Warmtepomp Schijndel

Advies voor duurzaam wonen in Schijndel

Duurzaam wonen in uw eigen huis in Schijndel is de manier om kosten te besparen. Duurzaam Wonen Wijzer geeft u graag advies over welke stappen u moet zetten om een milieubewuster huis te beginnen. Wij zijn op de eerste plaats dan ook adviseurs en geen verkopers. Samen zetten wij uw energie opwekkers, verbruikers en verliezers in Schijndel op kaart. Met de quick-scan van Duurzaam Wonen Wijzer voeren we een persoonlijk en vrijblijvende schouw van het dak en de meterkast uit. Na het scannen geven wij u advies over de duurzame stappen die u kunt zetten.

Ook kijken wij graag samen met u naar de huidige en toekomstige verbruiksprofielen. Hieruit zien we welke combinatie aan duurzame producten het meest effect hebben op uw huis of kantoor in Schijndel. Voor vragen of bij interesse kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Warmtepomp als duurzame oplossing verwarmen huis in Schijndel

Met de quick-scan kunnen we zien welke duurzame opties voor uw huis of kantoor in Schijndel mogelijk zijn. Wij maken een offerte voor u op. Met de quick-scan meten wij de duurzaamheid van uw woning, zoals warmteafgifte systeem, isolatie en cv. Om uw huis in Schijndel op een duurzame manier op te warmen kunt u gebruik maken van een warmtepomp. Warmtepompen zijn duur in aanschaf, maar gelukkig kunt u tegenwoordig ook de warmtepomp huren bij verschillende energiemaatschappijen. Dit bespaart u een hoop geld en u kunt uitvinden welke warmtepomp het beste bij u past.

Warmtepomp Schijndel

Keuze uit verschillende warmtepompen in Schijndel

Het is aan uw voorkeuren welke warmtepomp het beste bij uw huis of kantoor in Schijndel past. U heeft de keuze uit de waterpomp zonder gas, de luchtwarmtepomp, de lucht/water warmtepomp en de lucht/lucht warmtepomp. Met de warmtepomp zonder gas kunt u volledig zonder gas leven. Dit is voordelig voor wanneer Nederland compleet van het gas afgaat. Let er wel op dat uw elektriciteitskosten hierdoor wel groeien. De luchtwaterpomp gebruikt de buitenlucht als bron.

De pomp onttrekt de warmte vanuit de lucht. Deze luchtwaterpomp wordt meestal op het dak, aan de gevel of in de tuin geplaatst. Tegenwoordig kan er een flinke afstand tussen de pomp en het huis zitten. Wanneer u ook graag in de winter warm thuis wilt zitten is de lucht/water warmtepomp de oplossing voor u. Bij -10 kan deze pomp zonder probleem ruim voldoende het huis verwarmen. En als laatste gebruikt de lucht/lucht warmtepomp de lucht om warmte en koeling aan af te geven.

Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie over zonne-energie of het laten plaatsen van warmtepompen Schijndel? Dan moet u bij Duurzaam Wonen Wijzer zijn! Neem dan snel contact met ons op en bel 085-3036525 U kunt ons ook via de mail bereiken voor al uw vragen info@duurzaamwonenwijzer.nl. Met Duurzaam Wonen Wijzer helpen wij u om duurzaam te wonen. Dat helpt het milieu en uw portemonnee.

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk