Warmtepomp Laarbeek

Uw woning in Laarbeek verwarmen met een warmtepomp

De Rijksoverheid wil in 2050 alle woningen van het gas af, maar de klassieke cv-ketel gebruikt nog steeds veel gas. Een alternatief voor de cv-ketel is een warmtepomp. Duurzaam Wonen Wijzer geeft advies op maat bij niet alleen het aanschaffen van een warmtepomp, maar ook bij andere duurzaamheid opties.

Dit doen wij met behulp van een quick-scan. Een quick-scan is een persoonlijke en vrijblijvende schouw van het dak en de meterkast. Daarmee kunnen wij uw huidige en toekomstige verbruiksprofielen in kaart brengen. Wilt u graag gebruik maken van onze quick-scan? Neem dan contact met ons op!

De werking van een warmtepomp

Met een warmtepomp kunt u ecologisch en verantwoord uw woning verwarmen. Omdat het aanschaffen van een warmtepomp best een flinke investering is, kunt u er ook voor kiezen om een waterpomp te huren. Zo profiteert u al snel van de voordelen van een warmtepomp, en betaald u de waterpomp per maand af. Er zijn verschillende soorten warmtepompen. Afhankelijk van wat voor soort pomp u heeft, haalt de pomp de warmte uit de lucht, het grondwater of uit de aarde. Deze warmte wordt vervolgens getransporteerd en geschikt gemaakt om uw woning in Laarbeek te verwarmen. U maakt bij dit proces geen gebruik van fossiele brandstoffen en dat is natuurlijk goed voor het milieu.

Warmtepomp Laarbeek

Keuze uit verschillende waterpompen

U heeft keuze uit in totaal vier verschillende waterpompen. Duurzaam Wonen Wijzer in Laarbeek adviseert u welke van deze vier waterpompen het beste bij uw woning past. Elke waterpomp heeft weer andere eigenschappen. De één kunt u bijvoorbeeld gebruiken in combinatie met uw huidige cv-ketel. Terwijl een andere warmtepomp volledig zelfstandig kan functioneren zonder gebruik te maken van gas, enige nadeel hiervan is dat uw energierekening meer omhoog zal gaan. Duurzaam Wonen Wijzer gaat graag met u rondom de tafel om samen met u te kijken naar welke warmtepomp uw voorkeur heeft. De verschillende warmtepompen zijn:

  • Lucht-water warmtepomp
  • Waterpomp zonder en met gas
  • Lucht-lucht warmtepomp
  • Luchtwarmtepomp

Benieuwd naar hoe u uw woning in Laarbeek kan verduurzamen?

Wilt u graag uw woning verduurzamen en overweegt u een warmtepomp te kopen of te huren? Neem dan contact met ons op! Bel ons voor informatie 085-3036525 U kunt ons ook mailen voor vragen info@duurzaamwonenwijzer.nl.
Duurzaam Wonen Wijzer in Laarbeek helpt u graag met het verduurzamen van uw woning!

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk