Zonnepanelen Best

Zonnepanelen plaatsen in Best – Duurzaam Wonen Wijzer

Voor zonnepanelen plaatsen in Best kiest u voor de ervaren specialisten van Duurzaam Wonen Wijzer. Wilt u naast zonnepanelen laten plaatsen ook een airco voor uw woning of pand, laadpalen op uw terrein of aanpassingen aan uw meterkast? Dat regelen we ook probleemloos voor u! Onze experts garanderen u snelle reacties, korte lijntjes en de uitstekende installatie van uw zonnepanelen! Vraag gewoon eens een vrijblijvend adviesgesprek aan of kijk op onze zonnepanelen actie pagina voor nog meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen plaatsen in Best door Duurzaam Wonen Wijzer.

 • Bespaar op energiekosten
 • Profiteer nu van 0% btw
 • Professionele installatie

Snel zonnepanelen plaatsen

Benieuwd wat het belangrijkste is als het aankomt op zonnepanelen plaatsen in Best? Daar gaan we hier graag wat dieper op in. Het meest essentiële om te weten is de productgarantie, de vermogensgarantie en waar de zonnepanelen gemaakt worden. Als u dit allemaal weet, heeft u alle benodigde kennis voor het maken van de juiste beslissing. Merkt u dat u er niet uitkomt? Keuzestress? We helpen u graag met een uitgebreide analyse van de diverse wattages, rendementsvergelijkingen en legplannen, zodat u kiest voor de best mogelijke zonnepanelen plaatsen voor uw huis of bedrijfspand in Best.

1. Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan en we bellen u binnen 1 werkdag om de wensen door te spreken en een vrijblijvende afspraak in te plannen.

2. Afspraak op locatie

Wij komen bij u langs en kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke het best bij u en uw situatie passen.

3. Offerte op maat

U ontvangt een offerte op maat per mail. U kunt alles nog even rustig doorlezen en bespreken voor u akkoord gaat. Na akkoord plannen we een dag in die u goed uitkomt om de opdracht uit te voeren.

Zonnepanelen serieel geschakeld in Best

Zodra het gaat over zonnepanelen plaatsen in Best, kunt u kiezen uit serieel of parallel geschakelde zonnepanelen. Bij zonnepanelen serieel laten schakelen, betreft het een gesloten systeem waarin alle zonnepanelen aan elkaar zijn aangesloten. Belangrijk om te weten is dat als er hier één paneel kapot gaat, het volledige systeem er meteen mee stopt. Als er dan ook nog te veel schaduwvorming op uw zonnepanelen is, beïnvloedt dit het vermogen van al uw zonnepanelen. Daarmee is dit systeem alleen geschikt als uw zonnepanelen de gehele dag door volledig in de zon staan. Voor serieel geschakelde zonnepanelen zijn daarentegen geen aanvullende onderdelen nodig, zoals optimizers. Dit maakt het een goedkope optie voor zonnepanelen laten plaatsen in Best.

Zonnepanelen parallel geschakeld

Parallel geschakelde zonnepanelen functioneren op een andere manier dan serieel geschakelde zonnepanelen. Voor parallel geschakelde zonnepanelen heeft u zogenaamde optimizers nodig. Optimizers zijn kleine kastjes die meteen achter een zonnepaneel geplaatst worden. Op die manier kan elk paneel zijn eigen spanning en wattage leveren aan de omvormer. Dat heeft als voordeel dat een mogelijk verminderde opbrengst van één zonnepaneel niet de andere zonnepanelen beïnvloedt. Als één zonnepaneel in de schaduw komt te liggen, behalen uw andere zonnepanelen in Best dus nog altijd hun volledige opbrengst.

Micro omvormers

Wanneer u met zonnepanelen in Best stroom begint te produceren, is deze niet geschikt om in uw woning of pand te gebruiken. Dit is namelijk gelijkstroom die u dan opwekt. We gebruiken juist wisselstroom. De stroom die u genereert, moet dus eerst nog omgezet worden. Dat gebeurt in de centrale omvormer, een kastje dat binnen of buiten uw huis of bedrijfspand geïnstalleerd wordt en waar al uw zonnepanelen op worden aangesloten. Met micro omvormers heeft u geen centrale omvormer meer, maar een kabel direct richting de panelen met daaronder een klein omvormertje. Zo wordt de gelijkstroom meteen naar wisselstroom omgezet.

Zonnepanelen aansluiten in de meterkast

Zonnepanelen worden vaak met een kabel op een omvormer aangesloten. De omvormer wordt vaak op uw zolder of in uw garage geïnstalleerd. Waar die van u zal komen? Dat wordt natuurlijk met u overlegd. Zodra het besluit is genomen, leggen we een kabel tussen de omvormer en de meterkast. De omvormer zet de gelijkstroom van uw zonnepanelen in Best dan om in wisselstroom die u gewoon vrijuit kunt gebruiken. Nu kunt u al uw elektrische apparaten gewoon met zonne-energie gebruiken. Is uw verouderde meterkast niet geschikt voor zonne-energie? Ook daar helpen we u mee! Kortom: we doen alles volledig voor u, zodat u straks lekker kunt genieten van uw zonnepanelen in Best.

Duurzaam Wonen Wijzer
5.0
Gebaseerd op 71 beoordelingen
powered by Google
Chantal De HaasChantal De Haas
14:34 16 Jun 23
Wij zijn erg tevreden! Goede snelle service en goede kwaliteit!Het plaatsen van de zonnepanelen is gedaan door twee geweldige mannen mannen waar wij erg tevreden over zijn. Top gedaan!!!!
J VermeulenJ Vermeulen
17:45 14 May 23
We zijn erg tevreden zoals bij ons de zonnepanelen geplaatst zijn. Vooraf een duidelijke offerte gekregen. Goede en aardige monteurs die netjes werken. Zonder meer : Aanbevelenswaardig.
Hans Van DeursenHans Van Deursen
12:33 30 Jan 23
Leuke samenwerking met dit bedrijf, komen afspraken na en alles binnen 1 dag klaar (ondanks het slechte weer).Je krijgt een duidelijke uitleg vooraf en er wordt meegedacht over oplossingen!!Het installeren zelf was ook prima met zelfs verstevegings latten aangebracht in het dak zodat ze de beugels goed stabiel vast komen te liggen. (zie foto 2 )
Henrie BrouwersHenrie Brouwers
11:11 24 Dec 22
Het Team van Duurzaam Wonen Wijzer heeft van het 1e contact, ons prima geïnformeerd en geholpen met de juiste keuze. ondanks de vrieskou is de installatie keurig volgens afspraak geïnstalleerd, de complete werking uitgelegd en schoon en netjes opgeleverd.
Ruth SahetapyRuth Sahetapy
17:39 29 Jun 22
Door DWW een roadmap laten maken; ons doel is om gasloos te wonen. Sander heeft in kaart gebracht welke maatregelen we kunnen nemen en of het kosten/energie rendabel is.In ons geval is het plan: Zonnepanelen, airco's om te verwarmen (en als bonus koelen in de zomer), electrische boiler voor tapwater, infraroodverwarming voor de natte ruimte, HR++ glas in de achterpui (de rest vh huis was al van HR++ glas voorzien). Extra isolatie bleek niet nodig, waarmee we onnodige kosten hebben bespaard.De zonnepanelen en airco's zijn door DWW geplaatst. In 3 dagen waren we 18 zonnepanelen, een 3 fase meterkast, en 5 airco's rijker. Alles hartstikke netjes en snel geplaatst (en opgeruimd). De afspraken zijn nagekomen en toen het tegenzat met het boren door onze buitenmuur bleek Rowan de volgende dag alweer op ons dak te staan om de klus af te maken. We hebben uitleg gekregen over de app om de airco's te besturen (er zitten ook afstandsbedieningen bij) en voor de zonnepanelen hoef je maar een paar stappen te doen om de app in werking te stellen (staan op papier). Ook de BTW teruggave werd geregeld.Ik kan Duurzaam Wonen Wijzer warm aan bevelen! Sander, Jur en Rowan hebben ons geweldig geholpen.
js_loader

Onze voordelen voor u

Uw zonnepanelen laten plaatsen door Duurzaam Wonen Wijzer levert u in Best veel prettige voordelen op. U geniet namelijk van onze ervaring en expertise op het gebied van zonnepanelen. Wij helpen u met het vinden van de beste zonnepanelen voor uw woning of pand in Best en we plaatsen deze ook nog eens voor u. Onze zonnepanelen kunnen zowel serieel geschakeld als parallel geschakeld worden. Bij ons bent u dan ook altijd verzekerd van betrouwbaarheid en kwaliteit. Kies voor ons en reken op de volgende voordelen:

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk
 • Service en ondersteuning

Zonneboilers voor extra duurzaamheid

Wilt u niet alleen zonnepanelen laten plaatsen in Best, maar wilt u ook nog eens extra duurzaam aan de slag? In dat geval is de zonneboiler echt iets voor u! Met een zonneboiler verwarmt u door middel van een voorraadtank het water in uw huis of in uw pand. Deze tank is uiteraard verbonden met uw zonnepanelen. Ook op dagen dat de zon wat minder hard schijnt, verwarmen uw zonnepanelen het water in uw zonneboiler voor zo’n 50%. De rest wordt dan nog wel verwarmd door uw verwarmingssysteem. U bent met een zonneboiler in combinatie met zonnepanelen plaatsen altijd extra voordelig uit in tegenstelling tot het gebruik van een klassieke cv-ketel in uw huis of pand in Best.

Smart Energy Grid

Wij zijn dé aangewezen expert als het aankomt op zonnepanelen in Best. We weten daarnaast ook alles over slimme energiesystemen die hierbij kunnen komen kijken. Zo verbindt een Smart Energy Grid alle energieproducenten en -consumenten met elkaar. Hierdoor kan er flexibel kan worden ingespeeld op vraag en aanbod. Een overschot aan energie kan slim worden getransporteerd naar opslageenheden, zoals warmtepompen of accu’s. Op die manier gaat uw energie niet verloren. Als u uw zonnepanelen bij ons koopt, is het een optie om deze in een Smart Energy Grid te laten plaatsen. De omvormer wordt dan dusdanig smart gemaakt, dat deze het zelf merkt wanneer er te veel zonne-energie is. Dit overschot aan zonne-energie kan een Smart Energy Grid automatisch voor u inzetten om bijvoorbeeld uw huis of pand in Best te koelen of verwarmen. We geven u graag advies over hoe u uw zonne-energie efficiënt kunt gebruiken en we helpen u graag aan een slim energiesysteem.

Zonnepanelen in Best mét airconditioning

Zonnepanelen plaatsen in Best is een uitstekende en duurzame optie die u kunt overwegen om energie te besparen. Daarnaast helpt u met zonnepanelen op uw dak ook mee aan een betere wereld en een verbeterd milieu. Daarnaast verhogen zonnepanelen de waarde van uw woning en maken ze u onafhankelijker van uw energie leverancier. En een airco helpt u nog meer! Doordat een airco op elektriciteit werkt, bespaart u direct op uw gasrekening. Als u dit combineert met zonnepanelen, verwarmt en koelt u uw woning of huis zowat kosteloos. De zonnepanelen wekken namelijk de stroom op die uw airconditioning gaat gebruiken. Duurzaam Wonen Wijzer levert airco’s en zorgt ook voor onderhoud. Op het gebied van een airconditioning in Best bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Roadmap naar een duurzame woning

We plaatsen niet enkel zonnepanelen in Best, we staan ook voor u klaar met een adviesrapport Roadmap naar een duurzame woning. U krijgt dan een uitgebreide opname van de bouwfysische eigenschappen van uw huis of pand. Daarbij wordt gekeken naar onder andere het aantal kamers, de radiatoren, de cv, de huidige isolatie, het warm waterverbruik, kuub gas en KWH verbruik. Op die manier kunnen we voor u alle energieopwekkers, verbruikers en verliezers in kaart krijgen. Deze uitkomsten worden aangevuld met een roadmap waarin de best mogelijke manieren om voor verduurzaming te zorgen, uitgebreid besproken worden.

Zonnepanelen rendement

Bent u benieuwd wat zonnepanelen u opleveren? Valt de jaaropbrengst van uw zonnepanelen in Best onder het aantal kilowattuur dat af was gesproken? Dan krijgt u dit verschil op uw rekening gestort! Zonder telefoontjes of vervelende e-mails. Wij zijn dan ook bijzonder trots op onze Zonnegarant certificering. Zie onze Onderhoud en Garanties pagina voor extra informatie over dit onderwerp.

Maak een afspraak met Duurzaam Wonen Wijzer

Wilt u uw huis of pand verduurzamen door zonnepanelen in Best te laten plaatsen? Maak dan een afspraak met de professionals van Duurzaam Wonen Wijzer. Bel naar 085-3036525, stuur ons een e-mail via info@duurzaamwonenwijzer.nl of laat een bericht voor ons achter op het contactformulier. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt over de vele opties die we u bieden.

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk