Zonnepanelen Schijndel

Binnen 4 weken geïnstalleerd in Schijndel

Wilt u graag duurzaam wonen in Schijndel door zonnepanelen te laten plaatsen? Dan kunt u het professionele advies van Duurzaam Wonen Wijzer wel gebruiken! Wij zijn dan ook op de eerste plaats adviseurs en geen verkopers. Met onze professionele blik op duurzame huizen kunnen wij helpen met het in kaart brengen van alle energie opwekkers, verbruikers en verliezers van uw woning in Schijndel. Wij kijken graag samen met u naar uw huidige en toekomstige verbruiksprofielen, zodat we kunnen zien welke combinatie van duurzame producten het meest effect hebben. Een duurzame maatregel die u kunt treffen om te besparen is het gebruik maken van zonne-energie. Wilt u zonnepanelen in Schijndel laten plaatsen? Wij hebben uw zonnepanelen binnen 4 weken geïnstalleerd!

 • Bespaar op energiekosten
 • Profiteer nu van 0% btw
 • Professionele installatie

Specialist op het gebied van zonne-energie

Duurzaam Wonen Wijzer helpt u graag duurzaam te wonen. Dit doen we bijvoorbeeld door zonnepanelen in Schijndel te plaatsen. Wij helpen u graag bij:

 • zonnepanelen
 • zonne-energie
 • kosten van zonnepanelen
 • zonnepanelen laten plaatsen
 • zonneboilers

Maar dat is niet alles wat we doen. Zo kunt u ook bij ons terecht voor aanpassingen in de meterkast, het plaatsen van een airco of het installeren van laadpalen. En natuurlijk voor deskundig advies op het gebied van verduurzaming.

1. Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan en we bellen u binnen 1 werkdag om de wensen door te spreken en een vrijblijvende afspraak in te plannen.

2. Afspraak op locatie

Wij komen bij u langs en kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke het best bij u en uw situatie passen.

3. Offerte op maat

U ontvangt een offerte op maat per mail. U kunt alles nog even rustig doorlezen en bespreken voor u akkoord gaat. Na akkoord plannen we een dag in die u goed uitkomt om de opdracht uit te voeren.

Zonneboilers om duurzaam te leven in Schijndel

U kunt bij ons terecht voor het advies over verschillende zonne-energie producten. Neem bijvoorbeeld onze zonneboilers. De zonneboilers zijn dé uitkomst om uw huis duurzamer te maken. Via een voorraadtank verwarmt u het water in huis. Deze zit gekoppeld aan de zonnepanelen op uw dak in Schijndel. Op minder zonnige dagen kunt u ongeveer 50% van uw water opwarmen met de zonneboiler. Het overige gedeelte moet verwarmd worden via een verwarmingssysteem. U bent voordeliger uit met een zonneboiler. U verbruikt minder gas dan de standaard cv-ketel.

Duurzaam wonen en geld besparen

Voor het beste advies op het gebied van energiebesparing en duurzaam wonen kunt u bij Duurzaam Wonen Wijzer terecht. Met het juiste advies kunt u een hoop geld besparen en helpt u het milieu in Schijndel. U helpt mee aan een duurzamere wereld. Door gebruik te maken van zonnepanelen verdient u snel geld. U bent daarnaast onafhankelijk van uw energieleverancier, via een duurzame wijze wekt u uw eigen energie op. En daarnaast verhoogt u ook nog eens de waarde van uw huis of bedrijf. Genoeg redenen om binnenkort onze hulp in te schakelen in Schijndel. Duurzaam Wonen Wijzer heeft kennis en ervaring, wij houden de communicatie daarbij graag kort en krachtig voor u.

Voordelen Duurzaam Wonen Wijzer

Als u zonnepanelen in Schijndel wilt laten plaatsen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over professionele kennis en expertise op dit gebied. Daarnaast bent u bij ons altijd verzekerd van kwaliteit. We zijn een betrouwbaar bedrijf, dat u graag helpt geschikte zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand in Schijndel te vinden. Onze voordelen zijn verder:

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk
 • Service en ondersteuning
Duurzaam Wonen Wijzer
5.0
Gebaseerd op 71 beoordelingen
powered by Google
Chantal De HaasChantal De Haas
14:34 16 Jun 23
Wij zijn erg tevreden! Goede snelle service en goede kwaliteit!Het plaatsen van de zonnepanelen is gedaan door twee geweldige mannen mannen waar wij erg tevreden over zijn. Top gedaan!!!!
J VermeulenJ Vermeulen
17:45 14 May 23
We zijn erg tevreden zoals bij ons de zonnepanelen geplaatst zijn. Vooraf een duidelijke offerte gekregen. Goede en aardige monteurs die netjes werken. Zonder meer : Aanbevelenswaardig.
Hans Van DeursenHans Van Deursen
12:33 30 Jan 23
Leuke samenwerking met dit bedrijf, komen afspraken na en alles binnen 1 dag klaar (ondanks het slechte weer).Je krijgt een duidelijke uitleg vooraf en er wordt meegedacht over oplossingen!!Het installeren zelf was ook prima met zelfs verstevegings latten aangebracht in het dak zodat ze de beugels goed stabiel vast komen te liggen. (zie foto 2 )
Henrie BrouwersHenrie Brouwers
11:11 24 Dec 22
Het Team van Duurzaam Wonen Wijzer heeft van het 1e contact, ons prima geïnformeerd en geholpen met de juiste keuze. ondanks de vrieskou is de installatie keurig volgens afspraak geïnstalleerd, de complete werking uitgelegd en schoon en netjes opgeleverd.
Ruth SahetapyRuth Sahetapy
17:39 29 Jun 22
Door DWW een roadmap laten maken; ons doel is om gasloos te wonen. Sander heeft in kaart gebracht welke maatregelen we kunnen nemen en of het kosten/energie rendabel is.In ons geval is het plan: Zonnepanelen, airco's om te verwarmen (en als bonus koelen in de zomer), electrische boiler voor tapwater, infraroodverwarming voor de natte ruimte, HR++ glas in de achterpui (de rest vh huis was al van HR++ glas voorzien). Extra isolatie bleek niet nodig, waarmee we onnodige kosten hebben bespaard.De zonnepanelen en airco's zijn door DWW geplaatst. In 3 dagen waren we 18 zonnepanelen, een 3 fase meterkast, en 5 airco's rijker. Alles hartstikke netjes en snel geplaatst (en opgeruimd). De afspraken zijn nagekomen en toen het tegenzat met het boren door onze buitenmuur bleek Rowan de volgende dag alweer op ons dak te staan om de klus af te maken. We hebben uitleg gekregen over de app om de airco's te besturen (er zitten ook afstandsbedieningen bij) en voor de zonnepanelen hoef je maar een paar stappen te doen om de app in werking te stellen (staan op papier). Ook de BTW teruggave werd geregeld.Ik kan Duurzaam Wonen Wijzer warm aan bevelen! Sander, Jur en Rowan hebben ons geweldig geholpen.
js_loader

Op zoek naar geschikte zonnepanelen

U wilt zonnepanelen in Schijndel. Nu moet u alleen nog weten wélke zonnepanelen. Bij het uitzoeken van zonnepanelen is het belangrijk dat u weet wat de productgarantie is, wat de vermogensgarantie is en waar ze in elkaar gezet zijn. Met deze informatie kunt u namelijk de verschillende zonnepanelen goed vergelijken. Vindt u het nog altijd lastig om een keuze te maken? Dan helpen wij u graag. Wij kunnen een dieper gaande analyse voor u uitvoeren van de verschillende wattages, rendementsvergelijkingen en legplannen. Zo helpen we u de meest geschikte zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand in Schijndel te vinden.

Serieel of parallel

Voordat u zonnepanelen in Schijndel laat plaatsen, moet u ook weten hoe u de zonnepanelen wilt laten leggen. Serieel of parallel geschakeld? Bij serieel geschakelde zonnepanelen is er sprake van een gesloten systeem. Dat betekent dat alle zonnepanelen aan elkaar zijn gekoppeld. Werkt er één niet? Dan werkt het hele systeem niet meer. Valt er schaduw op een paneel? Dan beïnvloedt dit alle panelen. Parallel geschakelde zonnepanelen werken anders. Hiervoor zijn optimizers nodig. Optimizers zijn kleine kastjes. Deze kastjes worden direct achter ieder zonnepaneel geplaatst. Op deze manier kan elk zonnepaneel zijn eigen spanning en wattage leveren aan de omvormer. Als één paneel minder opbrengt, heeft dit geen invloed op de rest. Parallel geschakelde zonnepanelen zijn wel duurder dan serieel geschakelde zonnepanelen, omdat er extra onderdelen nodig zijn, zoals de optimizer. Maar als uw zonnepanelen niet de gehele dag door volop van de zon kunnen profiteren, is dit systeem wel beter geschikt. Wij adviseren u graag welk systeem het beste voor u is.

Zonnepanelen in Schijndel met Smart Energy Grid

Neemt u uw zonnepanelen bij ons af? Dan kunt u uw zonnepanelen in Schijndel in een Smart Energy Grid laten plaatsen. We maken de omvormer dan zo slim, dat deze het zelf merkt als er een te veel aan zonne-energie is. Vervolgens kan dit slimme energiesysteem een te veel aan zonne-energie automatisch voor u inzetten om bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand te koelen of te verwarmen. Ook kan overtollige zonne-energie slim worden overgebracht naar opslageenheden, zoals warmtepompen of accu’s. We raden u dus zeker aan om te kiezen voor een slim energiesysteem. Met Smart Energy Grid maakt u uitermate efficiënt gebruik van uw zonnepanelen in Schijndel!

Wat als ik zonnepanelen combineer met airconditioning?

Duurzaam wonen doet u met zonnepanelen in Schijndel. Zonnepanelen plaatsen is namelijk één van de meest duurzame maatregelen die u kunt treffen om op uw energiekosten te kunnen besparen. En u bespaart al helemaal veel geld als u ook nog eens een airconditioning in huis heeft. Een airco werkt op elektriciteit. Hierdoor bespaart u automatisch op uw gasrekening. En met zonnepanelen op uw dak in Schijndel, verwarmt en koelt u uw huis (bijna) gratis! De stroom die uw airconditioning verbruikt, wordt namelijk door de zonnepanelen opgewekt. Wij helpen u ook graag een geschikte airco te vinden. Deze kunnen wij na afname ook voor u onderhouden.

Verduurzamen is simpel met onze Roadmap naar een duurzame woning

Naast dat wij u helpen uw woning te verduurzamen door zonnepanelen in Schijndel te plaatsen, kunnen wij ook een adviesrapport Roadmap naar een duurzame woning voor u opstellen. U ontvangt dan van ons een zeer gedetailleerde opname van de bouwfysische eigenschappen van uw woning. Denk aan het aantal kamers, de huidige isolatie status, het KWH verbruik, kuub gas, het warm water verbruik, de cv en de radiatoren. Door alle energieopwekkers, verbruikers en verliezers in kaart te brengen, kunnen we een roadmap voor u maken met de meest effectieve maatregelen om uw huis te verduurzamen. Het besparen kan nu al helemaal beginnen!

Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie over zonne-energie of het laten plaatsen van zonnepanelen in Schijndel? Dan moet u bij Duurzaam Wonen Wijzer zijn! Neem dan snel contact met ons op en bel naar 085-3036525. U kunt ons ook via de mail bereiken voor al uw vragen door een e-mail te sturen naar info@duurzaamwonenwijzer.nl of via ons contactformulier. Duurzaam Wonen Wijzer helpt u om duurzaam te wonen. Voordelig voor u én uw portemonnee!

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk