Zonnepanelen Oirschot

Zonnepanelen in Oirschot binnen 4 weken geïnstalleerd!

Wilt u zonnepanelen in Oirschot laten installeren? Hiervoor gaat u naar Duurzaam Wonen Wijzer! Duurzaam wonen is de toekomst. De Rijksoverheid wil de CO2-uitstoot verminderen door over te stappen op duurzame energie. Duurzaam Wonen Wijzer is dé adviseur op het gebied van het verduurzamen van uw woning in Oirschot. Wij helpen u graag met het in kaart brengen van uw huidige en toekomstige verbruiksprofielen. Elke woning is anders dus Duurzaam Wonen Wijzer kijkt welke duurzame producten het meeste effect hebben op uw energieverbruik.

Het verduurzamen van uw woning is een proces dat zeker een aantal jaar kan duren. Wij doen de meeste werkzaamheden zelf, zoals het plaatsen van zonnepanelen in Oirschot, met onze eigen gecertificeerde monteurs. De overige werkzaamheden laten we uitbesteden aan onze vertrouwde partners. De adviseurs van Duurzaam Wonen Wijzer staan voor u klaar om het juiste advies te geven. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Bespaar op energiekosten
 • Profiteer nu van 0% btw
 • Professionele installatie

Zonnepanelen ook op uw dak in Oirschot

Tegenwoordig zijn steeds meer woningen voorzien van zonnepanelen. Niet alleen zijn zonnepanelen goed voor uw portemonnee, u draagt er ook mee bij aan een beter milieu! Duurzaam Wonen Wijzer helpt u met het aanschaffen van de zonnepanelen. Wij kunnen u er namelijk alles over vertellen. Bij het kopen van zonnepanelen zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten waarop gelet moet worden: de prijs-kwaliteitsverhouding, de hoeveelheid panelen en het rendement van de panelen. Dit is allemaal informatie die Duurzaam Wonen Wijzer u kan geven. Wij vertellen u ook wat u allemaal moet weten over het investeren en terugverdienen. Daarvoor kunt u bij ons altijd een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen in Oirschot aanvragen.

1. Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan en we bellen u binnen 1 werkdag om de wensen door te spreken en een vrijblijvende afspraak in te plannen.

2. Afspraak op locatie

Wij komen bij u langs en kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke het best bij u en uw situatie passen.

3. Offerte op maat

U ontvangt een offerte op maat per mail. U kunt alles nog even rustig doorlezen en bespreken voor u akkoord gaat. Na akkoord plannen we een dag in die u goed uitkomt om de opdracht uit te voeren.

De vele voordelen van zonnepanelen op uw dak

Met zonnepanelen in Oirschot draagt u dus bij aan een betere wereld. Daarnaast helpen zonnepanelen in Oirschot u te besparen op uw energierekening. Maar zonnepanelen bieden u nog een paar interessante voordelen. Zo zorgt u er met zonnepanelen voor dat uw woning of bedrijfspand meer waard wordt. Daarbij bent u ook nog eens extra onafhankelijk van de energie leverancier, want u wekt uw eigen energie op. Profiteer ook van de vele voordelen van zonnepanelen en laat zonnepanelen installeren in Oirschot!

Water verwarmen met een zonneboiler

Een cv-ketel verwarmt uw water door gebruik te maken van gas. Omdat de Rijksoverheid wil dat elke woning in de toekomst gasvrij is, is het plaatsen van een zonneboiler een stap in de goede richting. Een zonneboiler is een watervoorraadtank die het water warm houdt door middel van de zon. Thermische zonnepanelen zijn gekoppeld aan deze voorraadtank, zodat ze het water kunnen opwarmen. Omdat deze zonneboiler afhankelijk is van de zon, is het noodzakelijk om uw zonneboiler te combineren met een ander verwarmingssysteem. Maar wat zijn dan precies de voordelen van een zonneboiler? Duurzaam Wonen Wijzer zet het even voor u op een rijtje:

 • Een zonneboiler verwarmt tot 50% van uw water
 • U helpt mee aan een duurzame wereld
 • Lagere energierekening
 • U krijgt subsidie voor het plaatsen van een zonneboiler

Smart Energy Grid – een slim energiesysteem

Door bij ons zonnepanelen af te nemen voor uw woning of bedrijfspand in Oirschot, is het mogelijk om uw zonnepanelen in een Smart Energy Grid te laten plaatsen. Smart Energy Grid is een slim energiesysteem. Hierbij wordt de omvormer zo slim gemaakt, dat deze zelf door heeft wanneer er te veel zonne-energie is. Indien er sprake is van een te veel aan zonne-energie, kan een Smart Energy Grid de energie automatisch voor u inzetten voor bijvoorbeeld de verwarming of het koelen van uw woning. Maar dus ook voor uw zonneboiler. Zo kunt u zeer efficiënt van uw opgewekte energie gebruikmaken!

Duurzaam Wonen Wijzer
5.0
Gebaseerd op 71 beoordelingen
powered by Google
Chantal De HaasChantal De Haas
14:34 16 Jun 23
Wij zijn erg tevreden! Goede snelle service en goede kwaliteit!Het plaatsen van de zonnepanelen is gedaan door twee geweldige mannen mannen waar wij erg tevreden over zijn. Top gedaan!!!!
J VermeulenJ Vermeulen
17:45 14 May 23
We zijn erg tevreden zoals bij ons de zonnepanelen geplaatst zijn. Vooraf een duidelijke offerte gekregen. Goede en aardige monteurs die netjes werken. Zonder meer : Aanbevelenswaardig.
Hans Van DeursenHans Van Deursen
12:33 30 Jan 23
Leuke samenwerking met dit bedrijf, komen afspraken na en alles binnen 1 dag klaar (ondanks het slechte weer).Je krijgt een duidelijke uitleg vooraf en er wordt meegedacht over oplossingen!!Het installeren zelf was ook prima met zelfs verstevegings latten aangebracht in het dak zodat ze de beugels goed stabiel vast komen te liggen. (zie foto 2 )
Henrie BrouwersHenrie Brouwers
11:11 24 Dec 22
Het Team van Duurzaam Wonen Wijzer heeft van het 1e contact, ons prima geïnformeerd en geholpen met de juiste keuze. ondanks de vrieskou is de installatie keurig volgens afspraak geïnstalleerd, de complete werking uitgelegd en schoon en netjes opgeleverd.
Ruth SahetapyRuth Sahetapy
17:39 29 Jun 22
Door DWW een roadmap laten maken; ons doel is om gasloos te wonen. Sander heeft in kaart gebracht welke maatregelen we kunnen nemen en of het kosten/energie rendabel is.In ons geval is het plan: Zonnepanelen, airco's om te verwarmen (en als bonus koelen in de zomer), electrische boiler voor tapwater, infraroodverwarming voor de natte ruimte, HR++ glas in de achterpui (de rest vh huis was al van HR++ glas voorzien). Extra isolatie bleek niet nodig, waarmee we onnodige kosten hebben bespaard.De zonnepanelen en airco's zijn door DWW geplaatst. In 3 dagen waren we 18 zonnepanelen, een 3 fase meterkast, en 5 airco's rijker. Alles hartstikke netjes en snel geplaatst (en opgeruimd). De afspraken zijn nagekomen en toen het tegenzat met het boren door onze buitenmuur bleek Rowan de volgende dag alweer op ons dak te staan om de klus af te maken. We hebben uitleg gekregen over de app om de airco's te besturen (er zitten ook afstandsbedieningen bij) en voor de zonnepanelen hoef je maar een paar stappen te doen om de app in werking te stellen (staan op papier). Ook de BTW teruggave werd geregeld.Ik kan Duurzaam Wonen Wijzer warm aan bevelen! Sander, Jur en Rowan hebben ons geweldig geholpen.
js_loader

Combineer zonnepanelen met airconditioning

Wilt u besparen op uw energiekosten? Zonnepanelen plaatsen in Oirschot is één van de meest duurzame maatregelen die u hiervoor kunt treffen. Zeker als u ervoor kiest om uw zonnepanelen te combineren met airconditioning. Met airconditioning kunt u uw woning of bedrijfspand koelen en verwarmen op elektriciteit. Hierdoor bespaart u automatisch op uw gasrekening. En doordat u zonnepanelen heeft, wekt u zelf de energie voor uw airconditioning op. U verwarmt of koelt uw woning of bedrijfspand zo (bijna) gratis! Daarom raden wij u dit zeker aan. Bij ons kunt u terecht voor zonnepanelen in Oirschot, maar ook voor airconditioning. En u kunt uw airconditioning ook nog eens door ons laten onderhouden.

Duurzaam Wonen Wijzer Roadmap naar een duurzame woning

Wij helpen u graag uw woning te verduurzamen. Dit doen we onder andere door zonnepanelen te plaatsen in Oirschot. Maar wij kunnen nog veel meer voor u doen. Zo bieden we u een adviesrapport Roadmap naar een duurzame woning. U ontvangt dan een gedetailleerde opname van de bouwfysische eigenschappen van uw woning van ons. Hierbij nemen we de huidige isolatie status, het warm waterverbruik, de radiatoren, de cv, het KWH verbruik, kuub gas en aantal kamers op. We brengen alle energieopwekkers, verbruikers en verliezers in kaart. Deze uitkomsten vullen we aan met een roadmap waarin de meest effectieve maatregelen voor het verduurzamen van uw woning uitgebreid besproken worden. Met onze Roadmap naar een duurzame woning kan het besparen pas echt beginnen!

Daarom zonnepanelen in Oirschot van Duurzaam Wonen Wijzer

Wie zonnepanelen in Oirschot wil, is bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten beschikken over professionele kennis en expertise op het gebied van zonnepanelen. Daarnaast kunnen we u ook helpen met airconditioning, laadpalen of aanpassingen aan uw meterkast. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit. We zijn een betrouwbaar bedrijf dat u graag helpt de juiste zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand te vinden. En deze ook vakkundig voor u installeert. Verder profiteert u bij ons van:

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk
 • Service en ondersteuning

Serie of parallel geschakelde zonnepanelen in Oirschot?

Het is niet alleen belangrijk dat u geschikte zonnepanelen in Oirschot uitzoekt. U moet de zonnepanelen ook op de juiste manier laten plaatsen. Hierbij heeft u de keuze tussen serieel geschakelde zonnepanelen of parallel geschakelde zonnepanelen. Het verschil? Serieel geschakelde zonnepanelen zitten in een gesloten systeem. Alle zonnepanelen zijn dus aan elkaar gekoppeld. Het nadeel hiervan is dat een defect zonnepaneel ervoor zorgt dat het gehele systeem uitvalt. Maar ook dat schaduwvorming op een zonnepaneel de opbrengst van alle zonnepanelen tezamen beïnvloedt. Parallel geschakelde zonnepanelen werken anders. Hier heeft u optimizers voor nodig. Daarom zijn parallel geschakelde zonnepanelen wel wat duurder dan serieel geschakelde zonnepanelen. Een optimizer is een klein kastje. Dit kastje wordt direct achter ieder zonnepaneel geplaatst, waardoor elk paneel zijn eigen spanning en wattage aan de omvormer kan leveren. Indien één zonnepaneel het niet doet of minder opbrengt vanwege schaduwvorming, heeft dit geen invloed op de opbrengst van de andere zonnepanelen. Bent u benieuwd welke manier van plaatsen voor u het meest geschikt is? Wij adviseren u hier graag over.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met Duurzaam Wonen Wijzer!

Wilt u uw woning of bedrijfspand in Oirschot ook graag verduurzamen? Bijvoorbeeld door zonnepanelen in Oirschot te laten plaatsen? Vraag ons naar de mogelijkheden! Voor al uw vragen kunt u ons bellen op 085-3036525. U kunt ons ook altijd mailen voor meer informatie door een e-mail te sturen naar info@duurzaamwonenwijzer.nl of vul het contactformulier op onze website in. Duurzaam Wonen Wijzer geeft u het beste advies voor het besparen op uw energierekening!

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk