Warmtepomp Son en Breugel

Het beste advies door Duurzaam Wonen Wijzer in Son en Breugel

Nederland moet langzaamaan van het gas af. De Rijksoverheid heeft als doel gesteld dat elke woning gasvrij moet zijn in 2050. Duurzaam Wonen Wijzer in Son en Breugel helpt u graag op weg als het om verduurzamen van uw woning gaat. Wij komen persoonlijk bij u langs voor een quick-scan. Dit is een schouw van uw dak en meterkast. Op basis van deze schouw maakt Duurzaam Wonen Wijzer een plan waarmee we stap voor stap uw wonen in Son en Breugel kunnen verduurzamen. Er zijn veel opties op het gebied van verduurzamen, waaronder de warmtepomp. Nieuwbouwhuizen worden al met deze warmtepomp gebouwd. Met behulp van de juiste warmtepomp kunt u de woning verwarmen zonder gebruik te maken van gas.

Een warmtepomp in Son en Breugel huren of kopen?

Een warmtepomp aanschaffen is een flinke investering, en niet iedereen wil of kan zo’n grote investering doen. Daarom kunt u ervoor kiezen om een warmtepomp te huren, net zoals bij een cv-ketel. Een klassieke cv-ketel maakt gebruik van gas. Met de juiste warmtepomp kunt u volledig van het gas af. Er zijn in totaal vier verschillende warmtepompen. Elk heeft andere eigenschappen en voordelen. Duurzaam Wonen Wijzer adviseert welke warmtepomp het beste bij uw woning in Son en Breugel past. Met een quick-scan bepalen wij uw huidige en toekomstige verbruiksprofielen en op basis daarvan kunnen wij u het beste advies geven. Samen met u willen wij ervoor zorgen dat u zo min mogelijk gas gaat gebruiken.

Warmtepomp Son en Breugel

Verschillende waterpompen

U hebt de keuze uit een aantal verschillende warmtepompen. Duurzaam Wonen Wijzer begrijpt dat u misschien niet helemaal weet welke warmtepomp u het beste kan kiezen. Er zijn in totaal vier verschillende warmtepompen: warmtepomp op gas of zonder gas, luchtwarmtepomp, lucht-water warmtepomp en de lucht-lucht warmtepomp. Duurzaam Wonen Wijzer in Son en Breugel kijkt door middel van een persoonlijke schouw naar uw dak en meterkast. Op basis daarvan kunnen wij het beste advies geven. Zo kunnen wij ook samen met u kijken welke warmtepomp er het beste bij uw wensen en woning in Son en Breugel past. Met de juiste warmtepomp bent u weer een een stapje dichterbij bij gasvrij wonen. Voor meer informatie over de verschillende warmtepompen kunt u altijd terecht bij Duurzaam Wonen Wijzer in Son en Breugel.

Een waterpomp plaatsen bij u in Son en Breugel? Vraag ons naar de mogelijkheden

Wilt u ook graag een warmtepomp en heeft u daarover advies nodig? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! Bel ons voor meer informatie 085-3036525 Of voor vragen kunt u ons mailen info@duurzaamwonenwijzer.nl. Samen werken wij aan een gasvrij Nederland!

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk