Zonnepanelen Helmond

Zonnepanelen binnen 4 weken geïnstalleerd in Helmond

Wilt u zonnepanelen in Helmond laten plaatsen? Duurzaam Wonen Wijzer is geen verkoper, maar een adviseur. Bij ons kunt u terecht voor allerlei vragen en advies over zonne-energie in Helmond. Duurzaam Wonen Wijzer brengt alle energie-opwekkers, verbruikers en verliezers van uw woning in Helmond in kaart. Met een vrijblijvende quick-scan van Duurzaam Wonen Wijzer voeren we een persoonlijke schouw van het dak en de meterkast uit. Vervolgens krijgt u van ons advies over de verschillende duurzaamheidsopties die u in uw woning kunt toepassen. Besparen op uw energiegebruik door middel van zonne-energie is één van de opties die u kunt kiezen. Wij komen graag bij u langs om de zonnepanelen in Helmond te installeren.

 • Bespaar op energiekosten
 • Profiteer nu van 0% btw
 • Professionele installatie

Waarom zonne-energie?

Zonne-energie is één van de meest duurzame maatregelen die u kunt nemen om te besparen op uw energiekosten. Zonne-energie is niet alleen kostenbesparend, maar ook goed voor het milieu. Duurzaam Wonen Wijzer helpt u graag met de vraag waarop u allemaal moet letten bij het plaatsen van zonnepanelen op uw dak in Helmond. Door middel van een vrijblijvende offerte brengen wij u op de hoogte van de kosten en of u uw investering kunt terugverdienen. Naast het besparen met zonnepanelen kunt u ook gebruikmaken van zonneboilers. Een zonneboiler bestaat uit een tank die water opslaat en warm houdt door middel van zonne-energie.

U kunt ongeveer 50% van uw watergebruik daarmee verwarmen. Wel moet u er rekening mee houden dat de zon niet altijd schijnt in Helmond op de momenten dat u daar warm water nodig heeft. Daarom adviseren wij u om een zonneboiler te combineren met een ander verwarmingssysteem.

1. Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan en we bellen u binnen 1 werkdag om de wensen door te spreken en een vrijblijvende afspraak in te plannen.

2. Afspraak op locatie

Wij komen bij u langs en kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke het best bij u en uw situatie passen.

3. Offerte op maat

U ontvangt een offerte op maat per mail. U kunt alles nog even rustig doorlezen en bespreken voor u akkoord gaat. Na akkoord plannen we een dag in die u goed uitkomt om de opdracht uit te voeren.

Zonnepanelen combineren met airconditioning

U kunt uw zonnepanelen ook uitstekend combineren met airconditioning. Airconditioning werkt namelijk op elektriciteit. Hierdoor bespaart u automatisch op uw gasrekening. En met zonnepanelen verwarmt of koelt u uw woning of bedrijfspand (bijna) gratis! De stroom die uw zonnepanelen in Helmond opwekken, wordt verbruikt door uw airco. Daarom raden wij u deze gouden combinatie zeker aan! Wilt u naast zonnepanelen, ook airconditioning laten installeren in Helmond? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren airco’s en we onderhouden ze ook!

De voordelen van zonne-energie in Helmond

Gebruik maken van zonne-energie kent veel voordelen. De meerwaarde van zonnepanelen, en eventueel een zonneboiler, ligt niet alleen in de financiële besparing die ze opleveren. U draagt ook mee aan het verbeteren van het milieu. Zonnepanelen zijn namelijk duurzaam en hebben een lange levensduur. Duurzaam Wonen Wijzer heeft een aantal voordelen op een rijtje gezet:

 • Snel geld besparen met zonnepanelen
 • Het is goed voor het milieu
 • Uw woning in Helmond gaat in waarde omhoog
 • Onafhankelijk worden van uw energiemaatschappij
 • Ontvang subsidie bij het plaatsen van een zonneboiler

De juiste zonnepanelen vinden

Als u zonnepanelen in Helmond wilt, kunnen wij u helpen. Bij het uitzoeken van zonnepanelen is het belangrijk dat u weet wat de productgarantie is, wat de vermogensgarantie is en waar ze in elkaar gezet zijn. Als u deze informatie heeft, kunt u namelijk een goede vergelijking maken. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Of komt u er zelf niet uit? Dan helpen onze specialisten u graag. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij een dieper gaande analyse voor u maken van de verschillende wattages, rendementsvergelijkingen en legplannen. Met onze hulp vindt u ongetwijfeld geschikte zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand in Helmond.

Duurzaam Wonen Wijzer
5.0
Gebaseerd op 71 beoordelingen
powered by Google
Chantal De HaasChantal De Haas
14:34 16 Jun 23
Wij zijn erg tevreden! Goede snelle service en goede kwaliteit!Het plaatsen van de zonnepanelen is gedaan door twee geweldige mannen mannen waar wij erg tevreden over zijn. Top gedaan!!!!
J VermeulenJ Vermeulen
17:45 14 May 23
We zijn erg tevreden zoals bij ons de zonnepanelen geplaatst zijn. Vooraf een duidelijke offerte gekregen. Goede en aardige monteurs die netjes werken. Zonder meer : Aanbevelenswaardig.
Hans Van DeursenHans Van Deursen
12:33 30 Jan 23
Leuke samenwerking met dit bedrijf, komen afspraken na en alles binnen 1 dag klaar (ondanks het slechte weer).Je krijgt een duidelijke uitleg vooraf en er wordt meegedacht over oplossingen!!Het installeren zelf was ook prima met zelfs verstevegings latten aangebracht in het dak zodat ze de beugels goed stabiel vast komen te liggen. (zie foto 2 )
Henrie BrouwersHenrie Brouwers
11:11 24 Dec 22
Het Team van Duurzaam Wonen Wijzer heeft van het 1e contact, ons prima geïnformeerd en geholpen met de juiste keuze. ondanks de vrieskou is de installatie keurig volgens afspraak geïnstalleerd, de complete werking uitgelegd en schoon en netjes opgeleverd.
Ruth SahetapyRuth Sahetapy
17:39 29 Jun 22
Door DWW een roadmap laten maken; ons doel is om gasloos te wonen. Sander heeft in kaart gebracht welke maatregelen we kunnen nemen en of het kosten/energie rendabel is.In ons geval is het plan: Zonnepanelen, airco's om te verwarmen (en als bonus koelen in de zomer), electrische boiler voor tapwater, infraroodverwarming voor de natte ruimte, HR++ glas in de achterpui (de rest vh huis was al van HR++ glas voorzien). Extra isolatie bleek niet nodig, waarmee we onnodige kosten hebben bespaard.De zonnepanelen en airco's zijn door DWW geplaatst. In 3 dagen waren we 18 zonnepanelen, een 3 fase meterkast, en 5 airco's rijker. Alles hartstikke netjes en snel geplaatst (en opgeruimd). De afspraken zijn nagekomen en toen het tegenzat met het boren door onze buitenmuur bleek Rowan de volgende dag alweer op ons dak te staan om de klus af te maken. We hebben uitleg gekregen over de app om de airco's te besturen (er zitten ook afstandsbedieningen bij) en voor de zonnepanelen hoef je maar een paar stappen te doen om de app in werking te stellen (staan op papier). Ook de BTW teruggave werd geregeld.Ik kan Duurzaam Wonen Wijzer warm aan bevelen! Sander, Jur en Rowan hebben ons geweldig geholpen.
js_loader

Hoe zonnepanelen in Helmond plaatsen?

Zodra u geschikte zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand gevonden heeft, kunnen de zonnepanelen in Helmond geplaatst worden. Hierbij kunt u ervoor kiezen om de zonnepanelen serieel geschakeld of parallel geschakeld te laten plaatsen. Bij serieel geschakelde zonnepanelen is er sprake van een gesloten systeem. Alle zonnepanelen zijn aan elkaar gekoppeld. Dat betekent dat als er één zonnepaneel uitvalt, het gehele systeem ook direct uitvalt. En als er op één van uw zonnepanelen veel schaduwvorming is, zal dit ook het vermogen van de rest van uw zonnepanelen beïnvloeden. Kunnen uw zonnepanelen gedurende de hele dag volop van de zon profiteren? Dan is dit systeem geschikt. Anders kunt u er beter voor kiezen om uw zonnepanelen parallel te laten schakelen. Serieel geschakelde zonnepanelen zijn wel goedkoper, aangezien er geen extra onderdelen, zoals optimizers, voor nodig zijn.

Waarom dan parallel geschakeld?

Als u uw zonnepanelen in Helmond parallel geschakeld wilt hebben, heeft u wel optimizers nodig. Een optimizer is een klein kastje dat direct achter een zonnepaneel geplaatst wordt. Elk zonnepaneel krijgt een eigen optimizer. Hierdoor kan elk paneel zijn eigen spanning en wattage aan de omvormer leveren. Mocht één paneel minder opbrengen, dan beïnvloedt dit niet de andere zonnepanelen. Dat geldt ook voor de schaduwvorming. Mocht er één paneel in de schaduw komen te liggen, dan behoudt de rest van uw zonnepanelen nog steeds een hoog rendement. Wij adviseren u graag welk systeem het beste bij uw woning of bedrijfspand in Helmond past.

Slimme energiesystemen – Smart Energy Grid

Als specialist in zonnepanelen weten wij ook alles over slimme energiesystemen, zoals Smart Energy Grid. Dit slimme energiesysteem verbindt alle energieproducenten en -consumenten, zodat er flexibel kan worden ingespeeld op vraag en aanbod. Indien u energie overhoudt, kan deze energie slim worden overgebracht naar opslageenheden, zoals warmtepompen of accu’s, zodat u uw opgewekte energie efficiënt kunt gebruiken. Door uw zonnepanelen bij ons af te nemen, kunt u deze in een Smart Energy Grid laten plaatsen. Wij maken de omvormer dan zo slim, dat deze zelf weet wanneer er een te veel aan zonne-energie is. Dit zet een Smart Energy Grid automatisch voor u om voor bijvoorbeeld het verwarmen of koelen van uw woning of bedrijfspand. Zo kunt u pas echt efficiënt uw zonne-energie gebruiken in Helmond!

De Roadmap van Duurzaam Wonen Wijzer naar een duurzame woning

Duurzaam Wonen Wijzer plaatst niet alleen zonnepanelen in Helmond, we kunnen ook een adviesrapport Roadmap naar een duurzame woning voor u opstellen. U ontvangt dan van ons een gedetailleerde opname van de bouwfysische eigenschappen van uw woning. Daarbij gaat het om de radiatoren, de cv, het warm waterverbruik, kuub gas, KWH verbruik, huidige isolatie status en het aantal kamers. We brengen alle energieopwekkers, verbruikers en verliezers in kaart. Door deze uitkomsten aan te vullen met een roadmap met de meest effectieve maatregelen om te verduurzamen, kunt u beginnen met besparen!

Daarom Duurzaam Wonen Wijzer

Voor zonnepanelen in Helmond gaat u naar Duurzaam Wonen Wijzer. Wij bieden u professionele kennis en expertise op dit gebied. Daarnaast kunnen we u adviseren bij het vinden van de juiste zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand en de zonnepanelen ook nog eens voor u plaatsen. Zowel serieel als parallel geschakeld. We zijn betrouwbaar en bieden kwaliteit. Onze voordelen zijn verder:

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk
 • Service en ondersteuning

Vrijblijvende schouw inplannen? Neem gerust contact met ons op!

Wilt u graag uw prachtige woning verduurzamen door middel van zonne-energie in Helmond? Maak dan een afspraak met Duurzaam Wonen Wijzer voor een vrijblijvende schouw. U kunt ons bellen voor een afspraak 085-3036525. U kunt ons ook via de mail bereiken via info@duurzaamwonenwijzer.nl of via ons contactformulier. Heeft u vragen? Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u bieden voor zonnepanelen in Helmond? Neem ook dan gerust contact met ons op.

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk