Zonnepanelen Boxtel

Zonnepanelen plaatsen in Boxtel door Duurzaam Wonen Wijzer

Voor zonnepanelen plaatsen in Boxtel neemt u vandaag nog contact op met de ervaren professionals van Duurzaam Wonen Wijzer. Wilt u naast zonnepanelen ook een airco laten installeren, laadpalen laten plaatsen of aanpassingen aan uw meterkast laten doen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze professionals verzekeren u van spoedige reacties, korte lijntjes en een bekwame installatie van uw zonnepanelen! Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan of kijk op onze zonnepanelen actie pagina voor extra informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen plaatsen in Boxtel door Duurzaam Wonen Wijzer.

 • Bespaar op energiekosten
 • Profiteer nu van 0% btw
 • Professionele installatie

Zonnepanelen plaatsen in slechts 4 weken tijd

Wat zijn nou eigenlijk de belangrijkste zaken bij het kiezen van zonnepanelen in Boxtel? De Meest essentiële zaken waar u van op de hoogte moet zijn, leggen we u hier uit. Het belangrijkste om te weten, is de productgarantie, de vermogensgarantie en waar de zonnepanelen vervaardigd zijn. Als u deze informatie heeft, heeft u alles wat u nodig heeft voor het maken van de juiste beslissing. Merkt u dat u er toch niet helemaal uitkomt? We helpen u graag met een uitvoerige analyse van de verschillende wattages, rendementsvergelijkingen en legplannen, zodat u kiest voor de best mogelijke zonnepanelen plaatsen voor uw woning of pand in Boxtel.

1. Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan en we bellen u binnen 1 werkdag om de wensen door te spreken en een vrijblijvende afspraak in te plannen.

2. Afspraak op locatie

Wij komen bij u langs en kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke het best bij u en uw situatie passen.

3. Offerte op maat

U ontvangt een offerte op maat per mail. U kunt alles nog even rustig doorlezen en bespreken voor u akkoord gaat. Na akkoord plannen we een dag in die u goed uitkomt om de opdracht uit te voeren.

Serieel geschakelde zonnepanelen

Als het aankomt op zonnepanelen plaatsen in Boxtel, heeft u de keuze uit serieel of parallel geschakelde zonnepanelen. Bij zonnepanelen serieel laten schakelen, gaat het over een gesloten systeem waarin alle zonnepanelen aan elkaar zijn aangesloten. Belangrijk om te weten is dat als er hier één paneel kapot gaat, het complete systeem ermee ophoudt. Als er daarnaast te veel schaduwvorming op uw zonnepanelen is, beïnvloedt dit het vermogen van alle zonnepanelen tegelijkertijd. Dit systeem is dus eigenlijk alleen geschikt als uw zonnepanelen de gehele dag door volop van de zon kunnen genieten. Voor serieel geschakelde zonnepanelen zijn geen extra onderdelen nodig, zoals optimizers. Hierdoor is het een erg voordelige optie voor zonnepanelen laten plaatsen in Boxtel.

Parallel geschakelde zonnepanelen voor u in Boxtel

Parallel geschakelde zonnepanelen werken uiteraard anders dan serieel geschakelde zonnepanelen. Voor parallel geschakelde zonnepanelen heeft u zogenaamde optimizers nodig. Optimizers zijn kleine kastjes die direct achter een zonnepaneel geplaatst worden. Zodoende kan elk paneel zijn eigen spanning en wattage leveren aan de omvormer. Dit heeft als voordeel dat een mogelijk verminderde opbrengst van één zonnepaneel niet de andere zonnepanelen beïnvloedt. Als één zonnepaneel in de schaduw valt, behalen uw andere zonnepanelen in Boxtel dus nog altijd hun complete opbrengst.

Micro omvormers

De stroom die u genereert met zonnepanelen in Boxtel is niet geschikt om binnen uw woning of pand toe te passen. Het is namelijk gelijkstroom die u ermee opwekt. We gebruiken juist wisselstroom. De stroom die u genereert, moet dus nog omgezet worden. Dat gebeurt in de centrale omvormer, een kastje dat binnen of buiten uw woning of pand geïnstalleerd wordt en waar al uw zonnepanelen op aangesloten zitten. Met micro omvormers heeft u geen centrale omvormer meer, maar een kabel direct naar de panelen met daaronder een klein omvormertje. Deze zet de gelijkstroom meteen om naar wisselstroom.

Zonnepanelen aansluiten in de meterkast

Zonnepanelen sluiten we aan met een kabel op een omvormer. De omvormer wordt meestal op uw zolder of in uw garage geplaatst. Waar komt die van u? Dat wordt uiteraard met u overlegd. Eenmaal besloten leggen we een kabel tussen de omvormer en de meterkast. De omvormer zet de gelijkstroom van uw zonnepanelen in Boxtel dus om in wisselstroom die u gewoon kunt gebruiken. Zo kunnen al uw elektrische apparaten gewoon op zonne-energie werken. Heeft u een oude meterkast die niet geschikt is voor zonne-energie? Daar helpen we u graag mee verder. We regelen alles van A tot Z, zodat u straks zorgeloos kunt genieten van uw zonnepanelen in Boxtel.

Duurzaam Wonen Wijzer
5.0
Gebaseerd op 71 beoordelingen
powered by Google
Chantal De HaasChantal De Haas
14:34 16 Jun 23
Wij zijn erg tevreden! Goede snelle service en goede kwaliteit!Het plaatsen van de zonnepanelen is gedaan door twee geweldige mannen mannen waar wij erg tevreden over zijn. Top gedaan!!!!
J VermeulenJ Vermeulen
17:45 14 May 23
We zijn erg tevreden zoals bij ons de zonnepanelen geplaatst zijn. Vooraf een duidelijke offerte gekregen. Goede en aardige monteurs die netjes werken. Zonder meer : Aanbevelenswaardig.
Hans Van DeursenHans Van Deursen
12:33 30 Jan 23
Leuke samenwerking met dit bedrijf, komen afspraken na en alles binnen 1 dag klaar (ondanks het slechte weer).Je krijgt een duidelijke uitleg vooraf en er wordt meegedacht over oplossingen!!Het installeren zelf was ook prima met zelfs verstevegings latten aangebracht in het dak zodat ze de beugels goed stabiel vast komen te liggen. (zie foto 2 )
Henrie BrouwersHenrie Brouwers
11:11 24 Dec 22
Het Team van Duurzaam Wonen Wijzer heeft van het 1e contact, ons prima geïnformeerd en geholpen met de juiste keuze. ondanks de vrieskou is de installatie keurig volgens afspraak geïnstalleerd, de complete werking uitgelegd en schoon en netjes opgeleverd.
Ruth SahetapyRuth Sahetapy
17:39 29 Jun 22
Door DWW een roadmap laten maken; ons doel is om gasloos te wonen. Sander heeft in kaart gebracht welke maatregelen we kunnen nemen en of het kosten/energie rendabel is.In ons geval is het plan: Zonnepanelen, airco's om te verwarmen (en als bonus koelen in de zomer), electrische boiler voor tapwater, infraroodverwarming voor de natte ruimte, HR++ glas in de achterpui (de rest vh huis was al van HR++ glas voorzien). Extra isolatie bleek niet nodig, waarmee we onnodige kosten hebben bespaard.De zonnepanelen en airco's zijn door DWW geplaatst. In 3 dagen waren we 18 zonnepanelen, een 3 fase meterkast, en 5 airco's rijker. Alles hartstikke netjes en snel geplaatst (en opgeruimd). De afspraken zijn nagekomen en toen het tegenzat met het boren door onze buitenmuur bleek Rowan de volgende dag alweer op ons dak te staan om de klus af te maken. We hebben uitleg gekregen over de app om de airco's te besturen (er zitten ook afstandsbedieningen bij) en voor de zonnepanelen hoef je maar een paar stappen te doen om de app in werking te stellen (staan op papier). Ook de BTW teruggave werd geregeld.Ik kan Duurzaam Wonen Wijzer warm aan bevelen! Sander, Jur en Rowan hebben ons geweldig geholpen.
js_loader

Voordelen van Duurzaam Wonen Wijzer

Uw zonnepanelen laten plaatsen door Duurzaam Wonen Wijzer biedt u een boel voordelen. U profiteert namelijk van professionele kennis en expertise op het gebied van zonnepanelen. Wij helpen u met het vinden van de juiste zonnepanelen voor uw huis of bedrijfspand in Boxtel en we plaatsen deze ook nog eens voor u. De zonnepanelen kunnen zowel serieel geschakeld als parallel geschakeld worden. U heeft met ons altijd de garantie van betrouwbaarheid en kwaliteit. Verder rekent u bij ons ook op:

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk
 • Service en ondersteuning

Zonneboilers voor extra duurzaamheid

Wilt u niet alleen zonnepanelen laten plaatsen in Boxtel, maar wilt u extra duurzaam bezig zijn? Dan is de zonneboiler wat u zoekt! Met een zonneboiler verwarmt u door middel van een voorraadtank het water in uw woning of bedrijfspand. Deze tank is natuurlijk gekoppeld aan uw zonnepanelen. Zelfs op minder zonnige dagen verwarmen uw zonnepanelen het water in uw zonneboiler voor 50%. De rest wordt dan nog wel verwarmd door uw verwarmingssysteem. U bent met een zonneboiler in combinatie met zonnepanelen plaatsen per definitie voordeliger uit dan met enkel en alleen de klassieke cv-ketel in Boxtel.

Smart Energy Grid

Wij zijn uw expert op het gebied van zonnepanelen in Boxtel. We weten dan ook alles over slimme energiesystemen. Zo verbindt een Smart Energy Grid alle energieproducenten en -consumenten met elkaar. Hierdoor kan er flexibel kan worden ingespeeld op vraag en aanbod. Overtollige energie kan slim worden getransporteerd naar opslageenheden, zoals warmtepompen of accu’s. Op die manier gaat uw energie niet verloren. Als u uw zonnepanelen bij ons bestelt, is het een mogelijkheid om deze in een Smart Energy Grid te laten plaatsen. De omvormer wordt dan dusdanig smart gemaakt, dat deze het zelf merkt zodra er te veel zonne-energie is. Dit overschot aan zonne-energie kan een Smart Energy Grid automatisch voor u inzetten om bijvoorbeeld uw huis of pand te koelen of verwarmen. We geven u graag advies over hoe u uw zonne-energie efficiënt kunt gebruiken en we helpen u graag aan een slim energiesysteem.

Zonnepanelen in Boxtel inclusief airconditioning

Zonnepanelen plaatsen in Boxtel is een geweldige en duurzame mogelijkheid die u kunt overwegen om te besparen op uw energiekosten. Daarbij helpt u met zonnepanelen op uw dak ook mee aan een mooiere wereld en een beter milieu. Daar komt ook nog eens bij kijken dat zonnepanelen de waarde van uw woning verhogen. Daarnaast maken ze u onafhankelijker van uw energie leverancier. Kortom: voordelen genoeg! Al helemaal als u ook een airconditioning bezit. Doordat een airco op elektriciteit werkt, bespaart u meteen op uw gasrekening. Als u daarbij ook zonnepanelen heeft, verwarmt en koelt u uw huis of pand (bijna) zonder kosten! De zonnepanelen wekken namelijk de stroom op die uw airconditioning gaat gebruiken. Duurzaam Wonen Wijzer levert airco’s en zorgt ook voor onderhoud. Op het gebied van een airconditioning in Boxtel zit u bij ons dus ook goed.

Roadmap naar een duurzame woning

We plaatsen niet alleen zonnepanelen in Boxtel, u bent bij ons ook aan het juiste adres voor een adviesrapport Roadmap naar een duurzame woning. U krijgt dan een uitgebreide opname van de bouwfysische eigenschappen van uw woning of bedrijfspand. Daarbij wordt gekeken naar onder andere het aantal kamers, de radiatoren, de cv, de huidige isolatie, het warm waterverbruik, kuub gas en KWH verbruik. Zodoende kunnen we voor u alle energieopwekkers, verbruikers en verliezers in beeld brengen. Deze uitkomsten worden aangevuld met een roadmap waarin de best mogelijke manieren om voor verduurzaming te zorgen, uitvoerig besproken worden.

Rendement van uw zonnepanelen

U vraagt zich wellicht af: “Wat leveren de zonnepanelen me elk jaar op?” Valt de jaaropbrengst van uw zonnepanelen in Boxtel onder het aantal kilowattuur dat is afgesproken? Dan krijgt u dit verschil op uw rekening gestort! Zonder telefoontjes of ongewenste e-mails. Wij zijn dan ook erg trots op onze Zonnegarant certificering. Zie onze Onderhoud en Garanties pagina voor extra informatie over dit onderwerp.

Maak een afspraak met Duurzaam Wonen Wijzer

Wilt u uw woning of bedrijfspand verduurzamen door zonnepanelen in Boxtel te laten plaatsen? Maak dan een afspraak met de experts van Duurzaam Wonen Wijzer. Bel naar 085-3036525, stuur ons een e-mail via info@duurzaamwonenwijzer.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier. Ook als u vragen heeft of aanvullende informatie wilt over de vele mogelijkheden die we voor u hebben.

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk