Warmtepomp Uden

Duurzamer wonen in Uden

Wist u dat een warmtepomp in huis veel geld bespaart in Uden? Duurzaam Woning Wijzer geeft u graag advies! Wij zijn op de eerste plaats adviseurs en geen verkopers. Samen met u brengen wij uw energie opwekkers, verbruikers en verliezers van uw woning in Uden in kaart. Ook kijken we naar de huidige en toekomstige verbruiksprofielen, zodat we kunnen zien welke combinatie van duurzame producten het meest effect hebben. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag aan een duurzaam en milieubewust huis in Uden.

Een warmtepomp huren in Uden

Duurzaam wonen in Uden betekent voor u kosten besparen. Maar welke duurzame producten zorgen voor een milieubewust en duurzaam huis? Dit kan door een warmtepomp aan te schaffen. Maar lang niet iedereen is in staat om een duur apparaat in huis te nemen. Daarom kunt u tegenwoordig bij veel energiemaatschappijen een warmtepompen huren. Net zoals dat u een cv-ketel kan huren. Zo hoeft u geen grote investering te doen. Wist u dat er verschillende warmtepompen bestaan. Het is verstandig om de warmtepomp te kiezen die het best bij uw duurzame huis in Uden past. Let er ook op of de ingehuurde warmtepomp u dit kan bieden.

Warmtepomp Uden

De verschillende soorten warmtepompen

Warmtepompen komen in vier verschillende vormen. U kunt kiezen uit de waterpomp zonder zonder gas, de luchtwarmtepomp, de lucht/water warmtepomp en de lucht/lucht warmtepomp. De waterpomp zonder gas heeft als voordeel dat u tot wel 70% minder gas gebruikt. Daartegenover stijgen de elektriciteitskosten, maar u bent wel van het gas af. De luchtwaterpomp gebruikt de buitenlucht als bron. En dus onttrekt de luchtwaterpomp de warmte vanuit de lucht. Deze pomp wordt meestal op het dak, aan de gevel of in de tuin geplaatst. De lucht/water warmtepomp kan bij buitentemperaturen van tot wel -10˚C nog steeds ruim voldoende het huis verwarmen. Dit is mogelijk door toepassing van modulerende compressoren en ventilatoren, elektronische expansieventielen, verbeterde warmtewisselaars en intelligente elektronica. En als laatst de lucht\lucht warmtepomp. De lucht/lucht warmtepomp kan door middel van lucht zowel warmte als koeling afgeven. Bij vragen of interesse kunt u altijd contact met Duurzaam Wonen Wijzer opnemen.

Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie over zonne-energie of het laten plaatsen van warmtepompen Uden? Dan moet u bij Duurzaam Wonen Wijzer zijn! Neem dan snel contact met ons op en bel 085-3036525 U kunt ons ook via de mail bereiken voor al uw vragen info@duurzaamwonenwijzer.nl. Met Duurzaam Wonen Wijzer helpen wij u om duurzaam te wonen. Dat helpt het milieu en uw portemonnee.

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk