Zonnepanelen Rosmalen

Zonnepanelen binnen 4 weken geïnstalleerd in Rosmalen!

Wilt u zonnepanelen in Rosmalen laten plaatsen? Bij Duurzaam Wonen Wijzer kunt u terecht voor de beste adviezen. Wij helpen u graag om uw kosten te verlagen door middel van het gebruik van de juiste energiebronnen. Voordeliger wonen is duurzaam wonen. Daarom kunt u het beste gebruik maken van zonne-energie in Rosmalen. U kunt hiermee een hoop kosten besparen en daarbij helpt u ook het milieu. Wij zijn dan ook meer adviseurs dan verkopers. Zo adviseren wij u graag over uw energie opwekkers, verbruikers en verliezers. Door deze gegevens in kaart te brengen krijgen wij een goed overzicht van welke duurzame producten het beste bij uw huis in Rosmalen passen. Wilt u hier meer over weten? Of direct zonnepanelen in Rosmalen laten plaatsen? Neem direct contact met ons op!

 • Bespaar op energiekosten
 • Profiteer nu van 0% btw
 • Professionele installatie

Duurzame zonnepanelen en zonneboiler Rosmalen

Door de juiste energiebronnen te gebruiken bespaart u een hoop kosten. Maar welke energiebronnen zijn dan duurzaam? Bij Duurzaam Wonen Wijzer hebben wij het natuurlijk over zonne-energie. Zonne-energie is één van de schoonste energiebronnen om te gebruiken in uw huis. Wist u bijvoorbeeld dat u met een zonneboiler, ook op een slechte dag, al 50% van het water op kan warmen via zonnepanelen? Dit scheelt u enorm in de kosten. Het gebruik van zonnepanelen is dan ook milieubewust en geeft geen schade aan uw omgeving. Een zonnepaneel installeren kost dan wel wat geld, maar u heeft dat binnen een korte tijd weer terug verdient. Door het laten plaatsen van zonnepanelen helpt u mee aan een duurzamere wereld. Daarnaast bent u onafhankelijk van de energieleverancier en zorgt u bovendien voor een waardevermeerdering van uw woning of bedrijf in Rosmalen.

1. Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan en we bellen u binnen 1 werkdag om de wensen door te spreken en een vrijblijvende afspraak in te plannen.

2. Afspraak op locatie

Wij komen bij u langs en kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke het best bij u en uw situatie passen.

3. Offerte op maat

U ontvangt een offerte op maat per mail. U kunt alles nog even rustig doorlezen en bespreken voor u akkoord gaat. Na akkoord plannen we een dag in die u goed uitkomt om de opdracht uit te voeren.

Zonne-energie als uw energiebron

Net zoals zonnepanelen leeft u duurzamer met een zonneboiler. Zoals hierboven benoemd scheelt een zonneboiler u al behoorlijk in de kosten. En daarnaast is uw huis in Rosmalen een flink stuk duurzamer door het gebruik van zonne-energie in plaats van gas, zoals cv-ketels doen. De zonneboiler bestaat uit een voorraadtank die water opslaat en zich op laat warmen door de zon.

Zonnepanelen en airconditioning

Als u zonnepanelen in Rosmalen combineert met airconditioning, bent u nóg voordeliger uit. Een airco werkt op elektriciteit. Als u uw woning of bedrijfspand verwarmt of koelt met airconditioning, bespaart u dus automatisch op uw gasrekening. En wanneer u de stroom die uw airconditioning verbruikt opwekt met zonnepanelen, verwarmt en koelt u uw woning of bedrijfspand in Rosmalen (bijna) gratis! Dat is pas echt een flinke besparing op uw energiekosten. Bij Duurzaam Wonen Wijzer helpen we u niet alleen aan zonnepanelen in Rosmalen, maar ook aan goede aircosystemen. Daarbij kunnen we uw airco ook voor u onderhouden.

Welke zonnepanelen in Rosmalen?

Gaat u zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand uitzoeken? Dan is het belangrijk dat u op een aantal aspecten let. Zorg ervoor dat u weet wat de productgarantie is, wat de vermogensgarantie is en waar de zonnepanelen in elkaar zijn gezet. Deze informatie helpt u een goede vergelijking en een weloverwogen keuze te maken. Kunt u zelf geen keuze maken? Of weet u niet goed waar u op moet letten? Dan kunt u altijd de hulp van onze specialisten inschakelen. Wij helpen u met een dieper gaande analyse van de verschillende wattages, rendementsvergelijkingen en legplannen. Met deze informatie kunnen we samen op zoek gaan naar de meest geschikte zonnepanelen voor in Rosmalen.

Duurzaam Wonen Wijzer
5.0
Gebaseerd op 71 beoordelingen
powered by Google
Chantal De HaasChantal De Haas
14:34 16 Jun 23
Wij zijn erg tevreden! Goede snelle service en goede kwaliteit!Het plaatsen van de zonnepanelen is gedaan door twee geweldige mannen mannen waar wij erg tevreden over zijn. Top gedaan!!!!
J VermeulenJ Vermeulen
17:45 14 May 23
We zijn erg tevreden zoals bij ons de zonnepanelen geplaatst zijn. Vooraf een duidelijke offerte gekregen. Goede en aardige monteurs die netjes werken. Zonder meer : Aanbevelenswaardig.
Hans Van DeursenHans Van Deursen
12:33 30 Jan 23
Leuke samenwerking met dit bedrijf, komen afspraken na en alles binnen 1 dag klaar (ondanks het slechte weer).Je krijgt een duidelijke uitleg vooraf en er wordt meegedacht over oplossingen!!Het installeren zelf was ook prima met zelfs verstevegings latten aangebracht in het dak zodat ze de beugels goed stabiel vast komen te liggen. (zie foto 2 )
Henrie BrouwersHenrie Brouwers
11:11 24 Dec 22
Het Team van Duurzaam Wonen Wijzer heeft van het 1e contact, ons prima geïnformeerd en geholpen met de juiste keuze. ondanks de vrieskou is de installatie keurig volgens afspraak geïnstalleerd, de complete werking uitgelegd en schoon en netjes opgeleverd.
Ruth SahetapyRuth Sahetapy
17:39 29 Jun 22
Door DWW een roadmap laten maken; ons doel is om gasloos te wonen. Sander heeft in kaart gebracht welke maatregelen we kunnen nemen en of het kosten/energie rendabel is.In ons geval is het plan: Zonnepanelen, airco's om te verwarmen (en als bonus koelen in de zomer), electrische boiler voor tapwater, infraroodverwarming voor de natte ruimte, HR++ glas in de achterpui (de rest vh huis was al van HR++ glas voorzien). Extra isolatie bleek niet nodig, waarmee we onnodige kosten hebben bespaard.De zonnepanelen en airco's zijn door DWW geplaatst. In 3 dagen waren we 18 zonnepanelen, een 3 fase meterkast, en 5 airco's rijker. Alles hartstikke netjes en snel geplaatst (en opgeruimd). De afspraken zijn nagekomen en toen het tegenzat met het boren door onze buitenmuur bleek Rowan de volgende dag alweer op ons dak te staan om de klus af te maken. We hebben uitleg gekregen over de app om de airco's te besturen (er zitten ook afstandsbedieningen bij) en voor de zonnepanelen hoef je maar een paar stappen te doen om de app in werking te stellen (staan op papier). Ook de BTW teruggave werd geregeld.Ik kan Duurzaam Wonen Wijzer warm aan bevelen! Sander, Jur en Rowan hebben ons geweldig geholpen.
js_loader

Hoe plaatsen?

Het is niet alleen belangrijk dat u de juiste zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand uitzoekt, maar ook dat u de zonnepanelen in Rosmalen op de juiste manier laat plaatsen. Hierbij kunt u kiezen tussen serieel of parallel geschakeld. Serieel geschakelde zonnepanelen zijn goedkoper dan parallel geschakelde zonnepanelen. Voor serieel geschakelde zonnepanelen zijn namelijk geen extra onderdelen nodig. Het nadeel is wel dat serieel geschakelde zonnepanelen alleen geschikt zijn als uw zonnepanelen de gehele dag door volop van de zon kunnen profiteren. Serieel geschakeld betekent namelijk dat er sprake is van een gesloten systeem. Uw zonnepanelen zijn dus aan elkaar gekoppeld. Als een paneel defect raakt, valt het gehele systeem uit. En als een paneel minder opbrengt door bijvoorbeeld schaduwvorming, beïnvloedt dit het vermogen van alle zonnepanelen tezamen. Dat is bij parallel geschakelde zonnepanelen niet het geval. Er wordt dan een optimizer, dit is een klein kastje, achter elk zonnepaneel geplaatst. Elk zonnepaneel kan hierdoor zijn eigen spanning en wattage leveren aan de omvormer. Een verminderde opbrengst van een zonnepaneel, beïnvloedt dus niet de rest van de zonnepanelen. We helpen u graag uit te zoeken welk systeem voor u het beste is.

Smart Energy Grid geplaatst

Door uw zonnepanelen bij Duurzaam Wonen Wijzer af te nemen, heeft u ook de mogelijkheid om de zonnepanelen in Rosmalen in een Smart Energy Grid te laten plaatsen. Wat houdt dit in? Smart Energy Grid is een slim energiesysteem. De omvormer wordt dan zo slim gemaakt, dat deze zelf weet wanneer er te veel zonne-energie wordt opgewekt. Een te veel aan zonne-energie kan een Smart Energy Grid dan automatisch voor u inzetten om bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand te verwarmen of koelen, maar de overtollige energie kan ook slim naar opslageenheden, zoals warmtepompen of accu’s, worden overgebracht. Zo gaat er geen energie verloren en maakt u optimaal gebruik van de door u opgewekte zonne-energie. Dat is pas efficiënt! Interesse? We vertellen u graag meer over dit slimme energiesysteem en of Smart Energy Grid iets voor u is.

Met onze Roadmap naar een duurzame woning is verduurzamen pas echt eenvoudig!

Naast dat wij u helpen aan zonnepanelen in Rosmalen, kunnen wij ook voor u een adviesrapport opstellen. Een Roadmap naar een duurzame woning. U ontvangt een gedetailleerde opname van de bouwfysische eigenschappen van uw woning, zoals de radiatoren, het aantal kamers, de huidige isolatie status, de cv, het KWH verbruik, kuub gas en het warm water verbruik. We brengen dus alle energie opwekkers, verbruikers en verliezers in kaart. Deze uitkomsten vullen we aan met een roadmap waarin de meest effectieve maatregelen om te verduurzamen uitgebreid beschreven staan. Zo weet u precies wat u kunt doen om duurzaam te wonen. Vraag een Roadmap naar een duurzame woning bij ons aan en het besparen kan beginnen!

Waarom zonnepanelen in Rosmalen van Duurzaam Wonen Wijzer?

Wij bieden u meer dan alleen zonnepanelen in Rosmalen. We hebben professionele kennis en expertise op het gebied van verduurzaming en we helpen u graag uw woning of bedrijfspand duurzamer te maken. Daarbij bent u bij ons verzekerd van betrouwbaarheid, kwaliteit en de volgende voordelen:

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk
 • Service en ondersteuning

Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie over zonne-energie of het laten plaatsen van zonnepanelen of een zonneboiler in Rosmalen? Dan moet u bij Duurzaam Wonen Wijzer zijn! Neem snel contact met ons op en bel 085-3036525. U kunt ons ook via de mail bereiken voor al uw vragen door een e-mail te sturen naar info@duurzaamwonenwijzer.nl of via ons contactformulier. Met Duurzaam Wonen Wijzer helpen wij u om duurzaam te wonen in Rosmalen. Dat helpt niet alleen het milieu, maar ook uw eigen portemonnee!

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk