Zonnepanelen Rosmalen

Duurzame zonne-energie in Rosmalen

Bij Duurzaam Wonen Wijzer kunt u terecht voor de handigste adviezen. Wij helpen u graag om uw kosten te verlagen door middel van het gebruik van de juiste energiebronnen. Voordeliger wonen is duurzaam wonen. Daarom kunt u het beste gebruik maken van zonne-energie in Rosmalen. U kunt hiermee een hoop kosten besparen en daarbij helpt u ook het milieu. Wij zijn dan ook meer adviseurs dan verkopers.

Bij Duurzaam Wonen Wijzer adviseren wij u graag over uw energie opwekkers, verbruikers en verliezers. Door deze gegevens in kaart te brengen krijgen wij een goed overzicht van welke duurzame producten het beste bij uw huis in Rosmalen passen.

Duurzame zonnepanelen en zonneboiler Rosmalen

Door juiste energiebronnen te gebruiken bespaart u een hoop kosten. Maar welke energiebronnen zijn dan duurzaam? Bij Duurzaam Wonen Wijzer hebben wij het natuurlijk over zonne-energie. zonne-energie is een van de schoonste energiebronnen om te gebruiken in uw huis. Wist u bijvoorbeeld dat u met een zonneboiler, ook op een slechte dag, al 50% van het water op kan warmen via zonnepanelen? Dit scheelt u enorm in de kosten. Het gebruik van zonnepanelen is dan ook milieubewust en geeft geen schade aan uw omgeving. Een zonnepaneel installeren kost dan wel wat geld, maar u heeft dat binnen een korte tijd weer terug verdient. Door het laten plaatsen van zonnepanelen helpt u mee aan een duurzamere wereld. Daarnaast bent u onafhankelijk van de energieleverancier en zorgt u bovendien voor een waardevermeerdering van uw woning of bedrijf in Rosmalen.

Zonnepanelen Rosmalen

zonne-energie als uw energiebron

Net zoals zonnepanelen leeft u duurzamer met een zonneboiler. Zoals hierboven benoemdt scheelt een zonneboiler u al behoorlijk in de kosten. En daarnaast is uw huis in Rosmalen een flink stuk duurzamer door het gebruik van zonne-energie in plaats van gas, zoals cv-ketels doen. De zonneboiler bestaat uit een voorraadtank dat water opslaat en zich op laat warmen door de zon.

Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie over zonne-energie of het laten plaatsen van zonnepanelen of zonneboiler in Rosmalen? Dan moet u bij Duurzaam Wonen Wijzer zijn! Neem dan snel contact met ons op en bel 085-3036525 U kunt ons ook via de mail bereiken voor al uw vragen info@duurzaamwonenwijzer.nl. Met Duurzaam Wonen Wijzer helpen wij u om duurzaam te wonen. Dat helpt het milieu en uw portemonnee.

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk