Zonnepanelen Gemert

Duurzaam wonen in Gemert

Duurzaam Wonen Wijzer helpt u graag met advies over zonnepanelen, zonne-energie, kosten van zonnepanelen, zonnepanelen laten plaatsen en zonneboilers in Gemert. Wij zijn op de eerste plaats geen verkopers, maar adviseurs. Wilt u graag duurzamer wonen in Gemert, dan helpen wij u graag met het in kaart brengen van uw huidige en toekomstige verbruiksprofielen. Ook kijken wij samen met u naar welke combinatie van duurzame producten het meeste effect voor u hebben. Met onze professionele installateurs zorgen we ervoor dat alle materialen en services op tijd worden geleverd. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op. Hieronder leest u meer over zonnepanelen en zonne-energie in Gemert.

Zonnepanelen en duurzaam energie in Gemert

Wanneer u energiekosten wilt besparen in Gemert kunt u het beste kijken naar duurzame oplossingen. De beste manier om geld te besparen is door gebruik te maken van zonne-energie. Dit kan bijvoorbeeld door zonnepanelen te laten plaatsen. Of door een zonneboiler te laten installeren. Naast dat zonne-energie kosten bespaard, is het ook goed voor het milieu en uw portemonnee. Duurzaam Wonen Wijzer geeft u graag advies waar u allemaal op moet letten bij duurzame zonne-energie. Daarnaast vertellen wij u graag wat u allemaal moet weten over investeren en terugverdienen. U kunt bij ons altijd vrijblijvend een zonnepanelen offerte aanvragen.

Naast dat zonnepanelen zorgen voor een minder hoge energierekening, hebben zonnepanelen ook andere grote voordelen:

  • Zonnepanelen hebben een lange levensduur en hebben weinig onderhoud nodig
  • Ook helpt u met zonnepanelen mee aan een duurzame wereld
  • U bent onafhankelijk van een energieleverancier
  • Uw woning wordt meer waard met het laten plaatsen van zonnepanelen

Zonnepanelen Gemert

Zonneboiler als duurzame oplossing

Wist u dat u met een cv-ketel uw water opwarmt door middel van gas? En wist u dat u met het gebruik van een zonneboiler uw water in Gemert opwarmt met schone energie van de zon? U bent hierdoor milieubewust bezig en wordt uw energierekening lager. Maar wat is een zonneboiler precies? Een zonneboiler is voornamelijk een voorraadtank die water opslaat en warm houdt door middel van de zon. Thermische zonnepanelen zijn gekoppeld aan deze voorraadtank en warmen het water op. Houdt u er wel rekening mee dat de zon in Gemert niet altijd schijnt. En dat u dan ongeveer 50% kan laten verwarmen van uw water met de zonneboiler. Het overige deel wordt verwarmd door een verwarmingssysteem.

Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Wilt u graag advies over zonne-energie in Gemert of zonnepanelen laten installeren? Dan moet u bij Duurzaam Wonen Wijzer zijn! Neem dan snel contact met ons op en bel 085-3036525 U kunt ons ook via de mail bereiken voor al uw vragen info@duurzaamwonenwijzer.nl. Met Duurzaam Wonen Wijzer helpen wij u om duurzaam te wonen. Dat helpt het milieu en uw portemonnee.

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk