Warmtepomp Veghel

Minder gasgebruik door middel van een warmtepomp

In 2050 wil de Rijksoverheid dat alle woningen in Nederland van het gas af is, dus ook de woningen in Veghel. Veel huishoudens verwarmen hun woningen nog met de klassieke cv-ketel. Een alternatief voor een op gas werkende cv-ketel is de warmtepomp. Duurzaam Wonen Wijzer geeft het beste advies over de verschillende warmtepompen. U kunt gebruik maken van onze quick-scan, waarbij we persoonlijk bij u langskomen om uw dak en meterkast te beoordelen. U kunt ook gebruik maken van onze zelf schouw document. Deze kunt u eenvoudig zelf invullen waarop wij een goed plan voor u kunnen opstellen. Zodat u stap voor stap uw woning in Veghel kunt verduurzamen. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Waterpomp in Veghel: kopen of huren?

Bij het verduurzamen van uw woning, kan een warmtepomp natuurlijk niet ontbreken. Een klassieke cv-ketel verbruikt veel gas. U kunt dus flink op uw gasgebruik besparen door een warmtepomp aan te schaffen. Maar het aanschaffen van een warmtepomp kan best een flinke inverstering zijn. Het is daarom mogelijk om een warmtepomp te huren. Zo kunt u direct besparen op uw gasverbruik, en betaald u de warmtepomp per maand af. Er zijn een aantal verschillende warmtepompen waaruit gekozen kan worden. Hier staan alle warmtepompen op een rijtje:

  • Lucht-lucht warmtepomp
  • Waterpomp zonder en met gas
  • Lucht-water warmtepomp
  • Luchtwarmtepomp

Warmtepomp Veghel

Kenmerken van de verschillende warmtepompen

Er zijn in totaal vier verschillende waterpompen met elk weer andere kenmerken. Duurzaam Wonen Wijzer in Veghel helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste warmtepomp. Met de warmtepomp op gas bespaart u ruim 70% op uw gasverbruik. Deze warmtepomp kunt u gebruiken in combinatie met een cv-ketel. U kunt er ook voor kiezen om een warmtepomp zonder gas te gebruiken, deze werkt op elektriciteit. Het enige nadeel hiervan is dat u wel een stijging gaat zien in energiekosten. De luchtwarmtepomp daarentegen gebruikt de buitenlucht als bron. De pomp onttrekt letterlijk de warmte uit de lucht. Wanneer u graag in de winter verzekerd wilt zijn van een warm thuis, dan is de lucht-water warmtepomp de beste optie voor u. Bij -10℃ kan deze pomp nog steeds zonder problemen uw woning in Veghel goed verwarmen. Een lucht-lucht warmtepomp is een waterpomp die gebruik maakt van de lucht om warmte en koeling af te geven.

Uw woning in Veghel verduurzamen? Wij geven graag advies!

Wilt u ook graag een duurzame woning? Duurzaam Wonen Wijzer in Veghel helpt u op weg! Bel ons voor meer informatie 085-3036525 U kunt ons ook mailen voor vragen info@duurzaamwonenwijzer.nl.
in 2050 gasvrij leven in Veghel!

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk