Zonnepanelen Oirschot

Duurzaam Wonen Wijzer de adviseur in Oirschot op het gebied van zonne-energie

Duurzaam wonen is de toekomst. De Rijksoverheid wil de CO2-uitstoot verminderen door over te stappen op duurzame energie. Duurzaam Wonen Wijzer zijn dé adviseurs op het gebied van het verduurzamen van uw woning in Oirschot. Wij helpen u graag met het in kaart brengen van uw huidige en toekomstige verbruiksprofielen. Elke woning is anders dus Duurzaam Wonen Wijzer kijkt welke duurzame producten het meeste effect hebben op uw energieverbruik.

Het verduurzamen van uw woning is een process wat een aantal jaren kan duren. Wij doen de meeste werkzaamheden zelf met onze eigen gecertificeerde monteurs. De overige werkzaamheden laten we uitbesteden aan onze vertrouwde partners. De adviseurs van Duurzaam Wonen Wijzer staan voor u klaar om het juiste advies te geven. Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Zonnepanelen ook op uw dak in Oirschot

Tegenwoordig zijn steeds meer woningen voorzien van zonnepanelen. Niet Alleen zijn zonnepanelen goed voor uw portemonnee, ook draagt u bij aan een beter milieu! Duurzaam Wonen Wijzer helpt u met het aanschaffen van de zonnepanelen. Wij kunnen u er namelijk alles over vertellen. Bij het kopen van zonnepanelen zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten waarop gelet moet worden: de prijs-kwaliteitsverhouding, de hoeveelheid panelen en het rendement van de panelen. Dit is allemaal informatie die Duurzaam Wonen Wijzer u kunt geven. Wij vertellen u ook wat u allemaal moet weten over het investeren en terugverdienen. Daarvoor kunt u bij ons altijd een vrijblijvende offerte zonnepanelen aanvragen.

Zonnepanelen Oirschot

Water verwarmen met een zonneboiler

Een cv-ketel verwarmt uw water door gebruik te maken van gas. Omdat de Rijksoverheid wil dat elke woning in de toekomst gas-vrij is, is het plaatsen van een zonneboiler een stap in de goede richting. Een zonneboiler is een watervoorraadtank die het water warm houdt door middel van de zon. Thermische zonnepanelen zijn gekoppeld aan deze voorraadtank, zodat ze het water kunne opwarmen.Omdat deze zonneboiler afhankelijk is van de zon, is het noodzakelijk om uw zonneboiler te combineren met een ander verwarmingssysteem. Maar wat zijn dan precies de voordelen van een zonneboiler? Duurzaam Wonen Wijzer zet het even voor u op een rijtje:

  • Een zonneboiler verwarmt tot 50% van uw water
  • U helpt mee aan een duurzame wereld
  • Lagere energierekening
  • U krijgt subsidie voor het plaatsen van een zonneboiler

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met Duurzaam Wonen Wijzer!

Wilt u uw woning in Oirschot ook graag verduurzamen? Vraag ons naar de mogelijkheden! Voor als uw vragen kunt u ons bellen 085-3036525 U kunt ons ook altijd mailen voor meer informatie info@duurzaamwonenwijzer.nl.
Duurzaam Wonen Wijzer geeft u het beste advies voor het besparen op uw energierekening.

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk