Zonnepanelen Son en Breugel

Zonnepanelen plaatsen in Son en Breugel?

Zoekt u een ervaren en professioneel bedrijf voor het plaatsen van uw zonnepanelen in Son en Breugel? Of voor het installeren van een airco, laadpalen of aanpassingen aan uw meterkast? Dan zit u bij Duurzaam Wonen Wijzer helemaal goed! Met onze specialisten bent u zeker van snelle reacties, korte lijnen en een uitstekende installatie van uw zonnepanelen! Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan of kijk op onze zonnepanelen actie pagina voor extra informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen plaatsen in Son en Breugel door Duurzaam Wonen Wijzer.

 • Bespaar op energiekosten
 • Profiteer nu van 0% btw
 • Professionele installatie

Zonnepanelen in Son en Breugel in slechts 4 weken geïnstalleerd

Wat is nu écht essentieel bij het uitkiezen van zonnepanelen? Wij hebben de belangrijkste delen van onze zonnepanelen samengevat. U dient vooral te weten wat de productgarantie is, de vermogensgarantie en waar de zonnepanelen gebouwd zijn. Met deze informatie kunt u een degelijke vergelijking maken. Krijgt u geen keuze gemaakt? Heeft u keuzestress? Wij helpen u graag met een diepgaande analyse van de verschillende wattages, rendementsvergelijkingen en legplannen, zodat u de best mogelijke zonnepanelen voor uw woning of pand in Son en Breugel kunt vinden.

1. Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan en we bellen u binnen 1 werkdag om de wensen door te spreken en een vrijblijvende afspraak in te plannen.

2. Afspraak op locatie

Wij komen bij u langs en kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke het best bij u en uw situatie passen.

3. Offerte op maat

U ontvangt een offerte op maat per mail. U kunt alles nog even rustig doorlezen en bespreken voor u akkoord gaat. Na akkoord plannen we een dag in die u goed uitkomt om de opdracht uit te voeren.

Serieel geschakelde zonnepanelen

Als u zonnepanelen laat plaatsen in Son en Breugel, moet u de keuze maken tussen serieel of parallel geschakelde zonnepanelen. Bij zonnepanelen serieel laten schakelen, hebben we het over een gesloten systeem waarin alle zonnepanelen aan elkaar zijn aangesloten. Belangrijk om te weten is dat als er hier één paneel defect raakt, het complete systeem uitvalt. Als er daarnaast te veel schaduwvorming op uw zonnepanelen is, beïnvloedt dit het vermogen van alle zonnepanelen tegelijkertijd. Dit systeem is dus vooral geschikt als uw zonnepanelen de gehele dag door volop van de zon kunnen genieten. Voor serieel geschakelde zonnepanelen zijn geen extra onderdelen nodig, zoals optimizers. Dit maakt dit een relatief goedkope optie voor zonnepanelen laten plaatsen in Son en Breugel.

Parallel geschakelde zonnepanelen in Son en Breugel?

Parallel geschakelde zonnepanelen functioneren anders dan serieel geschakelde zonnepanelen. Voor parallel geschakelde zonnepanelen zijn namelijk optimizers nodig. Optimizers zijn kleine kastjes die meteen achter elk zonnepaneel geïnstalleerd worden. Zodoende kan elk paneel zijn eigen spanning en wattage leveren aan de omvormer. Dit heeft als voordeel dat een mogelijk verminderde opbrengst van één zonnepaneel niet de andere zonnepanelen beïnvloedt. Als één zonnepaneel in de schaduw valt, behalen uw andere zonnepanelen in Son en Breugel dus nog steeds hun volledige opbrengst.

Micro omvormers

De stroom die u opwekt met zonnepanelen in Son en Breugel is niet geschikt om voor uw huis of bedrijfspand te gebruiken. U wekt namelijk gelijkstroom op. We gebruiken juist wisselstroom. De stroom die u opwekt, moet dus omgezet worden. Dit proces vindt plaats in de centrale omvormer, een kastje die in of buiten uw pand geplaatst wordt en waar al uw zonnepanelen op aangesloten zijn. Met micro omvormers heeft u geen centrale omvormer meer, maar een kabel direct naar de panelen met daaronder een klein omvormertje. Deze zet de gelijkstroom direct om naar wisselstroom.

Duurzaam Wonen Wijzer
5.0
Gebaseerd op 71 beoordelingen
powered by Google
Chantal De HaasChantal De Haas
14:34 16 Jun 23
Wij zijn erg tevreden! Goede snelle service en goede kwaliteit!Het plaatsen van de zonnepanelen is gedaan door twee geweldige mannen mannen waar wij erg tevreden over zijn. Top gedaan!!!!
J VermeulenJ Vermeulen
17:45 14 May 23
We zijn erg tevreden zoals bij ons de zonnepanelen geplaatst zijn. Vooraf een duidelijke offerte gekregen. Goede en aardige monteurs die netjes werken. Zonder meer : Aanbevelenswaardig.
Hans Van DeursenHans Van Deursen
12:33 30 Jan 23
Leuke samenwerking met dit bedrijf, komen afspraken na en alles binnen 1 dag klaar (ondanks het slechte weer).Je krijgt een duidelijke uitleg vooraf en er wordt meegedacht over oplossingen!!Het installeren zelf was ook prima met zelfs verstevegings latten aangebracht in het dak zodat ze de beugels goed stabiel vast komen te liggen. (zie foto 2 )
Henrie BrouwersHenrie Brouwers
11:11 24 Dec 22
Het Team van Duurzaam Wonen Wijzer heeft van het 1e contact, ons prima geïnformeerd en geholpen met de juiste keuze. ondanks de vrieskou is de installatie keurig volgens afspraak geïnstalleerd, de complete werking uitgelegd en schoon en netjes opgeleverd.
Ruth SahetapyRuth Sahetapy
17:39 29 Jun 22
Door DWW een roadmap laten maken; ons doel is om gasloos te wonen. Sander heeft in kaart gebracht welke maatregelen we kunnen nemen en of het kosten/energie rendabel is.In ons geval is het plan: Zonnepanelen, airco's om te verwarmen (en als bonus koelen in de zomer), electrische boiler voor tapwater, infraroodverwarming voor de natte ruimte, HR++ glas in de achterpui (de rest vh huis was al van HR++ glas voorzien). Extra isolatie bleek niet nodig, waarmee we onnodige kosten hebben bespaard.De zonnepanelen en airco's zijn door DWW geplaatst. In 3 dagen waren we 18 zonnepanelen, een 3 fase meterkast, en 5 airco's rijker. Alles hartstikke netjes en snel geplaatst (en opgeruimd). De afspraken zijn nagekomen en toen het tegenzat met het boren door onze buitenmuur bleek Rowan de volgende dag alweer op ons dak te staan om de klus af te maken. We hebben uitleg gekregen over de app om de airco's te besturen (er zitten ook afstandsbedieningen bij) en voor de zonnepanelen hoef je maar een paar stappen te doen om de app in werking te stellen (staan op papier). Ook de BTW teruggave werd geregeld.Ik kan Duurzaam Wonen Wijzer warm aan bevelen! Sander, Jur en Rowan hebben ons geweldig geholpen.
js_loader

Zonnepanelen aansluiten in de meterkast

Zonnepanelen worden door middel van een kabel op een omvormer aangesloten. De omvormer wordt meestal op de zolder of in de garage geïnstalleerd. Waar komt die van u? Dat besluiten we altijd in overleg met u. Na het besluit leggen we een kabel tussen de omvormer en de meterkast. De omvormer zet de gelijkstroom van uw zonnepanelen in Son en Breugel dus om in bruikbare wisselstroom. Zo kunnen al uw elektrische apparaten de zonnestroom gebruiken. Is uw meterkast verouderd en niet geschikt voor zonnepanelen? Ook daarvoor staan we voor u klaar! Wij verzorgen alles van begin tot eind, zodat u straks zonder zorgen kunt genieten van uw zonnepanelen in Son en Breugel.

Voordelen van Duurzaam Wonen Wijzer

Uw zonnepanelen laten plaatsen door Duurzaam Wonen Wijzer biedt u een boel voordelen. U geniet namelijk van professionele kennis en expertise op het gebied van zonnepanelen. Wij helpen u met het vinden van de juiste zonnepanelen voor uw woning of pand in Son en Breugel en we plaatsen deze ook nog eens voor u. De zonnepanelen kunnen zowel serieel geschakeld als parallel geschakeld worden. Daarbij garanderen we u kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze verdere voordelen zijn:

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk
 • Service en ondersteuning

Extra duurzaam met zonneboiler

Wilt u naast zonnepanelen plaatsen in Son en Breugel nog een extra stapje zetten naar duurzaam leven? Dan is een zonneboiler ook iets voor u. Met een zonneboiler verwarmt u door middel van een voorraadtank het water in uw woning of bedrijfspand. Deze tank is uiteraard gekoppeld aan uw zonnepanelen. Zelfs op minder zonnige dagen verwarmen uw zonnepanelen het water in uw zonneboiler voor 50%. De rest wordt dan gewoon verwarmd door uw verwarmingssysteem. U bent met een zonneboiler in combinatie met zonnepanelen plaatsen hoe dan ook voordeliger uit dan met de standaard cv-ketel in Son en Breugel.

Smart Energy Grid

Wij zijn uw professional voor zonnepanelen in Son en Breugel en weten dan ook alles over slimme energiesystemen. Zo verbindt een Smart Energy Grid alle energieproducenten en -consumenten met elkaar, waardoor flexibel kan worden ingespeeld op vraag en aanbod. Overtollige energie kan slim worden getransporteerd naar opslageenheden, zoals warmtepompen of accu’s. Op die manier gaat uw energie niet verloren. Als u uw zonnepanelen bij ons bestelt, is het een optie om deze in een Smart Energy Grid te laten installeren. De omvormer wordt dan zo slim gemaakt, dat deze het zelf merkt wanneer er te veel zonne-energie is. Dit overschot aan zonne-energie kan een Smart Energy Grid automatisch voor u inzetten om bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand te koelen of verwarmen. Wij adviseren u graag over hoe u uw zonne-energie efficiënt kunt gebruiken en we helpen u graag aan een slim energiesysteem.

Zonnepanelen in Son en Breugel inclusief airconditioning

Zonnepanelen plaatsen in Son en Breugel is een fantastische duurzame optie die u kunt overwegen om te besparen op uw energiekosten. Daarbij helpt u met zonnepanelen op uw dak ook mee aan een beter milieu en een groenere wereld. Daarnaast zorgen zonnepanelen voor een hogere waarde van uw woning of bedrijf en kunt u hierdoor onafhankelijk worden van uw energie leverancier. Er is dus zeker geen gebrek aan voordelen op dit gebied! Al helemaal als u ook nog eens airconditioning heeft. Doordat een airco op elektriciteit werkt, bespaart u direct op uw gasrekening. Als u daarbij ook zonnepanelen heeft, verwarmt en koelt u uw woning of bedrijfspand (bijna) kosteloos! De zonnepanelen wekken de stroom op die uw airconditioning verbruikt. Over ideale combinaties gesproken! Duurzaam Wonen Wijzer levert airco’s en zorgt ook voor onderhoud. Dus ook voor airconditioning in Son en Breugel zit u bij ons goed.

Roadmap naar een duurzame woning

We plaatsen niet alleen zonnepanelen in Son en Breugel, u bent bij ons ook aan het juiste adres voor een adviesrapport Roadmap naar een duurzame woning. U krijgt dan een gedetailleerde opname van de bouwfysische eigenschappen van uw huis of pand. Hierbij wordt gekeken naar onder andere het aantal kamers, de radiatoren, de cv, de huidige isolatie, het warm waterverbruik, kuub gas en KWH verbruik. Zodoende kunnen we voor u alle energieopwekkers, verbruikers en verliezers in beeld brengen. Deze uitkomsten worden aangevuld met een roadmap waarin de meest effectieve manieren om voor verduurzaming te zorgen, uitvoerig besproken worden. Het besparen in Son en Breugel kan beginnen!

Wat leveren de panelen me op?

U vraagt zich misschien af: “Wat leveren de zonnepanelen me jaarlijks op?” Valt de jaaropbrengst van uw zonnepanelen in Son en Breugel onder het aantal kilowattuur dat is afgesproken? Dan krijgt u sowieso het verschil op uw rekening gestort! Zonder telefoontjes of vervelende e-mails. Wel zo makkelijk toch? Wij zijn dan ook bijzonder trots op onze Zonnegarant certificering. Zie onze Onderhoud en Garanties pagina voor meer informatie hierover.

Maak een afspraak met Duurzaam Wonen Wijzer

Wilt u uw woning of bedrijfspand verduurzamen door zonnepanelen in Son en Breugel te laten plaatsen? Maak dan een afspraak met de professionals van Duurzaam Wonen Wijzer. Bel naar 085-3036525, stuur ons een e-mail via info@duurzaamwonenwijzer.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt over de vele opties die wij u bieden.

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk