Zonnepanelen Gemert

Zonnepanelen plaatsen in Gemert?

Bent u op zoek naar een specialistisch bedrijf voor het plaatsen van uw zonnepanelen op uw woning of pand in Gemert? Bent u op zoek naar een expert in het installeren van een airco, laadpalen of aanpassingen aan uw meterkast? Dan staat Duurzaam Wonen Wijzer voor u klaar! Met onze professionals bent u verzekerd van spoedige reacties, korte lijntjes en een meer dan fantastische installatie van uw zonnepanelen! Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan of kijk op onze zonnepanelen actie pagina voor aanvullende informatie over de opties op het gebied van zonnepanelen plaatsen in Gemert door Duurzaam Wonen Wijzer.

 • Bespaar op energiekosten
 • Profiteer nu van 0% btw
 • Professionele installatie

Zonnepanelen plaatsen in Gemert in maar 4 weken tijd

Welke zaken zijn het belangrijkst bij het kiezen van zonnepanelen? We hebben de meest essentiële zaken van onze zonnepanelen voor u op een rijtje gezet. Het is vooral erg belangrijk om te weten wat de productgarantie is, de vermogensgarantie en waar de zonnepanelen vervaardigd zijn. Met deze informatie kunt u een goede en eerlijke vergelijking maken. Kunt u niet kiezen? Dat is begrijpelijk. Wij helpen u dan ook met alle plezier met een uitvoerige analyse van de verschillende wattages, rendementsvergelijkingen en legplannen, zodat u de best mogelijke zonnepanelen voor uw huis of bedrijfspand in Gemert kunt vinden.

1. Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan en we bellen u binnen 1 werkdag om de wensen door te spreken en een vrijblijvende afspraak in te plannen.

2. Afspraak op locatie

Wij komen bij u langs en kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke het best bij u en uw situatie passen.

3. Offerte op maat

U ontvangt een offerte op maat per mail. U kunt alles nog even rustig doorlezen en bespreken voor u akkoord gaat. Na akkoord plannen we een dag in die u goed uitkomt om de opdracht uit te voeren.

Serieel geschakelde zonnepanelen

Als u zonnepanelen laat plaatsen in Gemert, kunt u kiezen tussen serieel of parallel geschakelde zonnepanelen. Bij zonnepanelen serieel laten schakelen, gaat het over een gesloten systeem waarin alle zonnepanelen aan elkaar zijn aangesloten. Goed om te weten is dat als er hier één paneel defect raakt, het volledige systeem uitvalt. Als er daarnaast te veel schaduwvorming op uw zonnepanelen is, beïnvloedt dit het vermogen van alle zonnepanelen tegelijkertijd. Dit systeem is vooral bedoeld voor wanneer uw zonnepanelen de gehele dag door volop van de zon kunnen profiteren. Voor serieel geschakelde zonnepanelen zijn daarentegen geen aanvullende onderdelen nodig, zoals optimizers. Dit maakt het een erg goedkope optie voor zonnepanelen laten plaatsen in Gemert.

Parallel geschakelde zonnepanelen in Gemert?

Parallel geschakelde zonnepanelen werken niet hetzelfde als serieel geschakelde zonnepanelen. Voor parallel geschakelde zonnepanelen heeft u optimizers nodig. Optimizers zijn kleine kastjes die direct achter elk zonnepaneel geplaatst worden. Op die manier kan elk paneel zijn eigen spanning en wattage geven aan de omvormer. Dit heeft als pluspunt dat een mogelijk verminderde opbrengst van één zonnepaneel niet de andere zonnepanelen negatief beïnvloedt. Als één zonnepaneel in de schaduw valt, behalen uw andere zonnepanelen in Gemert dus nog steeds hun complete opbrengst. Wel zo prettig.

Micro omvormers

De stroom die u genereert met zonnepanelen in Gemert is geen geschikte elektriciteit om voor uw woning of pand te gebruiken. Dit is namelijk gelijkstroom die u genereert. U heeft juist wisselstroom nodig hiervoor. De stroom die u opwekt, moet dus omgezet worden. Dit gebeurt allemaal in de centrale omvormer, een kastje dat in of buiten uw gebouw geïnstalleerd wordt en waar al uw zonnepanelen op aangesloten zijn. Met micro omvormers heeft u geen centrale omvormer meer, maar een kabel meteen naar de panelen met daaronder een klein omvormertje. Deze zet de gelijkstroom linea recta om naar wisselstroom.

Duurzaam Wonen Wijzer
5.0
Gebaseerd op 71 beoordelingen
powered by Google
Chantal De HaasChantal De Haas
14:34 16 Jun 23
Wij zijn erg tevreden! Goede snelle service en goede kwaliteit!Het plaatsen van de zonnepanelen is gedaan door twee geweldige mannen mannen waar wij erg tevreden over zijn. Top gedaan!!!!
J VermeulenJ Vermeulen
17:45 14 May 23
We zijn erg tevreden zoals bij ons de zonnepanelen geplaatst zijn. Vooraf een duidelijke offerte gekregen. Goede en aardige monteurs die netjes werken. Zonder meer : Aanbevelenswaardig.
Hans Van DeursenHans Van Deursen
12:33 30 Jan 23
Leuke samenwerking met dit bedrijf, komen afspraken na en alles binnen 1 dag klaar (ondanks het slechte weer).Je krijgt een duidelijke uitleg vooraf en er wordt meegedacht over oplossingen!!Het installeren zelf was ook prima met zelfs verstevegings latten aangebracht in het dak zodat ze de beugels goed stabiel vast komen te liggen. (zie foto 2 )
Henrie BrouwersHenrie Brouwers
11:11 24 Dec 22
Het Team van Duurzaam Wonen Wijzer heeft van het 1e contact, ons prima geïnformeerd en geholpen met de juiste keuze. ondanks de vrieskou is de installatie keurig volgens afspraak geïnstalleerd, de complete werking uitgelegd en schoon en netjes opgeleverd.
Ruth SahetapyRuth Sahetapy
17:39 29 Jun 22
Door DWW een roadmap laten maken; ons doel is om gasloos te wonen. Sander heeft in kaart gebracht welke maatregelen we kunnen nemen en of het kosten/energie rendabel is.In ons geval is het plan: Zonnepanelen, airco's om te verwarmen (en als bonus koelen in de zomer), electrische boiler voor tapwater, infraroodverwarming voor de natte ruimte, HR++ glas in de achterpui (de rest vh huis was al van HR++ glas voorzien). Extra isolatie bleek niet nodig, waarmee we onnodige kosten hebben bespaard.De zonnepanelen en airco's zijn door DWW geplaatst. In 3 dagen waren we 18 zonnepanelen, een 3 fase meterkast, en 5 airco's rijker. Alles hartstikke netjes en snel geplaatst (en opgeruimd). De afspraken zijn nagekomen en toen het tegenzat met het boren door onze buitenmuur bleek Rowan de volgende dag alweer op ons dak te staan om de klus af te maken. We hebben uitleg gekregen over de app om de airco's te besturen (er zitten ook afstandsbedieningen bij) en voor de zonnepanelen hoef je maar een paar stappen te doen om de app in werking te stellen (staan op papier). Ook de BTW teruggave werd geregeld.Ik kan Duurzaam Wonen Wijzer warm aan bevelen! Sander, Jur en Rowan hebben ons geweldig geholpen.
js_loader

Zonnepanelen aansluiten in de meterkast

Zonnepanelen worden met een kabel op een omvormer bevestigd. De omvormer wordt vaak op uw zolder of in uw garage geïnstalleerd. Waar deze bij u precies komt, overleggen we altijd met u. Zodra er een besluit genomen is, leggen we een kabel tussen de omvormer en de meterkast. De omvormer zet de gelijkstroom van uw zonnepanelen in Gemert dus om in toe te passen wisselstroom. Zo kunnen al uw elektrische apparaten gebruikmaken van de zonnestroom. Is uw meterkast te oud en ongeschikt voor zonnepanelen? Ook dan staan we klaar voor u! Wij verzorgen alles voor de volle 100%, zo geniet u straks zonder zorgen van uw zonnepanelen in Gemert.

Voordelen van Duurzaam Wonen Wijzer

Uw zonnepanelen laten plaatsen door Duurzaam Wonen Wijzer zorgt voor veel fijne voordelen aan uw adres. U profiteert met ons namelijk van specialistische kennis en ervaring op het gebied van het plaatsen van zonnepanelen. Wij helpen u met het vinden van de juiste zonnepanelen voor uw huis of bedrijfspand in Gemert en we plaatsen deze ook nog eens voor u. Onze zonnepanelen kunnen zowel serieel geschakeld als parallel geschakeld worden. Daarbij beloven we u altijd kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze verdere voordelen zijn:

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk
 • Service en ondersteuning

Duurzaam met een zonneboiler

Wilt u naast zonnepanelen plaatsen in Gemert nog een extra stapje zetten naar duurzaam leven? Dan is een zonneboiler ook iets voor u. Met een zonneboiler verwarmt u door middel van een voorraadtank het water in uw woning of bedrijfspand. Deze tank is uiteraard gekoppeld aan uw zonnepanelen. Zelfs op minder zonnige dagen verwarmen uw zonnepanelen het water in uw zonneboiler voor 50%. De rest wordt dan gewoon verwarmd door uw verwarmingssysteem. U bent met een zonneboiler in combinatie met zonnepanelen plaatsen hoe dan ook voordeliger uit dan met de standaard cv-ketel in Gemert.

Smart Energy Grid

Wij zijn uw aangewezen expert voor zonnepanelen in Gemert en we weten dan ook alles over intelligente energiesystemen. Zo verbindt een Smart Energy Grid alle energieproducenten en -consumenten met elkaar, waardoor flexibel kan worden ingespeeld op vraag en aanbod. Overtollige energie kan slim en gemakkelijk worden getransporteerd naar opslageenheden, zoals warmtepompen of accu’s. Via die wijze gaat uw energie niet verloren. Als u uw zonnepanelen bij ons koopt, is het een mogelijkheid om deze in een Smart Energy Grid te laten installeren. De omvormer wordt dan zo slim gemaakt, dat deze het zelf merkt wanneer er sprake is van te veel zonne-energie. Dit overschot aan zonne-energie kan een Smart Energy Grid automatisch voor u inzetten om bijvoorbeeld uw huis of pand te koelen of verwarmen. Wij geven u met alle plezier advies over hoe u uw zonne-energie efficiënt kunt gebruiken en we helpen u graag aan een slim energiesysteem.

Zonnepanelen met airco in Gemert

Zonnepanelen plaatsen in Gemert is een erg duurzame en milieuvriendelijke optie die u kunt overwegen om energie te besparen. Daarbij helpt u met zonnepanelen op uw dak ook mee aan een betere en groenere wereld. Daarnaast zorgen zonnepanelen ook voor een hogere waarde van uw huis of bedrijf en kunt u hierdoor minder afhankelijk worden van uw energie leverancier. Er is dus veel voordeel uit te halen. Zeker als u ook airconditioning heeft. Doordat een airco op elektriciteit werkt, bespaart u meteen op uw gasrekening. Als u daarbij ook zonnepanelen heeft, verwarmt en verkoelt u uw huis of pand (bijna) kosteloos! De zonnepanelen wekken de stroom op die uw airconditioning verbruikt. Duurzaam Wonen Wijzer levert u airco’s en we onderhouden ze ook. U bent voor een airconditioning in Gemert bij ons dus ook aan het juiste adres.

Roadmap naar een duurzame woning

We plaatsen niet alleen zonnepanelen in Gemert, u zit bij ons ook goed voor een adviesrapport Roadmap naar een duurzame woning. U krijgt dan een uitvoerige opname van de bouwfysische eigenschappen van uw woning of bedrijfspand. Daarbij wordt gekeken naar onder andere het aantal kamers, de radiatoren, de cv, de huidige isolatie, het warm waterverbruik, kuub gas en KWH verbruik. Op die manier kunnen we voor u alle energieopwekkers, verbruikers en verliezers in kaart brengen. Deze uitkomsten worden aangevuld met een roadmap waarin de beste manieren om voor verduurzaming te zorgen, uitvoerig besproken worden.

Wat leveren de panelen me op?

U vraagt zich misschien af: “Wat leveren de zonnepanelen me jaarlijks op?” Valt de jaaropbrengst van uw zonnepanelen in Gemert onder het aantal kilowattuur dat de afspraak was? Dan krijgt u per definitie het verschil op uw rekening gestort! Zonder telefoontjes of irritante e-mails. Wel zo prettig toch? Wij zijn dan ook erg fier op onze Zonnegarant certificering. Zie onze Onderhoud en Garanties pagina voor meer informatie over dit onderwerp.

Maak een afspraak met Duurzaam Wonen Wijzer

Wilt u uw huis of pand verduurzamen door zonnepanelen in Gemert te laten plaatsen? Maak dan een afspraak met de experts van Duurzaam Wonen Wijzer. Bel naar 085-3036525, stuur ons een e-mail via info@duurzaamwonenwijzer.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt over de diverse mogelijkheden die wij u bieden.

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk