Zonnepanelen Boxtel

Duurzaam Wonen Wijzer in Boxtel helpt u met verduurzamen

Wilt u graag uw woning in Boxtel verduurzamen? Maar heeft u geen idee hoe u dit moet aanpakken? Duurzaam Wonen Wijzer geeft u het beste advies over het verduurzamen van uw woning! Niet alleen is het verduurzamen van uw woning gunstig voor uw portemonnee, u draagt ook bij aan een beter milieu! Onze aarde warmt heel snel op en dit heeft grote gevolgen voor de toekomst. Duurzaam Wonen Wijzer geeft u graag het beste advies over alles wat met verduurzamen te maken heeft.

Wij brengen al uw energie opwekkers, verbruikers en verliezers voor u in kaart. We kijken samen met u welke duurzame producten en diensten het meeste effect hebben. Alle opties worden bekeken en vervolgens ontvangt u dan een eenvoudig stappenplan specifiek voor uw woning in Boxtel. U kunt al eenvoudig energie besparen met behulp van zonne-energie. Denkt u hierbij aan het plaatsen van zonnepanelen of een zonneboiler. Bij ons kunt u altijd een vrijblijvende offerte zonnepanelen aanvragen.

Energie besparen met zonnepanelen en een zonneboiler

zonne-energie is één van de meest duurzame maatregelen die u kunt treffen bij het besparen op uw energiekosten. zonne-energie is niet alleen goed voor u portemonnee maar ook nog eens goed voor ons milieu. Het plaatsen van zonnepanelen kent veel pluspunten. Niet alleen draagt het bij aan een duurzame wereld, u kunt ook onafhankelijk worden van uw energie leverancier. Naast het plaatsen van zonnepanelen kunt u ook overwegen om een zonneboiler aan te schaffen. Een zonneboiler bestaat uit een voorraadtank dat water opslaat en warm houdt door middel van de zon. Een zonneboiler wordt vaak naast een CV-ketel geplaatst. U kunt daarmee ongeveer 50% van uw water mee opwarmen, maar dit is afhankelijk van hoe vaak de zon in Boxtel schijnt.

Zonnepanelen Boxtel

Vrijblijvende quick-scan van uw woning in Boxtel

Duurzaam Wonen Wijzer voert in uw woning een quick-scan uit. Dit is een persoonlijke en vrijblijvende schouw van het dak en de meterkast. Vervolgens geven wij uitleg over de verschillende duurzaamheid opties. We stellen dan een vrijblijvende offerte op voor de zonnepanelen, cv en/of isolatie op. Dit zit bij een quick-scan inbegrepen:

  • Inmeten dakvlak voor zonnepanelen
  • Een analyse van uw meterkast en kabelroute door uw woning bepalen
  • Quick-scan duurzaamheid van uw woning in Boxtel
  • Uitleg verdere duurzaamheid onderzoeken voor het verlagen van uw energiekosten

Meer informatie over zonne-energie in Boxtel? Neem contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie over zonne-energie in Boxtel, of een afspraak maken voor een vrijblijvende quick-scan?U kunt ons altijd bellen 085-3036525 U kunt ons ook altijd mailen voor vragen info@duurzaamwonenwijzer.nl. Duurzaam Wonen Wijzer staat graag voor u klaar met het beste advies!

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk