Warmtepomp Gemert

Duurzaam wonen in Gemert

Wilt u graag meer weten op het gebied van zonne-energie en alle varianten van warmtepompen in Gemert? Duurzaam Wonen Wijzer geeft u graag advies! Wij helpen u te kijken naar hoe u duurzaam woont in Gemert. Ook kijken wij graag naar hoe u op uw kantoor meer gebruik kan maken van zonne-energie, zo kunt u veel kosten besparen en bent u milieubewust bezig.

Wij werken samen met professionele installateurs, zodat u verzekerd bent van een echt duurzaam huis. Met een vrijblijvende quick-scan brengt Duurzaam Wonen Wijzer alle energie-opwekkers, verbruikers en verliezers van uw woning in Gemert in kaart. Besparen via zonne-energie is een van de besparingsopties die u kunt overwegen voor uw woning of kantoor in Gemert. Wij geven u graag advies over het laten plaatsen van warmtepompen, lucht-water warmtepomp en meer!

Waterpompen huren in Gemert

Met een warmtepomp kunt u energiezuinig en milieuvriendelijk uw woning verwarmen. Maar een warmtepomp aanschaffen kan niet iedereen zomaar doen. Het is mogelijk om bij Duurzaam Wonen Wijzer een warmtepomp te huren. U kunt bij veel energieleveranciers een energiecontract afsluiten inclusief de huur van een cv-ketel. Een cv-ketel huren is al de normaalste zaak van de wereld. Maar wist u dat steeds meer energiemaatschappijen nu ook de mogelijkheid aanbieden om een warmtepomp te huren? Hierdoor hoeft u geen grote investering in een keer te doen. Hierdoor kunt u op een voordelige manier ervaren of de energiezuinige warmtepomp iets voor u is.

Warmtepomp Gemert

Verschillende soorten warmtepompen in Nederland

De warmtepomp bestaat in verschillende vormen. Het is verstandig om te weten welke pomp u moet kiezen voor uw woning in Gemert. Er bestaan onder andere: waterpomp zonder gas, luchtwarmtepomp, lucht/water warmtepomp en de lucht/lucht warmtepomp. Welke pomp u moet kiezen is afhankelijk van uw woning en uw wensen. U kunt met een waterpomp zonder gas de combinatie met een cv-ketel maken. U verbruikt dan tot wel 70% minder gas dan wanneer u enkel een cv-ketel heeft. Doordat de compressor elektriciteit nodig heeft ervaart u wel een stijgende lijn in de elektriciteitskosten. Daartegenover staat dat u in het geheel geen gas meer gebruikt. Dit is natuurlijk in uw voordeel wanneer heel Nederland van het gas afgaat. Lees op de website snel verder voor meer informatie over warmtepompen.

Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie over zonne-energie of het laten plaatsen van warmtepompen Gemert? Dan moet u bij Duurzaam Wonen Wijzer zijn! Neem dan snel contact met ons op en bel 085-3036525 U kunt ons ook via de mail bereiken voor al uw vragen info@duurzaamwonenwijzer.nl. Met Duurzaam Wonen Wijzer helpen wij u om duurzaam te wonen. Dat helpt het milieu en uw portemonnee.

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk