Zonnepanelen Laarbeek

Energie besparen bij Duurzaam Wonen Wijzer in Laarbeek

U kunt tegenwoordig op verschillende manieren energie besparen. Wij van Duurzaam Wonen Wijzer zijn de adviseurs op het gebied van energiebesparing, waaronder over zonne-energie in Laarbeek. Met een vrijblijvende quick-scan brengt Duurzaam Wonen Wijzer alle energie-opwekkers, verbruikers en verliezers van uw woning in Laarbeek in kaart. U krijgt dan vervolgens advies over de verschillende duurzaamheid opties. Besparen door middel van zonne-energie is één van de besparingsopties die u kunt overwegen om uw woning in Laarbeek te verduurzamen. U kunt bij ons ook altijd een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen aanvragen. Zo weet u direct wat u kunt investeren en hoeveel u kunt besparen. Naast advies over zonnepanelen. adviseren wij u ook graag over het plaatsen van een zonneboiler.

Besparen met zonnepanelen

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om te besparen met zonne-energie door middel van zonnepanelen. Dit is één van de meest duurzame opties die u kunt kiezen voor uw woning in Laarbeek. Met zonne-energie bespaart u niet alleen op uw energiekosten, het is ook nog eens heel goed voor het milieu! Duurzaam Wonen Wijzer voorziet u van alle informatie die u nodig hebt bij de aanschaf van zonnepanelen. U kunt altijd een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen bij ons aanvragen. Zonnepanelen hebben veel voordelen.

De meerwaarde van zonnepanelen ligt niet alleen bij de financiële besparing, maar zonnepanelen zijn ook duurzaam en gaan lang mee.

Andere voordelen van zonnepanelen op een rijtje:

  • U bespaart energiekosten
  • Ze dragen bij aan het behoud van natuur en milieu
  • Uw woning of bedrijf in Laarbeek zal in waarde gaan stijgen
  • U kunt hiermee onafhankelijk worden van uw energiemaatschappij

Zonnepanelen Laarbeek

Bespaar nog meer met een zonneboiler

Naast het gebruik van zonnepanelen, kunt u ook overwegen om gebruik te maken van een zonneboiler. In de regel warmt een cv-ketel uw water op door middel van gas. Maar het opwarmen van water kan ook prima met behulp van zonne-energie in Laarbeek. Hiervoor maakt u gebruik van een zonneboiler. De zonneboiler is een boiler die vaak in combinatie wordt gebruikt met een cv-ketel. Maar de zon schijnt niet altijd in Laarbeek en zal u daarom ook niet altijd van warm water kunnen voorzien. Een combinatie met een verwarmingssysteem is daarom ook noodzakelijk. U kunt ongeveer 50% van uw water met een zonneboiler verwarmen, en daarmee bespaart u toch al aardig op uw energiekosten. Er bestaat ook een zonneboiler combi. Met een combi zonneboiler profiteert u van zowel warm sanitair water als van warm water voor uw centrale verwarming.

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u graag advies over zonne-energie voor uw woning in Laarbeek? Neem dan contact op met Duurzaam Wonen Wijzer. Onze adviseurs staan voor u klaar! U kunt ons bellen 085-3036525. U kunt ons ook bereiken via mail met al uw vragen info@duurzaamwonenwijzer.nl. Bij Duurzaam Wonen Wijzer helpen wij u graag met het verduurzamen van uw woning in Laarbeek! Goed voor uw portemonnee en het milieu!

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk