Warmtepomp Oirschot

Uw woning in Oirschot voorzien van een warmtepomp

De Rijksoverheid wil dat elke woning duurzaam wordt, bijvoorbeeld door elke woning gasvrij te maken. Maar hoe moet u uw eigen woning in Oirschot verduurzamen? Duurzaam Wonen Wijzer bestaat uit een team van adviseurs die u graag helpt bij al uw vragen over duurzaam wonen in Oirschot. Wij komen persoonlijk bij u langs voor een vrijblijvende quick-scan. Deze quick-scan is een schouw van uw dak en meterkast. Door deze schouw kunnen wij al uw huidige en toekomstige verbruiksprofielen in kaart brengen en u het beste advies geven. Eén van de maatregelen die u kunt nemen is uw cv-ketel vervangen door een warmtepomp. Duurzaam Wonen Wijzer helpt u graag bij de keuze welke warmtepomp het beste bij uw woning past.

In Oirschot een warmtepomp huren

Duurzaam Wonen Wijzer snapt dat de aanschaf van een warmtepomp een flink investering kan zijn, en dat deze investerting niet voor iedereen mogelijk is. Daarom kunt u ervoor kiezen om een warmtepomp te huren. Zo hoeft u niet een grote investering te doen en kunt u al direct beginnen met besparen! Duurzaam Wonen Wijzer in Oirschot bepaald door middel van een quick-scan welke warmtepomp het beste bij uw woonwensen past. Zo weet u zeker dat u de juiste warmtepomp aanschaft. U kunt eenvoudig en snel een quick-scan met ons inplannen of een zelf schouw uitvoeren met ons zelf schouw document. Vervolgens krijgt u van ons het beste advies op het gebied van warmtepompen.

Warmtepomp Oirschot

De verschillende opties in warmtepompen

Er zijn al een aantal verschillende warmtepompen op de markt te vinden. Wij van Duurzaam Wonen Wijzer snappen dat het een lastige keuze kan zijn als u niet precies weet wat de verschillen zijn tussen de warmtepompen. Duurzaam Wonen Wijzer in Oirschot kan u informatie verschaffen over alle verschillende soorten warmtepompen. Zo heeft u keus uit een warmtepomp op gas. Deze werkt samen met een cv-ketel waardoor u tot 70% bespaart op uw gasverbruik. U kunt er ook voor kiezen om een warmtepomp te nemen zonder gas. Deze werkt volledig op elektriciteit. Daardoor gaat uw energierekening wel omhoog. De lucht warmtepomp gebruikt de buitenlucht als bron en onttrekt de warmte vanuit de lucht. Deze pomp wordt meestal op een dak, aan een gevel of in de tuin geplaatst. De lucht-water warmtepomp kan uw woning verwarmen tot wel bij temperaturen van-10℃. Als laatste optie heeft u keus uit de lucht-lucht warmtepomp, deze warmtepomp kan door middel van lucht zowel warmte als koeling afgeven.

In Oirschot een waterpomp plaatsen? Bel ons!

Wilt u ook graag een warmtepomp plaatsen? Neem gerust contact op en vraag ons naar de mogelijkheden! Bel ons voor meer informatie 085-3036525 Voor alle overige vragen kunt u ons ook mailen info@duurzaamwonenwijzer.nl. Duurzaam Wonen Wijzer vertelt u alles over een warmtepomp.

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk