Airconditioning Uden

De beste airco voor uw woning in Uden

Overweegt u een airco te kopen om in de zomer uw woning te koelen? Ga dan naar Duurzaam Wonen Wijzer! Wij kunnen u haarfijn adviseren over de beste airco voor uw woning en uw persoonlijke situatie. Daarnaast zijn wij ook ervaren adviseurs over duurzaam wonen en kunnen wij u uitstekend adviseren hoe u uw airco zo energiezuinig mogelijk kunt inzetten. Zeker als u deze combineert met andere toekomstige duurzame apparaten in uw huis. Neem dus daarom vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende quickscan. Wij komen dan bij u langs en adviseren u dan perfect op maat over het kopen van uw airconditioning in Uden.

 • Bespaar op energiekosten
 • Goed en betrouwbaar advies
 • Professionele installatie

Airco uitzoeken met de expert

De juiste airco uitzoeken doet u bij voorkeur samen met een echte expert. Bij de aanschaf van een airco is het raadzaam om rekening te houden met bijvoorbeeld de afmetingen van uw woning en hoe goed deze is geïsoleerd. Ook moet u zich bewust zijn van het feit dat een airco onderdeel is van een groter geheel. Wie slim en duurzaam te werk wil gaan, kan de airco integreren in een serie apparaten, zoals de cv-ketel, warmtepomp en zonnepanelen. Samen kunnen die zeer functioneel zijn voor het duurzaam koelen en verwarmen van uw woning. Er zijn dus heel wat zaken om rekening mee te houden bij een airco kopen.

1. Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan en we bellen u binnen 1 werkdag om de wensen door te spreken en een vrijblijvende afspraak in te plannen.

2. Afspraak op locatie

Wij komen bij u langs en kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke het best bij u en uw situatie passen.

3. Offerte op maat

U ontvangt een offerte op maat per mail. U kunt alles nog even rustig doorlezen en bespreken voor u akkoord gaat. Na akkoord plannen we een dag in die u goed uitkomt om de opdracht uit te voeren.

Airco

Waarom Duurzaam Wonen Wijzer inschakelen?

Waar u rekening mee moet houden, is best wel wat uitzoekwerk. Dat kunt u met een gerust hart aan de specialisten van Duurzaam Wonen Wijzer overlaten. Wij zijn hier dagelijks mee bezig. Zo kunnen wij voor u een vrijblijvende quickscan van uw woning in Uden maken om uit te zoeken hoe energiezuinig uw woning is en hoe u de airco voordelig en duurzaam in uw woning te integreren. Bij ons profiteert u van de volgende voordelen:

 • Deskundig advies
 • Vakwerk
 • Uw wensen centraal
 • Korte lijnen
 • Eigen monteurs
 • Vrijblijvende quickscan
 • Service en ondersteuning

Vrijblijvende quickscan voor uw woning in Uden

Vraag een vrijblijvende quickscan bij ons aan, dan komen we bij u thuis langs in Uden voor schouw. In 60 minuten indexeren we alle energie opwekkers, verbruikers en verliezers in uw woning en adviseren we u de beste verduurzamingsmogelijkheden. Zo krijgt u een uitstekend inzicht bij welke apparaten in uw woning u de energierekening en de milieu-impact zo laag mogelijk kunt houden. We bekijken dan welke maatregelen bij u het grootste effect gaan hebben en wij maken hiervoor een offerte voor u op maat. Zo kan uit de quickscan naar voren komen dat u voor het plaatsen van een airco ook beter maar uw woningisolatie kunt verbeteren en/of zonnepanelen kunt nemen. Deze combinatie van maatregelen heeft doorgaans een veel groter effect dan een duurzame maatregel op zichzelf.

Natuurlijk houden we in de quickscan niet alleen rekening met uw huidige energieprofiel, maar ook met eventuele veranderingen in uw woning in de toekomst, zoals een (verplichte) warmtepomp in 2026 of een laadpaal voor uw elektrische auto.

Roadmap naar een duurzame woning

Heeft u naast de quickscan behoefte aan meer en uitgebreidere informatie en advies? Dan kunnen wij ook een gedetailleerd adviesrapport voor u opstellen. Hierin zetten we de bouwfysische eigenschappen van uw woning in Uden op een rijtje, zoals het aantal kamers in huis, uw cv-ketel, de radiatoren en de huidige isolatie status. In combinatie met de hoeveelheid warm water, gas en elektriciteit die u verbruikt, heeft u zo een duidelijk beeld van alle energieopwekkers, -verbruikers en -verliezers in uw woning. Zo kunt u gericht actie gaan ondernemen. U kunt dit onderzoek zien als een wegwijzer met alle stappen die u zetten kunt op het gebied van duurzaamheid en energiezuinig wonen. Het is uw roadmap naar een meer duurzame woning.

Duurzaam Wonen Wijzer
5.0
Gebaseerd op 71 beoordelingen
powered by Google
Chantal De HaasChantal De Haas
14:34 16 Jun 23
Wij zijn erg tevreden! Goede snelle service en goede kwaliteit!Het plaatsen van de zonnepanelen is gedaan door twee geweldige mannen mannen waar wij erg tevreden over zijn. Top gedaan!!!!
J VermeulenJ Vermeulen
17:45 14 May 23
We zijn erg tevreden zoals bij ons de zonnepanelen geplaatst zijn. Vooraf een duidelijke offerte gekregen. Goede en aardige monteurs die netjes werken. Zonder meer : Aanbevelenswaardig.
Hans Van DeursenHans Van Deursen
12:33 30 Jan 23
Leuke samenwerking met dit bedrijf, komen afspraken na en alles binnen 1 dag klaar (ondanks het slechte weer).Je krijgt een duidelijke uitleg vooraf en er wordt meegedacht over oplossingen!!Het installeren zelf was ook prima met zelfs verstevegings latten aangebracht in het dak zodat ze de beugels goed stabiel vast komen te liggen. (zie foto 2 )
Henrie BrouwersHenrie Brouwers
11:11 24 Dec 22
Het Team van Duurzaam Wonen Wijzer heeft van het 1e contact, ons prima geïnformeerd en geholpen met de juiste keuze. ondanks de vrieskou is de installatie keurig volgens afspraak geïnstalleerd, de complete werking uitgelegd en schoon en netjes opgeleverd.
Ruth SahetapyRuth Sahetapy
17:39 29 Jun 22
Door DWW een roadmap laten maken; ons doel is om gasloos te wonen. Sander heeft in kaart gebracht welke maatregelen we kunnen nemen en of het kosten/energie rendabel is.In ons geval is het plan: Zonnepanelen, airco's om te verwarmen (en als bonus koelen in de zomer), electrische boiler voor tapwater, infraroodverwarming voor de natte ruimte, HR++ glas in de achterpui (de rest vh huis was al van HR++ glas voorzien). Extra isolatie bleek niet nodig, waarmee we onnodige kosten hebben bespaard.De zonnepanelen en airco's zijn door DWW geplaatst. In 3 dagen waren we 18 zonnepanelen, een 3 fase meterkast, en 5 airco's rijker. Alles hartstikke netjes en snel geplaatst (en opgeruimd). De afspraken zijn nagekomen en toen het tegenzat met het boren door onze buitenmuur bleek Rowan de volgende dag alweer op ons dak te staan om de klus af te maken. We hebben uitleg gekregen over de app om de airco's te besturen (er zitten ook afstandsbedieningen bij) en voor de zonnepanelen hoef je maar een paar stappen te doen om de app in werking te stellen (staan op papier). Ook de BTW teruggave werd geregeld.Ik kan Duurzaam Wonen Wijzer warm aan bevelen! Sander, Jur en Rowan hebben ons geweldig geholpen.
js_loader

Duurzaam Wonen Wijzer stemt alles goed op elkaar af

Naast ervaren airco installateurs zijn wij ook adviseurs voor duurzaam wonen. Dat houdt in dat wij altijd naar het grotere plaatje kijken. Zo zien wij een airco in een duurzame woning als een onderdeel van een netwerk van meerdere duurzame apparaten. Steeds meer mensen hebben zonnepanelen en/of en een (hybride) warmtepomp. U ontkomt er in de nabije toekomst ook niet aan, is de verwachting. Dan is het praktisch en duurzaam om uw airco af te stemmen op de apparaten die u al heeft, of gaat krijgen. U leest verderop meer over wat u dat oplevert.

Airco: ook voor verwarmen

U kunt met een airco in Uden uw woning heerlijk koelen. Maar wist u dat u met een airconditioning ook uw woning kunt verwarmen? Het is feitelijk een compleet klimaat beheersingssysteem dat naast koelen ook kan verwarmen, ontvochtigen en filteren.

Door uw airco te gebruiken om uw woning bij te warmen, hoeft u uw gasgestookte cv niet op volle kracht te laten werken. Zo daalt uw gasverbruik. Dat is beter voor het milieu en ook voordeliger voor uw portemonnee. Uw airco werkt namelijk op stroom, en dat is naast duurzamer ook vele malen goedkoper dan gas. Heeft u ook zonnepanelen? Dan bent u pas echt voordelig uit, want dan worden uw kosten voor stroomgebruik gereduceerd tot ongeveer nul!

Omdat u een airco ook kunt gebruiken als verwarming, kunt u er ook uw warmtepomp of cv-ketel mee ontlasten. Vaak kunt u dankzij uw airco ook een warmtepomp nemen met minder vermogen. Dat kan enorm schelen in de aanschafkosten. Onze experts helpen u graag bij het uitzoeken van een airco die genoeg capaciteit heeft om uw huis niet alleen te koelen, maar ook te verwarmen.

Zonnepanelen met airco combineren in Uden

Heeft u zonnepanelen in Uden? Airconditioning en zonnepanelen kunnen een win-winsituatie bieden. U wekt namelijk zelf groene stroom op die u voor uw airconditioning kunt gebruiken. De verbruikskosten voor uw airco reduceert u zo tot nul en uw CO2-uitstoot tot een minimum. Uw portemonnee én milieu zijn u ongetwijfeld dankbaar!

Smart Energy Grid

Voor het duurzaam en efficiënt koelen en verwarmen van uw woning in Uden, is het noodzakelijk dat uw airco goed samenwerkt met apparaten als uw cv-ketel, warmtepomp en zonnepanelen. Met behulp van een Smart Energy Grid systeem verbindt u uw zonnepanelen met de verschillende energieafnemers, waardoor u uw groene stroom efficiënter kunt gebruiken. Het Smart Energy Grid systeem is feitelijk een slimme omvormer die flexibel inspeelt op het verschil in vraag en aanbod van energie in uw huis. Wekken uw zonnepanelen meer op dan nodig? Dan kunt u die energie opslaan in een thuisaccu of in het boilervat van uw warmtepomp. Daarnaast kunt u de te veel opgewekte energie gebruiken om uw airco in te schakelen om gedeeltelijk het werk van uw cv-ketel over te nemen.

Het zelf gebruiken van uw zonne-energie is veel voordeliger dan het terugleveren aan het stroomnet. Zeker nu de salderingsregeling snel wordt afgebouwd. Opgeslagen energie kunt u beter bewaren voor een ander moment, zoals in een warme periode uw airco ’s nachts in de slaapkamer aanzetten.

Ook voor airco-onderhoud in Uden

Airco-onderhoud doen wij ook. Laat uw airconditioning een keer per jaar door ons inspecteren en onderhouden, om zeker te weten dat hij optimaal blijft werken. Zo gaat hij langer mee en verbruikt hij minder stroom. Tip: combineer uw airco-onderhoud met onze zonnepanelen schoonmaakservice. U krijgt van ons dan maar liefst 25% korting op de prijs! Informeer hiernaar bij onze adviseurs!

Airco kopen en laten plaatsen in Uden? Neem contact op.

Wilt u meer weten over het kopen en laten plaatsen van een airco, over airco-onderhoud of over duurzaam wonen in Uden? Of wilt u een vrijblijvende quickscan laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op en bel ons op 085-3036525 of stuur een e-mail naar info@duurzaamwonenwijzer.nl. Duurzaam Wonen Wijzer helpt u aan een airco op maat en een duurzame woning!

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk