben ons geweldig geholpen.
js_loader

Airco als onderdeel van een effectief koel- en verwarmsysteem

Wij plaatsen niet alleen airco’s, maar zijn ook ervaren adviseurs op het gebied van duurzaam wonen. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om het grote plaatje te zien. En dat is dat uw airconditioning deel uitmaakt van een complexe samenwerking met onder andere apparaten die een rol spelen in het koelen en verwarmen van uw woning. Denk maar aan de cv-ketel en de (hybride) warmtepomp. Of aan de zonnepanelen die de benodigde stroom opwekken.

Steeds meer mensen beschikken over zonnepanelen en een warmtepomp. U misschien ook wel en anders in de nabije toekomst. Daarom is het belangrijk dat u de juiste airco kiest die hier naadloos mee kan samenwerken. We vertellen u hieronder meer over de voordelen die u dit oplevert.

Woning bijverwarmen met een airco

Dat u met airconditioning uw woning heerlijk koel houdt tijdens een warme zomer is algemeen bekend. Maar wist u dat u met een airco ook kunt verwarmen? Een airco is namelijk niet alleen een koelinstallatie, maar een compleet klimaat beheersingssysteem, dat ook kan verwarmen en ontvochtigen. Hierdoor kunt u uw hem dus ook in de winter gebruiken om uw woning te verwarmen.

Met een airco die kan verwarmen kunt u de ongebruikte stroom van uw zonnepanelen inzetten om de cv-ketel van uw woning in Son en Breugel te ontlasten en uw gasverbruik naar beneden te brengen. Dat is goed nieuws voor zowel het milieu als uw portemonnee. Stroom is namelijk een stuk goedkoper dan gas, zeker met de huidige prijzen.

Door uw airconditioning ook voor verwarmen in te zetten kunt u dus uw cv-ketel ontlasten, maar ook uw warmtepomp. Het is daarom slim om rekening mee te houden bij de aanschaf van een airco. Want in veel gevallen kunt u dankzij uw airco kiezen voor een kleinere warmtepomp. En dat kan behoorlijk schelen in de aanschafkosten. Als experts in duurzaamheid helpen wij u graag bij het vinden van airconditioning met voldoende capaciteit om uw huis zowel te koelen als verwarmen.

Zonnepanelen in Gemert combineren met airco

Wie een airco aanschaft, doet dit meestal in combinatie met zonnepanelen. En dit is begrijpelijk, want zo reduceert u de verbruikskosten van uw airconditioning naar nul! En omdat een airco op elektriciteit werkt, kan deze besparing met dank aan de hoge gasprijzen nog groter zijn dan u misschien al dacht. Daarnaast draait uw airco dan op groene energie, waardoor er minder CO₂-uitstoot is, wat natuurlijk beter is voor het milieu. Dat maakt de combinatie zonnepanelen en airconditioning echt een gouden combinatie!

Smart Energy Grid

Graag maken wij u attent op de voordelen van een Smart Energy Grid. Hiermee kunt u veel efficiënter omgaan met uw energieverbruik bij het koelen en verwarmen van uw woning in Son en Breugel. Dit zorgt er onder andere voor dat uw airco optimaal samenwerkt met de andere apparaten die een rol spelen bij het verwarmen en koelen van uw woning, zoals uw cv-ketel, warmtepomp en zonnepanelen.

Met behulp van een Smart Energy Grid systeem verbindt u uw zonnepanelen met de verschillende energieafnemers zoals de cv-ketel en de warmtepomp. Deze slimme omvormer zorgt ervoor dat uw duurzaam opgewekte stroom zo efficiënt mogelijk wordt ingezet, zodat u flexibel in kunt spelen op het verschil tussen vraag en aanbod van energie in huis.

Op momenten dat de opbrengst van uw zonnepanelen hoger is dan de vraag, wordt het overschot aan energie opgeslagen in een thuisaccu of het boilervat van uw warmtepomp. De energie gaat zo niet verloren en kan op een ander moment weer worden ingezet. Maar de energie kan ook direct worden ingezet door uw airco in te schakelen om uw woning te verwarmen, zodat uw (hybride) cv-ketel minder gas nodig heeft, of om uw elektrische auto op te laden.

Het zelf verbruiken van de energie die u met uw zonnepanelen opwekt, wordt steeds belangrijker omdat de salderingsregeling wordt afgebouwd. En met een Smart Energy grid bent u hierop voorbereid.

Wij doen ook airco-onderhoud in Son en Breugel

Een airco heeft onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. Door uw airconditioning minimaal één keer per jaar te laten inspecteren en onderhouden verlengt u de levensduur en is ook het stroomverbruik van uw airconditioning lager. Als airco specialist verzorgen wij uiteraard ook airco-onderhoud. Onze tip: combineer dit met onze zonnepanelen schoonmaakservice. Dan profiteert u van een korting van maar liefst 25% korting! Vraag ernaar bij onze adviseurs!

Airco kopen en laten plaatsen in Son en Breugel? Bel ons.

Wilt u een airco laten plaatsen in Son en Breugel door Duurzaam Wonen Wijzer? Meer informatie over airco-onderhoud? Of alles weten over duurzaam wonen en een vrijblijvende quickscan aanvragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-3036525 en via e-mail op info@duurzaamwonenwijzer.nl. Duurzaam Wonen Wijzer helpt u duurzaam en voordelig aan een airco op maat!

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk