Airconditioning Veghel

De beste airco voor uw huis in Veghel

Wilt u een airco laten plaatsen in uw woning in Veghel? Dan kunt u terecht bij Duurzaam Wonen Wijzer! Onze specialisten weten exact welke airco u nodig om het van de zomer lekker koel te houden. En omdat wij ook alles weten over het verduurzamen van woningen, weten wij precies welke airco u nodig heeft. Nu, en met het oog op de toekomst! Neem daarom vandaag nog contact op voor een vrijblijvende quickscan. Dan komen we langs in uw huis in Veghel en voorzien we u van airco advies op maat!

 • Bespaar op energiekosten
 • Goed en betrouwbaar advies
 • Professionele installatie

Laat airco uitzoeken over aan de experts

De juiste airco uitzoeken is een klusje voor een expert. Er zijn namelijk veel factoren die hier een rol bij spelen. Zo spelen onder andere de afmetingen en de isolatiewaarde van de ruimte en het stroomverbruik een rol. Ook moet u zich er van bewust zijn dat een airco onderdeel uitmaakt van het grote geheel. Zo hebben naast uw airco ook uw cv-ketel, warmtepomp en zonnepanelen een functie bij het koelen en verwarmen van uw woning. Er zijn dus heel wat zaken om rekening mee te houden bij het kopen van een airco.

1. Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan en we bellen u binnen 1 werkdag om de wensen door te spreken en een vrijblijvende afspraak in te plannen.

2. Afspraak op locatie

Wij komen bij u langs en kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke het best bij u en uw situatie passen.

3. Offerte op maat

U ontvangt een offerte op maat per mail. U kunt alles nog even rustig doorlezen en bespreken voor u akkoord gaat. Na akkoord plannen we een dag in die u goed uitkomt om de opdracht uit te voeren.

Airco

Waarom Duurzaam Wonen Wijzer inschakelen?

Laat dit uitzoekwerk daarom gerust over aan onze specialisten. Voor ons is dit dagelijkse kost. Neem daarom contact op voor een vrijblijvende quickscan van uw woning in Veghel en wij zoeken het voor u uit. Laat het uitzoeken en plaatsen van uw airco daarom aan ons over en profiteer van de volgende voordelen:

 • Deskundig advies
 • Vakwerk
 • Uw wensen centraal
 • Korte lijnen
 • Eigen monteurs
 • Vrijblijvende quickscan
 • Service en ondersteuning

Vrijblijvende quickscan voor uw woning in Veghel

Vraag een vrijblijvende quickscan bij ons aan, dan komen we bij u thuis langs in Veghel voor schouw. In ongeveer een uur tijd, indexeren we alle energie opwekkers, verbruikers en verliezers en geven we u uitleg over de mogelijke verduurzamingsopties. Hierdoor krijgt u een goed inzicht op welke onderdelen van uw woning het meeste winst valt te behalen. We bekijken dan welke maatregelen het grootste effect zullen hebben en hiervoor ontvangt u een op maat gemaakt offerte.

Het kan namelijk heel aantrekkelijk zijn om bij het plaatsen van een airco meteen de woningisolatie te verbeteren of zonnepanelen te laten plaatsen. Deze combinatie van maatregelen heeft een veel groter effect dan de maatregelen afzonderlijk.

Natuurlijk houden we in de quickscan niet alleen rekening met uw huidige energieprofiel, maar ook met eventuele veranderingen in de toekomst, zoals een warmtepomp of een elektrische laadpaal voor uw auto.

Roadmap naar een duurzame woning

Wilt u meer dan alleen een vrijblijvende quickscan? Dan kunt u ook een gedetailleerd adviesrapport door ons laten samenstellen. Hierin brengen we de bouwfysische eigenschappen van uw woning in Veghel gedetailleerd in kaart, zoals het aantal kamers in huis, uw cv-ketel, de radiatoren en de huidige isolatie status.

In combinatie met de hoeveelheid warm water, gas en elektriciteit die u verbruikt, geeft dat een helder inzicht van alle energieopwekkers, verbruikers en verliezers in uw huis. Dit maakt het mogelijk om hier gerichte acties aan te koppelen. Dit onderzoek werken we vervolgens uit tot een wegwijzer met daarin alle stappen die u zetten kunt op weg naar een duurzamere woning. Oftewel: uw roadmap naar een duurzamere woning.

Duurzaam Wonen Wijzer
5.0
Gebaseerd op 71 beoordelingen
powered by Google
Chantal De HaasChantal De Haas
14:34 16 Jun 23
Wij zijn erg tevreden! Goede snelle service en goede kwaliteit!Het plaatsen van de zonnepanelen is gedaan door twee geweldige mannen mannen waar wij erg tevreden over zijn. Top gedaan!!!!
J VermeulenJ Vermeulen
17:45 14 May 23
We zijn erg tevreden zoals bij ons de zonnepanelen geplaatst zijn. Vooraf een duidelijke offerte gekregen. Goede en aardige monteurs die netjes werken. Zonder meer : Aanbevelenswaardig.
Hans Van DeursenHans Van Deursen
12:33 30 Jan 23
Leuke samenwerking met dit bedrijf, komen afspraken na en alles binnen 1 dag klaar (ondanks het slechte weer).Je krijgt een duidelijke uitleg vooraf en er wordt meegedacht over oplossingen!!Het installeren zelf was ook prima met zelfs verstevegings latten aangebracht in het dak zodat ze de beugels goed stabiel vast komen te liggen. (zie foto 2 )
Henrie BrouwersHenrie Brouwers
11:11 24 Dec 22
Het Team van Duurzaam Wonen Wijzer heeft van het 1e contact, ons prima geïnformeerd en geholpen met de juiste keuze. ondanks de vrieskou is de installatie keurig volgens afspraak geïnstalleerd, de complete werking uitgelegd en schoon en netjes opgeleverd.
Ruth SahetapyRuth Sahetapy
17:39 29 Jun 22
Door DWW een roadmap laten maken; ons doel is om gasloos te wonen. Sander heeft in kaart gebracht welke maatregelen we kunnen nemen en of het kosten/energie rendabel is.In ons geval is het plan: Zonnepanelen, airco's om te verwarmen (en als bonus koelen in de zomer), electrische boiler voor tapwater, infraroodverwarming voor de natte ruimte, HR++ glas in de achterpui (de rest vh huis was al van HR++ glas voorzien). Extra isolatie bleek niet nodig, waarmee we onnodige kosten hebben bespaard.De zonnepanelen en airco's zijn door DWW geplaatst. In 3 dagen waren we 18 zonnepanelen, een 3 fase meterkast, en 5 airco's rijker. Alles hartstikke netjes en snel geplaatst (en opgeruimd). De afspraken zijn nagekomen en toen het tegenzat met het boren door onze buitenmuur bleek Rowan de volgende dag alweer op ons dak te staan om de klus af te maken. We hebben uitleg gekregen over de app om de airco's te besturen (er zitten ook afstandsbedieningen bij) en voor de zonnepanelen hoef je maar een paar stappen te doen om de app in werking te stellen (staan op papier). Ook de BTW teruggave werd geregeld.Ik kan Duurzaam Wonen Wijzer warm aan bevelen! Sander, Jur en Rowan hebben ons geweldig geholpen.
js_loader

Duurzaam Wonen Wijzer stemt alles goed op elkaar af

Wij zijn niet alleen ervaren airco installateurs, maar ook adviseurs op het gebied van duurzaam wonen. Hierdoor zijn wij in staat om het grotere plaatje te zien. Want, zoals we al eerder stelden, is een airco in een duurzame woning onderdeel van een heel netwerk aan apparaten. Steeds meer mensen hebben als zonnepanelen op hun dak liggen en een (hybride) warmtepomp. U misschien ook wel en anders in de nabije toekomst. Daarom is het belangrijk dat wanneer u hier een airco aan toevoegt alles wel goed op elkaar is afgestemd. Hieronder gaan we dieper in op de voordelen die u dit oplevert.

Airco kan ook verwarmen

Dat u het met een airco binnen heerlijk koel kunt houden tijdens een warme zomer is algemeen bekend. Maar wist u dat u met airconditioning ook kunt verwarmen? Met een airco kiest u namelijk niet alleen voor verkoeling, maar ook voor een compleet klimaat beheersingssysteem, dat naast koelen ook kan verwarmen en ontvochtigen. Hierdoor kunt u uw airco ook in de winter gebruiken, maar dan om te verwarmen.

Door uw airco te laten bijverwarmen, hoeft de cv-ketel van uw woning in Veghel minder hard te werken en daalt uw gasverbruik. Dat is beter voor het milieu en ook voordeliger voor uw portemonnee. Uw airco verbruikt namelijk stroom om uw huis mee te verwarmen en dat is niet alleen duurzamer, maar ook een stuk goedkoper, zeker met de huidige gasprijzen. Heeft u ook nog zonnepanelen? Dan bent u helemaal spekkoper en zijn de kosten voor het stroomverbruik zo goed als nul!

Doordat u een airco ook kunt gebruiken om te verwarmen, kunt u hem ook gebruiken om uw warmtepomp of cv-ketel te ontlasten. Het is daarom slim om hier bij de aanschaf rekening mee te houden. In veel gevallen kunt u dankzij uw airco wel een kleinere warmtepomp nemen. Dat scheelt weer in de aanschafkosten. Onze experts helpen u graag bij het uitzoeken van een airco die genoeg capaciteit heeft om uw huis niet alleen te koelen, maar ook te verwarmen.

Zonnepanelen met airco combineren in Veghel

Heeft u zonnepanelen op het dak van uw woning in Veghel liggen? Of was u dit toch al van plan? Airconditioning en zonnepanelen samen zijn een gouden combinatie. Want hierdoor kunt u zelf de benodigde stroom voor uw airconditioning opwekken. Op deze manier reduceert u de verbruikskosten van uw airconditioning naar nul en draait uw airco volledig op groene energie. Daar maakt u naast uw portemonnee ook het milieu erg blij mee.

Smart Energy Grid

Voor een efficiënt energieverbruik bij het koelen en verwarmen van uw woning in Veghel, is het noodzakelijk dat uw airco goed samenwerkt met de andere aanwezige apparaten zoals uw cv-ketel, warmtepomp en zonnepanelen. Met behulp van een Smart Energy Grid systeem verbindt u uw zonnepanelen met de verschillende energieafnemers, waardoor u uw duurzaam opgewekte stroom efficiënter kunt inzetten.

Met andere woorden: deze slimme omvormer maakt het mogelijk om flexibel in te spelen op het verschil tussen vraag en aanbod van energie in huis. Op momenten dat uw zonnepanelen meer opwekken dan dat er wordt verbruikt, kunt u de opgewekte energie opslaan in een thuisaccu of het boilervat van uw warmtepomp. Maar hij kan bij een teveel aan opgewekte energie ook automatisch uw airco inschakelen om een deel van het werk van de cv-ketel over te nemen.

Het zelf gebruiken van de energie die uw zonnepanelen opwekken is namelijk veel voordeliger dan het terug te leveren aan het stroomnet. Zeker nu de salderingsregeling wordt afgebouwd. De energie die wordt opgeslagen kan op een ander moment weer worden ingezet. Zoals in de nacht om uw airco te laten draaien, voor verlichting of om televisie te kijken.

Wij doen ook airco onderhoud in Veghel

Wij zijn ook beschikbaar voor airco onderhoud. Door uw airconditioning eenmaal per jaar door ons te laten inspecteren en onderhouden, blijft hij optimaal werken. Uw airco gaat hierdoor jaren langer mee en verbruikt ook minder stroom. Het is dus niet alleen noodzakelijk, maar ook aantrekkelijk voor uw portemonnee als het milieu. Onze tip: laat airco onderhoud combineren met onze zonnepanelen schoonmaakservice. In dat geval geven we u maar liefst 25% korting op de prijs! Informeer hiernaar bij onze adviseurs!

Airco kopen en laten plaatsen in Veghel? Neem contact op.

Heeft u interesse in het kopen en laten plaatsen van een vraag airco, airco onderhoud of duurzaam wonen in Veghel? Of wilt u een vrijblijvende quickscan? Neem dan contact met ons op en bel ons op 085-3036525 of stuur een e-mail naar info@duurzaamwonenwijzer.nl. Duurzaam Wonen Wijzer helpt u aan een airco op maat en een duurzamer huis!

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk