Zonnepanelen Helmond

Goed advies bij Duurzaam Wonen Wijzer in Helmond

Duurzaam Wonen Wijzer zijn geen verkopers, maar adviseurs. Bij ons kunt u terecht voor allerlei vragen en advies over zonne-energie in Helmond. Duurzaam Wonen Wijzer brengt alle energie-opwekkers, verbruikers en verliezers van uw woning in Helmond in kaart. Met een vrijblijvende quick-scan van Duurzaam Wonen Wijzer voeren we een persoonlijke schouw van het dak en de meterkast uit. Vervolgens krijgt u van ons advies over de verschillende duurzaamheid opties die u in uw woning kan toepassen. Besparen op uw energiegebruik door middel van zonne-energie is één van de opties die u kunt kiezen.

Waarom zonne-energie?

Zonne-energie is één van de meest duurzame maatregelen die u kunt nemen om te besparen op uw energiekosten. Zonne-energie is niet alleen kostenbesparend, maar is ook goed voor het milieu. Duurzaam Wonen Wijzer helpt u graag met de vraag waarop u allemaal moet letten bij het plaatsen van zonnepanelen op uw dak. Door middel van een vrijblijvende offerte brengen wij u op de hoogte van de kosten en of u uw investering kunt terugverdienen. Naast het besparen met zonnepanelen kunt u ook gebruik maken van zonneboilers. Een zonneboiler bestaat uit een tank die water opslaat en warm houdt door middel van de zon.

U kunt ongeveer 50% van u watergebruik daarmee verwarmen. Wel moet u er rekening mee houden dat niet altijd de zon in Helmond schijnt als u warm water nodig heeft. Daarom adviseren wij u om een zonneboiler te combineren met een ander verwarmingssysteem.

Zonnepanelen Helmond

De voordelen van zonne-energie in Helmond

Gebruik maken van zonne-energie kent veel voordelen. De meerwaarde van zonnepanelen, en eventueel een zonneboiler, ligt niet alleen in de financiële besparing die ze opleveren. U draagt ook mee aan het verbeteren van het milieu: zonnepanelen zijn duurzaam en hebben een lange levensduur. Duurzaam Wonen Wijzer heeft een aantal voordelen op een rijtje gezet:

  • Snel geld besparen met zonnepanelen
  • Het is goed voor het milieu
  • Uw woning in Helmond gaat in waarde omhoog
  • Onafhankelijk worden van uw energiemaatschappij
  • Ontvang subsidie bij het plaatsen van een zonneboiler

Vrijblijvende schouw inplannen? Neem gerust contact met ons op!

Wilt u graag uw prachtige woning verduurzamen door middel van zonne-energie in Helmond ? Maak dan een afspraak met Duurzaam Wonen Wijzer voor een vrijblijvende schouw. U kunt ons bellen voor een afspraak 085-3036525 U kunt ons ook via de mail bereiken voor al uw vragen info@duurzaamwonenwijzer.nl

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk