Warmtepomp Boxtel

Duurzaam Wonen Wijzer in Boxtel geeft het beste advies over verduurzamen

De opwarming van de aarde kan ernstige gevolgen hebben voor de toekomst. Daarom is het een goed idee om uw woning in Boxtel te gaan verduurzamen. Dit is niet alleen goed voor het behoud van natuur en milieu, maar ook nog eens goed voor uw portemonnee. Steeds meer huishoudens stappen over op duurzame energie. Duurzaam Wonen Wijzer in Boxtel helpt u met verschillende duurzaamheid opties voor uw woning. Bij een quick-scan komen wij persoonlijk bij u langs, en brengen wij in kaart wat uw huidige en toekomstige verbruiksprofielen zijn.

U kunt ook eenvoudig een zelf schouw doen door middel van ons zelf schouw document. Wij maken op basis van dat document een plan zodat we stap voor stap uw woning kunnen verduurzamen. Lees snel verder voor meer informatie.

Eenvoudig een warmtepomp in Boxtel huren

Net zoals bij een klassieke cv-ketel kunt u ervoor kiezen om een warmtepomp te huren. Dan hoeft u zelf geen grote investerting te doen, en kunt u direct gebruik maken van de voordelen die een warmtepomp heeft. Een klassieke cv-ketel maakt gebruik van veel gas. De Rijksoverheid wil dat elk huishouden straks gasvrij is. Duurzaam Wonen Wijzer in Boxtel kijkt graag met u mee met hoe u het gasverbruik kunt verminderen. Er zijn vier verschillende soorten warmtepompen met elk weer andere eigenschappen en werkwijzes. Duurzaam Wonen Wijzer kijkt samen met u naar welke warmtepomp het beste bij uw wensen en woning past.

Warmtepomp Boxtel

Keuze uit vier verschillende waterpompen

Er zijn een aantal warmtepompen waaruit u kunt kiezen. Duurzaam Wonen Wijzer in Boxtel kijkt samen met u welke soort warmtepomp het beste past bij uw wensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een warmtepomp op gas. Deze warmtepomp kunt u naast uw huidige cv-ketel gebruiken. U bespaart daarmee 70% van uw huidige gasverbruik. U kunt ook kiezen voor een warmtepomp zonder gas. Deze werkt dan volledig op elektriciteit. Het enige nadeel daarvan is dat uw energierekening wel gaat stijgen. De luchtwarmtepomp is een waterpomp die gebruik maakt van de buitenlucht. Deze pomp onttrekt letterlijk alle warmte uit de lucht.

Nederland kent niet meer echt strenge winters, maar als u toch bij -10℃ verzekerd wilt zijn van warmte in uw woning, dan kunt u de lucht-waterpomp overwegen. Als laatste optie, kunt u kijken naar de lucht-lucht warmtepomp. Deze pomp maakt gebruik van de lucht om de warmte en koeling af te geven.

Beginnen met verduurzamen van uw woning in Boxtel? Wij helpen u!

Wilt u graag beginnen met verduurzamen van uw woning in Boxtel. Neem contact op met Duurzaam Wonen Wijzer en begin direct met besparen! Bel ons voor meer informatie 085-3036525 Of voor vragen kunt u ons mailen info@duurzaamwonenwijzer.nl.
Verduurzamen begint bij Duurzaam Wonen Wijzer!

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk