Zonnepanelen Son en Breugel

Advies over zonne-energie door Duurzaam Wonen Wijzer in Son en Breugel

Steeds meer woningen in Nederland worden duurzamer, zo ook in Son en Breugel. Duurzaam Wonen Wijzer kijkt graag met u mee naar wat de beste bespaar opties zijn voor uw woning. Wij helpen u graag met een passend advies over zonnepanelen, zonne-energie, kosten van zonnepanelen, zonnepanelen laten plaatsen en zonneboilers. Duurzaam Wonen Wijzer zijn op de eerste plaats geen verkopers, maar adviseurs. Duurzaam Wonen Wijzer helpt u graag met het in kaart brengen van uw huidige en toekomstige verbruiksprofielen.

Wij kijken welke duurzame producten bij uw woning in Son en Breugel het meeste effect hebben. De meeste werkzaamheden voeren we zelf uit met onze eigen professionele monteurs. Het verduurzamen van een woning is een process dat een aantal jaar kan gaan duren. Duurzaam Wonen Wijzer staat voor u klaar om u op het juiste pad te helpen. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Duurzame energie in Son en Breugel door middel van zonnepanelen

Bij het aanschaffen van zonnepanelen zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten waarop gelet moet worden: het rendement van de panelen, de prijs-kwaliteitsverhouding en de hoeveelheid panelen. Dit is allemaal informatie waar Duurzaam Wonen Wijzer in Son en Breugel u van voorziet. Wij helpen u met het aanschaffen van de zonnepanelen en kunnen u er alles over vertellen. Duurzaam Wonen Wijzer vertelt u ook wat u allemaal moet weten over het investeren en terugverdienen van de zonnepanelen.

U kunt bij ons altijd een vrijblijvende zonnepanelen offerte aanvragen. Aanschaf van zonnepanelen kent een aantal grote voordelen:

  • Zonnepanelen hebben een lange levensduur
  • Zonnepanelen hebben weinig onderhoud nodig
  • Zonnepanelen helpen mee aan een duurzame wereld
  • Onafhankelijkheid van een energieleverancier
  • Uw woning in Son en Breugel stijgt in waarde

Zonnepanelen Son en Breugel

Minder gasverbruik met een zonneboiler

Normaal gesproken verwarmt een cv-ketel uw water met behulp van gas. De Rijksoverheid wil de CO2-uitstoot verminderen door steeds minder gebruik te maken van gas. Een zonneboiler is een stap in de goede richting. Een zonneboiler is een voorraadtank dat water opslaat en warm houdt met behulp van de zon. Thermische zonnepanelen zijn gekoppeld aan deze voorraadtank, waardoor het water kan opwarmen. Een zonneboiler wordt vaak in combinatie gebruikt met een ander verwarmingssysteem. Want de zon moet schijnen in Son en Breugel om het water op te warmen in de zonneboiler. Een zonneboiler kan tot 50% van uw water opwarmen.

wilt u graag meer weten over zonne-energie? Neem contact met ons op!

Bent u nieuwsgierig geworden naar u mogelijkheden wat zonne-energie betreft? Bel ons voor meer informatie 085-3036525 U kunt ons ook altijd vragen stellen via de mail info@duurzaamwonenwijzer.nl.
Samen werken we aan duurzame wereld met zonne-energie!

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk