Zonnepanelen Best

Adviseurs voor duurzaam wonen in Best

Bij Duurzaam Wonen Wijzer geven wij u graag advies over duurzaam wonen in Best. Wij helpen u graag bij het tot stand brengen van een duurzaam huis, waardoor u veel kosten bespaard. De adviseurs van Duurzaam Wonen Wijzer zijn op de eerste plaats dan ook geen verkopers. Wij geven u echter graag advies over hoe wij uw energie opwekkers, verbruikers en verliezers in kaart kunnen brengen.

Wij kijken ook graag samen naar uw huidige en toekomstige verbruiksprofielen in Best. Hiermee kunnen we zien welke combinatie van duurzame producten het meest effect hebben bij u thuis of op het kantoor in Best. zonne-energie is een van de mooiste soorten energie om duurzamer te leven. U genereert veel minder uitstoot en daarnaast bent u ook niet afhankelijk van energieleveranciers.

De voordelen van duurzame zonneboilers

Maar welke duurzame producten zorgen voor een duurzaam huis? Bij duurzame producten kunt u bijvoorbeeld denken aan zonnepanelen en zonneboilers. De zonneboilers doen hetzelfde werk als cv-ketels, maar u bespaart gas. De zonneboiler haalt zijn energie vanuit de zonnepanelen bij u op het dak in Best. De voorraadtank waar het water in zit wordt verwarmd door zonne-energie. U moet hiervoor wel een zonnepaneel laten plaatsen. Ongeveer 50% van al het water dat u nodig heeft wordt verwarmd door de zonneboiler. Het overige gedeelte moet met een verwarmingssysteem worden aangevuld. U bent alsnog veel voordeliger uit. Bij Duurzaam Wonen Wijzer kunt u altijd aankloppen voor vrijblijvend advies.

Zonnepanelen Best

Zonnepanelen als geldbesparing

Met de juiste duurzame zonnepanelen of zonneboilers kunt u veel geld besparen in Best. Ook kunt u ervoor kiezen om zonnepanelen aan te schaffen op uw dak. Dit lijkt een grote investering, maar u bespaart op den duur veel geld. Enkele voordelen van zonnepanelen op een rij:

  • U bent onafhankelijk van de energieleverancier
  • Uw woning wordt meer waard met het laten plaatsen van zonnepanelen
  • Ook helpt u met zonnepanelen mee aan een duurzame wereld
  • Zonnepanelen hebben een lange levensduur en hebben weinig onderhoud nodig

Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie over zonne-energie of het laten plaatsen van zonnepanelen of zonneboiler in Best? Dan moet u bij Duurzaam Wonen Wijzer zijn! Neem dan snel contact met ons op en bel 085-3036525 U kunt ons ook via de mail bereiken voor al uw vragen info@duurzaamwonenwijzer.nl. Duurzaam Wonen Wijzer helpt u om duurzaam te wonen. Voordelig voor u en uw portemonnee!

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk