Zonnepanelen Nuenen

Zonnepanelen plaatsen in Nuenen?

Zoekt u een echt Nuenens bedrijf voor het plaatsen van uw zonnepanelen in Nuenen? Of voor het plaatsen van een airco, laadpalen of aanpassingen aan uw meterkast? Dan bent u bij Duurzaam Wonen Wijzer aan het juiste adres! Met onze bedrijfslocatie op de Spegelt 17 in Nuenen bent u verzekerd van een snelle reactie, korte lijnen en een zorgeloze installatie van uw zonnepanelen! Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of kijk op onze zonnepanelen actie pagina voor meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen plaatsen in Nuenen door Duurzaam Wonen Wijzer.

 • Bespaar op energiekosten
 • Profiteer nu van 0% btw
 • Professionele installatie

Zonnepanelen in Nuenen binnen 4 weken geïnstalleerd

Wat is belangrijk bij het uitzoeken van zonnepanelen? Wij hebben de belangrijkste aspecten van onze zonnepanelen samengevat. U moet weten wat de productgarantie is, de vermogensgarantie en waar ze in elkaar gezet zijn. Met deze informatie kunt u een goede vergelijking maken. Komt u er niet uit? Heeft u keuzestress? Wij helpen u graag bij een dieper gaande analyse van de verschillende wattages, rendementsvergelijkingen en legplannen, zodat u de meest geschikte zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand in Nuenen kunt vinden.

1. Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan en we bellen u binnen 1 werkdag om de wensen door te spreken en een vrijblijvende afspraak in te plannen.

2. Afspraak op locatie

Wij komen bij u langs en kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke het best bij u en uw situatie passen.

3. Offerte op maat

U ontvangt een offerte op maat per mail. U kunt alles nog even rustig doorlezen en bespreken voor u akkoord gaat. Na akkoord plannen we een dag in die u goed uitkomt om de opdracht uit te voeren.

Serieel geschakelde zonnepanelen

Als u zonnepanelen laat plaatsen in Nuenen, zult u moeten beslissen of u deze serieel of parallel geschakeld wilt hebben. Als u uw zonnepanelen serieel laat schakelen, is er sprake van een gesloten systeem waarin alle zonnepanelen aan elkaar zijn gekoppeld. Hierbij geldt wel dat als er ook maar één paneel defect raakt, het gehele systeem uitvalt. Ook als er veel schaduwvorming op uw zonnepanelen is, beïnvloedt dit het vermogen van alle zonnepanelen tezamen. Dit systeem is dus alleen geschikt als uw zonnepanelen de gehele dag door volop van de zon kunnen profiteren. Voor serieel geschakelde zonnepanelen zijn geen extra onderdelen nodig, zoals optimizers. Het gehele systeem is hierdoor goedkoper.

Of toch parallel geschakelde zonnepanelen in Nuenen?

Parallel geschakelde zonnepanelen werken anders dan serieel geschakelde zonnepanelen. Voor parallel geschakelde zonnepanelen zijn wel optimizers nodig. Optimizers zijn kleine kastjes die direct achter ieder zonnepaneel geplaatst worden. Hierdoor kan elk paneel zijn eigen spanning en wattage leveren aan de omvormer. Het voordeel hiervan is dat een verminderde opbrengst van één zonnepaneel niet de andere zonnepanelen beïnvloedt. Als één zonnepaneel in de schaduw valt, behaalt de rest van uw zonnepanelen in Nuenen dus nog steeds hun maximale opbrengst.

Micro omvormers

De stroom die u opwekt met zonnepanelen in Nuenen is niet geschikt om voor uw huis of bedrijfspand te gebruiken. U wekt namelijk gelijkstroom op. We gebruiken juist wisselstroom. De stroom die u opwekt, moet dus omgezet worden. Dit proces vindt plaats in de centrale omvormer, een kastje dat in of buiten uw pand geplaatst wordt en waar al uw zonnepanelen op aangesloten zijn. Met micro-omvormers heeft u geen centrale omvormer meer, maar een kabel direct naar de panelen met daaronder een klein omvormertje. Deze zet de gelijkstroom direct om naar wisselstroom.

Duurzaam Wonen Wijzer
5.0
Gebaseerd op 71 beoordelingen
powered by Google
Chantal De HaasChantal De Haas
14:34 16 Jun 23
Wij zijn erg tevreden! Goede snelle service en goede kwaliteit!Het plaatsen van de zonnepanelen is gedaan door twee geweldige mannen mannen waar wij erg tevreden over zijn. Top gedaan!!!!
J VermeulenJ Vermeulen
17:45 14 May 23
We zijn erg tevreden zoals bij ons de zonnepanelen geplaatst zijn. Vooraf een duidelijke offerte gekregen. Goede en aardige monteurs die netjes werken. Zonder meer : Aanbevelenswaardig.
Hans Van DeursenHans Van Deursen
12:33 30 Jan 23
Leuke samenwerking met dit bedrijf, komen afspraken na en alles binnen 1 dag klaar (ondanks het slechte weer).Je krijgt een duidelijke uitleg vooraf en er wordt meegedacht over oplossingen!!Het installeren zelf was ook prima met zelfs verstevegings latten aangebracht in het dak zodat ze de beugels goed stabiel vast komen te liggen. (zie foto 2 )
Henrie BrouwersHenrie Brouwers
11:11 24 Dec 22
Het Team van Duurzaam Wonen Wijzer heeft van het 1e contact, ons prima geïnformeerd en geholpen met de juiste keuze. ondanks de vrieskou is de installatie keurig volgens afspraak geïnstalleerd, de complete werking uitgelegd en schoon en netjes opgeleverd.
Ruth SahetapyRuth Sahetapy
17:39 29 Jun 22
Door DWW een roadmap laten maken; ons doel is om gasloos te wonen. Sander heeft in kaart gebracht welke maatregelen we kunnen nemen en of het kosten/energie rendabel is.In ons geval is het plan: Zonnepanelen, airco's om te verwarmen (en als bonus koelen in de zomer), electrische boiler voor tapwater, infraroodverwarming voor de natte ruimte, HR++ glas in de achterpui (de rest vh huis was al van HR++ glas voorzien). Extra isolatie bleek niet nodig, waarmee we onnodige kosten hebben bespaard.De zonnepanelen en airco's zijn door DWW geplaatst. In 3 dagen waren we 18 zonnepanelen, een 3 fase meterkast, en 5 airco's rijker. Alles hartstikke netjes en snel geplaatst (en opgeruimd). De afspraken zijn nagekomen en toen het tegenzat met het boren door onze buitenmuur bleek Rowan de volgende dag alweer op ons dak te staan om de klus af te maken. We hebben uitleg gekregen over de app om de airco's te besturen (er zitten ook afstandsbedieningen bij) en voor de zonnepanelen hoef je maar een paar stappen te doen om de app in werking te stellen (staan op papier). Ook de BTW teruggave werd geregeld.Ik kan Duurzaam Wonen Wijzer warm aan bevelen! Sander, Jur en Rowan hebben ons geweldig geholpen.
js_loader

Zonnepanelen aansluiten in de meterkast

Zonnepanelen worden met een kabel op de omvormer aangesloten. De omvormer wordt vaak op de zolder of in de garage geplaatst. Waar die van u komt, bepalen we altijd in overleg met u. Vervolgens leggen we een kabel tussen de omvormer en de meterkast. De omvormer zet de gelijkstroom van uw zonnepanelen in Nuenen dus om in bruikbare wisselstroom. Zo kunnen uw elektrische apparaten de zonnestroom gebruiken. Moet uw meterkast eerst vervangen worden, omdat deze niet geschikt is voor zonnepanelen? Dit kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij verzorgen alles van a tot z, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw zonnepanelen in Nuenen.

Daarom zonnepanelen laten plaatsen door Duurzaam Wonen Wijzer

Bij Duurzaam Wonen Wijzer profiteert u van professionele kennis en expertise op het gebied van zonnepanelen. Wij helpen u de juiste zonnepanelen voor in Nuenen te vinden en plaatsen deze ook nog eens voor u. Dit kan zowel serieel geschakeld als parallel geschakeld. Daarbij verzekeren we u van kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze voordelen zijn verder:

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk
 • Service en ondersteuning

Smart Energy Grid

Wij zijn uw specialist voor zonnepanelen in Nuenen en weten daarbij ook alles over slimme energiesystemen. Zo verbindt een Smart Energy Grid alle energieproducenten en -consumenten met elkaar, waardoor flexibel kan worden ingespeeld op vraag en aanbod. Overtollige energie kan slim worden overgebracht naar opslageenheden, zoals warmtepompen of accu’s, zodat uw energie niet verloren gaat. Als u uw zonnepanelen bij ons afneemt, is het mogelijk om deze in een Smart Energy Grid te plaatsen. De omvormer wordt dan zo slim gemaakt, dat deze het zelf merkt wanneer er te veel zonne-energie is. Dit teveel aan zonne-energie kan een Smart Energy Grid automatisch voor u inzetten om bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand te koelen of verwarmen. Wij adviseren u graag over hoe u uw zonne-energie efficiënt kunt gebruiken en helpen u graag aan een slim energiesysteem.

Zonnepanelen in Nuenen in combinatie met airconditioning

Zonnepanelen plaatsen in Nuenen is één van de meest duurzame maatregelen die u kunt treffen om te besparen op uw energiekosten. Daarbij helpt u met zonnepanelen op uw dak ook mee aan een duurzame wereld. Bovendien zorgen zonnepanelen voor een waardevermeerdering van uw woning of bedrijf en kunt u erdoor onafhankelijk worden van de energieleverancier. Voordelen genoeg dus. Zeker als u ook nog eens airconditioning heeft. Doordat een airco op elektriciteit werkt, bespaart u automatisch op uw gasrekening. En wanneer u zonnepanelen heeft, verwarmt en koelt u uw woning of bedrijfspand (bijna) gratis! De zonnepanelen wekken de stroom op die uw airconditioning verbruikt. Dat is nog eens een gouden combinatie. Duurzaam Wonen Wijzer levert airco’s en onderhoudt ze ook. Dus ook voor airconditioning bent u bij ons aan het juiste adres!

Roadmap naar een duurzame woning

Naast dat wij zonnepanelen plaatsen in Nuenen, kunt u ook bij ons terecht voor een adviesrapport Roadmap naar een duurzame woning. U ontvangt dan een gedetailleerde opname van de bouwfysische eigenschappen van uw woning. Hierbij wordt gekeken naar onder andere het aantal kamers, de radiatoren, de cv, de huidige isolatie status, het warm water verbruik, kuub gas en KWH verbruik. Op deze manier kunnen we voor u alle energieopwekkers, verbruikers en verliezers in kaart brengen. Deze uitkomsten worden aangevuld met een roadmap waarin de meest effectieve maatregelen om te verduurzamen uitgebreid besproken worden. Het besparen kan beginnen!

Hoe weet ik zeker dat de panelen gaan opleveren wat me beloofd is?

Valt de jaaropbrengst van uw zonnepanelen in Nuenen onder het aantal kilowattuur dat is afgesproken? Dan krijgt u automatisch het verschil op uw rekening gestort! Zonder telefoontjes of vervelende e-mails. Heel simpel! Wij zijn daarom ook heel trots op onze Zonnegarant certificering. Zie onze Onderhoud en Garanties pagina voor meer informatie.

Maak direct een afspraak met Duurzaam Wonen Wijzer

Wilt u uw woning of bedrijfspand verduurzamen door zonnepanelen in Nuenen te laten plaatsen? Maak dan een afspraak met de specialisten van Duurzaam Wonen Wijzer. Bel naar 085-3036525, stuur ons een e-mail via info@duurzaamwonenwijzer.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt hebben over de mogelijkheden die wij u bieden.

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk