Warmtepomp Rosmalen

Advies voor een duurzaam kantoor of woning in Rosmalen

Met het advies van Duurzaam Wonen Wijzer kunt u uw huis in Rosmalen optimaliseren tot een duurzame woning. Met duurzaamheid bespaart u niet alleen kosten, maar u verbetert ook het milieu in en rondom Rosmalen. Welke stappen moet u zetten om uw woning tot dit niveau te brengen? Wij zijn niet zo zeer verkopers, maar meer adviseurs. En wij komen graag bij u thuis om een vrijblijvende quick-scan uit te voeren. Met deze quick-scan voeren wij een persoonlijke schouw van uw dak en meterkast uit. Aan de hand van deze resultaten bespreken wij met u welke duurzame producten en vervolgstappen u nodig heeft om duurzaam te wonen in Rosmalen. U kunt bij ons altijd een vrijblijvende quick-scan aanvragen. Ook kunt u contact met ons opnemen bij vragen of interesse.

Warmtepomp huren voor uw duurzame woning in Rosmalen

De duurzame producten die uw huis in Rosmalen kunnen optimaliseren zijn onder andere zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. De warmtepompen zijn een ideale uitkomst voor wanneer u bijvoorbeeld graag van gas af wilt. Nederland zal in de toekomst zo goed als gasvrij worden. Met de juiste warmtepomp loopt u alvast voor. Voor de meeste mensen zijn veel warmtepompen nog onbetaalbaar. Het wordt tegenwoordig steeds normaler om zowel cv-ketels als warmtepompen te huren bij de gemiddelde energieleverancier. Hierdoor kunt u uitproberen of de warmtepomp bij uw woning past, zonder hier gelijk aan vast te zitten. Het is verstandig om eerst te bepalen welke type warmtepomp het beste bij uw woning en uw wensen past.

Warmtepomp Rosmalen

De werking van de warmtepomp

Om de passende warmtepomp te vinden moet u eerst weten waar u naar op zoek bent. Omdat Nederland langzaamaan van het gas af moet wordt er gezocht naar alternatieven voor de klassieke cv-ketel op gas. Er zijn diverse soorten warmtepompen die ieder een eigen eigenschap heeft. De warmtepompen halen de energie uit de lucht, aarde of uit het grondwater. Hierdoor maakt u geen gebruik van fossiele brandstoffen. Maar hoe werkt een warmtepomp? De warmtepomp onttrekt dus warmte uit de lucht, het grondwater of uit de aarde. Deze warmte wordt vervolgens het huis in getransporteerd. Van te voren wordt deze warmte geschikt gemaakt om de woning te verwarmen. De warmte komt in een compressor terecht en samengeperst. Vervolgens gaat de warmte door naar een condensor. De condensor zorgt ervoor dat de warmte wordt afgegeven aan de verwarmingsinstallatie. Lees snel verder op de website voor meer informatie.

Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie over zonne-energie of het laten plaatsen van warmtepompen Rosmalen? Dan moet u bij Duurzaam Wonen Wijzer zijn! Neem dan snel contact met ons op en bel 085-3036525 U kunt ons ook via de mail bereiken voor al uw vragen info@duurzaamwonenwijzer.nl. Met Duurzaam Wonen Wijzer helpen wij u om duurzaam te wonen. Dat helpt het milieu en uw portemonnee.

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk