Warmtepomp Best

Duurzaam Wonen Wijzer geeft u advies in Best

Duurzaam wonen en milieubewust leven in Best wordt steeds populairder. Met de juiste duurzame energie opwekkers en energieverbruikers kunt u aardig wat kosten besparen. Duurzaam Wonen Wijzer geeft graag advies over hoe u uw woning of kantoor in Best kunt optimaliseren. Wij kijken graag samen met u naar uw huidige en toekomstige verbruiksprofielen. Van hieruit kunnen wij zien welke combinatie aan duurzame producten het meest effect hebben op uw huis of kantoor in Best. U kunt ook vrijblijvend de quick-scan aanvragen. Hiermee voeren we een persoonlijke schouw van het dak en de meterkast uit. Wij geven u advies over welke vervolgstappen. Voor vragen kunt u altijd contact met Duurzaam Wonen Wijzer opnemen, wij geven u graag advies.

Een warmtepomp huren i.p.v. aanschaffen

Met de quick-scan ziet Duurzaam Wonen Wijzer welke duurzame opties in uw huis verstandig zijn. U kunt bij ons terecht voor advies over zonne-energie en warmtepompen. Een warmtepomp aanschaffen is vrij duur en daarnaast bent u misschien nog niet zeker of u wel een warmtepomp wilt laten installeren in uw huis in Best. Nu bestaat ook de mogelijkheid om warmtepompen te huren bij verschillende energiemaatschappijen. Vroeger was het de normaalste zaak van de wereld om een cv-ketel te huren. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een warmtepomp bij de energieleverancier te huren. Voordat u een warmtepomp huurt is het verstandig eerst na te gaan welk soort warmtepomp u graag in uw huis wil laten installeren.

Warmtepomp Best

De warmtepomp die bij uw huis in Schijndel past

De juiste warmtepomp kiezen doet u door na te gaan wat u nodig heeft in uw huis of kantoor in Best. Zoekt u bijvoorbeeld een warmtepomp dat ook in de extreem koude winters nog prima het huis kan laten verwarmen, dan is de lucht/water warmtepomp de oplossing voor u. Wilt u zich liever aanpassen aan een modern Nederland, dan is de warmtepomp zonder gas iets voor u. Met deze warmtepomp gebruikt u tot wel 70% minder gas. Hierdoor stijgen wel de elektriciteitskosten. De luchtwaterpomp onttrekt de warmte vanuit de lucht. Deze warmtepomp wordt vaak op daken, op gevels of in de tuin geplaatst. En als laatste gebruikt de lucht/lucht warmtepomp de lucht om warmte en koeling te verspreiden.

Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie over zonne-energie of het laten plaatsen van warmtepompen Best? Dan moet u bij Duurzaam Wonen Wijzer zijn! Neem dan snel contact met ons op en bel 085-3036525 U kunt ons ook via de mail bereiken voor al uw vragen info@duurzaamwonenwijzer.nl. Met Duurzaam Wonen Wijzer helpen wij u om duurzaam te wonen. Dat helpt het milieu en uw portemonnee.

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk