Airconditioning Uden

Advies voor duurzaam wonen in Uden

Duurzaam Wonen Wijzer is de specialist op het gebied van duurzaam wonen in Uden. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over milieubewust leven in uw woning. Wij zijn dan op de eerste plaats adviseurs en geen verkopers. Samen brengen wij uw energieopwekkers, verbruikers en verliezers in kaart. Met deze resultaten bekijken wij uw huidige en toekomstige verbruiksprofielen. Vervolgens gaan wij in overleg op zoek naar de best passende duurzame producten die het meest effect hebben op uw woning of kantoor in Uden. Ook kunt u altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende quick-scan. Hiermee geven wij u een persoonlijke schouw van uw dak en meterkast. Wij adviseren u welke producten u het beste kan aanschaffen om vervolgens kosten te besparen. Dat is pas duurzaam leven!

Manieren om uw huis duurzaam af te laten koelen

Bij duurzame producten denkt u waarschijnlijk aan zonnepanelen, zonneboilers of warmtepompen. Dit zijn allemaal duurzame producten om uw huis op te warmen. Maar wat als u juist uw huis in Uden wilt laten afkoelen?

Dan komt het kopen van een airconditioner in gedachten. Wist u dat er ook andere mogelijkheden zijn om de hitte tijdens een hittegolf gedeeltelijk voor te zijn? Duurzaam Wonen Wijzer heeft voor u een paar tips op een rij gezet:

  • Ga bewust om met warmte genererende apparatuur, zoals: kaarsen, lampen en stofzuigers
  • Zet s‘ ochtends al uw ramen open en laat uw woning in Uden doorwaaien
  • Plaats zonneschermen of planten op de muren die het meest zon ontvangen
  • Maak gebruik van een ventilator om wind te generen en af te koelen
  • Zet uw vloerverwarming op de koel stand indien mogelijk

Airconditioning Uden

Duurzaam gebruik maken van uw airco in Uden

Mocht u al deze bovenstaande tips hebben geprobeerd en wilt uw huis niet afkoelen, dan kunt u alsnog een airco overwegen. Laat uw airconditioning wel door vakkundige mensen installeren. De installatie van uw airco moet goed gedaan worden, zodat u optimaal gebruik kan maken van het vermogen van uw airco. Zet de temperatuur van uw airco nooit lager dan nodig is. Dit kost u alleen maar veel geld en energie. Schakel de airco na het gebruik helemaal uit, dit doet u zodat de airco geen sluipverbruik veroorzaakt.

Airco kopen in Uden? Neem contact op!

Wilt u graag meer informatie over airco, airconditioning of airco installatie in Uden? Dan moet u bij Duurzaam Wonen Wijzer zijn! Neem dan snel contact met ons op en bel 085-3036525 U kunt ons ook via de mail bereiken voor al uw vragen info@duurzaamwonenwijzer.nl. Met Duurzaam Wonen Wijzer helpen wij u om duurzaam te wonen. Dat helpt het milieu en uw portemonnee.

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk