Zonnepanelen Laarbeek

Zonnepanelen plaatsen Laarbeek: kennis en ervaring

Zonnepanelen plaatsen in Laarbeek voor uw woning of bedrijfspand? Dan staan de specialisten van Duurzaam Wonen Wijzer voor u klaar! We zijn uw betrouwbare partner voor zonnepanelen plaatsen, airco’s installeren, laadpalen plaatsen en aanpassingen aan uw meterkast. Bij ons rekent u op snellere reacties, korte lijntjes en vakkundige plaatsing van uw zonnepanelen in Laarbeek. Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan of kijk op onze zonnepanelen actie pagina voor nog meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen plaatsen door Duurzaam Wonen Wijzer.

 • Bespaar op energiekosten
 • Profiteer nu van 0% btw
 • Professionele installatie

Snel zonnepanelen plaatsen met onze experts

Zodra u zonnepanelen gaat uitzoeken voor bij u in Laarbeek, zijn sommige zaken natuurlijk belangrijk om te weten. Het belangrijkste rondom zonnepanelen plaatsen, sommen we hier voor u op. De belangrijkste punten zijn wat de productgarantie is, de vermogensgarantie en waar de zonnepanelen gemaakt worden. Zodra u dit weet, kunt u een degelijke en eerlijke vergelijking maken. Kunt u toch niet kiezen? Dan helpen we u graag met een uitvoerige analyse van de verschillende wattages, rendementsvergelijkingen en legplannen. Zo maakt u met onze hulp altijd de juiste keuze voor zonnepanelen plaatsen voor uw huis of pand in Laarbeek.

1. Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan en we bellen u binnen 1 werkdag om de wensen door te spreken en een vrijblijvende afspraak in te plannen.

2. Afspraak op locatie

Wij komen bij u langs en kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke het best bij u en uw situatie passen.

3. Offerte op maat

U ontvangt een offerte op maat per mail. U kunt alles nog even rustig doorlezen en bespreken voor u akkoord gaat. Na akkoord plannen we een dag in die u goed uitkomt om de opdracht uit te voeren.

Serieel geschakelde zonnepanelen

Bij zonnepanelen plaatsen in Laarbeek, kunt u kiezen uit serieel of parallel geschakelde zonnepanelen. Zonnepanelen serieel schakelen slaat op een gesloten systeem waarin alle zonnepanelen op elkaar zijn aangesloten. Het is goed om erbij stil te staan dat als er hier één paneel kapot gaat, al uw zonnepanelen ermee stoppen. Als er daarnaast te veel schaduwvorming op uw zonnepanelen ontstaat, beïnvloedt dit het vermogen van alle zonnepanelen tegelijkertijd. Serieel geschakelde zonnepanelen zijn dus vooral geschikt voor wanneer uw zonnepanelen de hele dag door massaal van de zon kunnen genieten. Voor serieel geschakelde zonnepanelen heeft u verder geen extra onderdelen nodig, zoals optimizers. Zo is dit een relatief voordelige optie voor zonnepanelen laten plaatsen in Laarbeek.

Parallel geschakelde zonnepanelen – Laarbeek

Parallel geschakelde zonnepanelen werken niet op dezelfde wijze als serieel geschakelde zonnepanelen. Voor parallel geschakelde zonnepanelen heeft u optimizers nodig. Optimizers zijn kleine kastjes die achter een zonnepaneel geplaatst worden. Op die manier kan elk paneel zijn eigen spanning en wattage geven aan de omvormer. Dit heeft het voordeel dat een potentieel mindere opbrengst van één zonnepaneel de andere zonnepanelen niet negatief beïnvloedt. Als één zonnepaneel in de schaduw valt, behalen uw andere zonnepanelen in Laarbeek dus nog altijd hun complete opbrengst. Dat is uiteraard wel zo prettig.

Micro omvormers voor gelijkstroom en wisselstroom

De elektriciteit die u genereert met zonnepanelen in Laarbeek is geen geschikte elektriciteit om voor uw huis of bedrijfspand te gebruiken. U wekt er namelijk gelijkstroom mee op en voor uw woning heeft u wisselstroom nodig. De opgewekte stroom moet dus omgezet worden. Dit vindt allemaal plaats in de centrale omvormer, een kastje dat in of buiten uw gebouw geïnstalleerd wordt en waar al uw zonnepanelen op aangesloten zitten. Met micro omvormers heeft u geen centrale omvormer meer, maar een kabel direct naar de zonnepanelen met daaronder een kleine omvormer. Dit systeem zet de gelijkstroom meteen om naar wisselstroom.

Zonnepanelen aansluiten in de meterkast

Zonnepanelen worden via een kabel aan een omvormer vastgemaakt. De omvormer wordt vaak op uw zolder of in uw garage geïnstalleerd. De uiteindelijke en daadwerkelijke locatie voor uw situatie wordt altijd met u besproken. Zodra is bepaald waar uw omvormer het beste kan komen, leggen we een kabel tussen de omvormer en de meterkast. De omvormer zet de gelijkstroom van uw zonnepanelen in Laarbeek dan meteen om in wisselstroom. Zo kunnen al uw elektrische apparaten gebruikmaken van de opgewekte zonne-energie. Blijkt echter dat uw meterkast ongeschikt is voor zonnepanelen? Dan lossen we dat ook gewoon voor u op! Zo geniet u met onze diensten straks dus optimaal van de voordelen van zonne-energie in Laarbeek.

Duurzaam Wonen Wijzer
5.0
Gebaseerd op 71 beoordelingen
powered by Google
Chantal De HaasChantal De Haas
14:34 16 Jun 23
Wij zijn erg tevreden! Goede snelle service en goede kwaliteit!Het plaatsen van de zonnepanelen is gedaan door twee geweldige mannen mannen waar wij erg tevreden over zijn. Top gedaan!!!!
J VermeulenJ Vermeulen
17:45 14 May 23
We zijn erg tevreden zoals bij ons de zonnepanelen geplaatst zijn. Vooraf een duidelijke offerte gekregen. Goede en aardige monteurs die netjes werken. Zonder meer : Aanbevelenswaardig.
Hans Van DeursenHans Van Deursen
12:33 30 Jan 23
Leuke samenwerking met dit bedrijf, komen afspraken na en alles binnen 1 dag klaar (ondanks het slechte weer).Je krijgt een duidelijke uitleg vooraf en er wordt meegedacht over oplossingen!!Het installeren zelf was ook prima met zelfs verstevegings latten aangebracht in het dak zodat ze de beugels goed stabiel vast komen te liggen. (zie foto 2 )
Henrie BrouwersHenrie Brouwers
11:11 24 Dec 22
Het Team van Duurzaam Wonen Wijzer heeft van het 1e contact, ons prima geïnformeerd en geholpen met de juiste keuze. ondanks de vrieskou is de installatie keurig volgens afspraak geïnstalleerd, de complete werking uitgelegd en schoon en netjes opgeleverd.
Ruth SahetapyRuth Sahetapy
17:39 29 Jun 22
Door DWW een roadmap laten maken; ons doel is om gasloos te wonen. Sander heeft in kaart gebracht welke maatregelen we kunnen nemen en of het kosten/energie rendabel is.In ons geval is het plan: Zonnepanelen, airco's om te verwarmen (en als bonus koelen in de zomer), electrische boiler voor tapwater, infraroodverwarming voor de natte ruimte, HR++ glas in de achterpui (de rest vh huis was al van HR++ glas voorzien). Extra isolatie bleek niet nodig, waarmee we onnodige kosten hebben bespaard.De zonnepanelen en airco's zijn door DWW geplaatst. In 3 dagen waren we 18 zonnepanelen, een 3 fase meterkast, en 5 airco's rijker. Alles hartstikke netjes en snel geplaatst (en opgeruimd). De afspraken zijn nagekomen en toen het tegenzat met het boren door onze buitenmuur bleek Rowan de volgende dag alweer op ons dak te staan om de klus af te maken. We hebben uitleg gekregen over de app om de airco's te besturen (er zitten ook afstandsbedieningen bij) en voor de zonnepanelen hoef je maar een paar stappen te doen om de app in werking te stellen (staan op papier). Ook de BTW teruggave werd geregeld.Ik kan Duurzaam Wonen Wijzer warm aan bevelen! Sander, Jur en Rowan hebben ons geweldig geholpen.
js_loader

Voordelen van Duurzaam Wonen Wijzer

Zonnepanelen laten plaatsen door Duurzaam Wonen Wijzer zorgt ervoor dat u in Laarbeek van veel fijne voordelen kunt genieten. We bieden u namelijk vakkundige kennis en ervaring op het gebied van het plaatsen van zonnepanelen. Wij helpen u met het vinden van de juiste zonnepanelen voor uw huis of bedrijfspand in Laarbeek en we plaatsen de panelen ook nog eens voor u. Onze zonnepanelen kunnen zowel serieel geschakeld als parallel geschakeld worden. Ga voor onze experts en ben zeker van de volgende voordelen:

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk
 • Service en ondersteuning

Zonneboilers voor een nog betere wereld

Wilt u niet alleen zonnepanelen plaatsen in Laarbeek, maar wilt u nog duurzamer bezig zijn? Dan is een zonneboiler de oplossing voor u. Met een zonneboiler verwarmt u via een voorraadtank het water in uw woning of bedrijfspand. Deze tank is verbonden met uw zonnepanelen. Zelfs op wat meer bewolkte dagen verwarmen uw zonnepanelen het water in uw zonneboiler voor 50%. De rest wordt dan nog wel verwarmd door uw verwarmingssysteem. U bent met een zonneboiler in combinatie met zonnepanelen plaatsen altijd voordeliger uit dan met de standaard cv-ketel in Laarbeek. Altijd voordeel dus!

Smart Energy Grid voor slimme oplossingen

Naast zonnepanelen plaatsen in Laarbeek, helpen we u ook met alle plezier met slimme oplossingen voor energie. Zo verbindt een Smart Energy Grid alle energieproducenten en -consumenten met elkaar. Hierdoor kan flexibel worden ingespeeld op vraag en aanbod. Overtollige energie kan ‘smart’ en gemakkelijk worden vervoerd naar opslageenheden, zoals warmtepompen of accu’s. Op die manier gaat uw energie dus nooit verloren. Als u uw zonnepanelen bij ons bestelt, is het een optie om deze in een Smart Energy Grid te laten installeren. De omvormer wordt dan dusdanig ‘smart’ gemaakt, dat deze het zelf merkt wanneer er sprake is van een teveel aan zonne-energie. Dit overschot aan zonne-energie kan een Smart Energy Grid automatisch voor u inzetten om bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand te koelen of verwarmen. Wij adviseren u graag over hoe u uw zonne-energie efficiënt kunt gebruiken en we helpen u graag aan een slim energiesysteem.

Zonnepanelen met airco in Laarbeek

Zonnepanelen plaatsen in Laarbeek is natuurlijk een duurzame en groene manier van stroom opwekken voor elk huis en elk bedrijf in Laarbeek. Met zonnepanelen op uw dak levert u dan ook een prachtige bijdrage aan een beter milieu. Voeg daar ook aan toe dat u met zonnepanelen meer waarde aan uw woning of pand toevoegt. Als uitsmijter maakt u uzelf met zonnepanelen plaatsen minder afhankelijk van uw energieleverancier. Voordelen in overvloed dus. Zeker als u ook een airconditioning heeft. Doordat een airco op elektriciteit werkt, bespaart u direct op uw gasrekening. Als u daarbij ook zonnepanelen heeft, verwarmt en koelt u uw huis of pand (bijna) zonder kosten! De zonnepanelen wekken de stroom op die uw airconditioning verbruikt. Duurzaam Wonen Wijzer staat dan ook klaar voor het leveren en onderhouden van airco’s. Voor een airco in Laarbeek bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Roadmap naar een duurzame woning

Naast zonnepanelen plaatsen in Laarbeek, staan we ook voor u klaar met een adviesrapport Roadmap naar een duurzame woning. We bieden in die situatie een ruim opgezette opname van de bouwfysische eigenschappen van uw woning of van uw bedrijfspand. Daarbij wordt gekeken naar onder andere het aantal kamers, de radiatoren, de cv, de huidige isolatie, het warm waterverbruik, kuub gas en KWH verbruik. Zodoende kunnen we voor u alle energieopwekkers, verbruikers en verliezers in beeld brengen. Deze uitkomsten worden aangevuld met een roadmap waarin de beste methodes om voor verduurzaming te zorgen, ruimschoots toegelicht worden.

Rendement zonnepanelen plaatsen Laarbeek

Nieuwsgierig naar wat voor een rendement zonnepanelen plaatsen in Laarbeek u biedt? Valt de jaaropbrengst van uw zonnepanelen in Laarbeek onder het aantal kilowattuur wat was afgesproken? Dan krijgt u altijd het verschil op uw rekening teruggestort! Zonder telefoontjes of ongewenste e-mails. We zijn dan ook bijzonder trots op onze Zonnegarant certificering. Zie onze Onderhoud en Garanties pagina voor extra informatie hierover.

Maak een afspraak met Duurzaam Wonen Wijzer

Wilt u uw huis of pand verduurzamen door zonnepanelen in Laarbeek te laten plaatsen? Maak dan vandaag nog een afspraak met de ervaren professionals van Duurzaam Wonen Wijzer. Bel naar 085-3036525, stuur ons een e-mail via info@duurzaamwonenwijzer.nl of laat een bericht voor ons achter op het contactformulier. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt over de diverse opties die we voor u hebben.

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk