Zonnepanelen Uden

Zonnepanelen binnen 4 weken geïnstalleerd in Uden

Wilt u graag advies op het gebied van zonnepanelen en zonne-energie in Uden? Dan kunt u terecht bij Duurzaam Wonen Wijzer. Wij zijn op de eerste plaats dan ook geen verkopers, maar wij zijn adviseurs. Wij helpen u graag met advies over hoe u uw woning duurzamer kunt maken. Door duurzaam te wonen bespaart u op uw energiekosten en zorgt u voor een beter milieu. Wij werken samen met professionele installateurs, zodat u verzekerd bent van een echt duurzaam huis in Uden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle materialen en diensten op tijd geleverd en uitgevoerd worden bij u thuis. Het plaatsen van zonnepanelen in Uden kunt u dus met een gerust hart overlaten aan de specialisten van Duurzaam Wonen Wijzer.

 • Bespaar op energiekosten
 • Profiteer nu van 0% btw
 • Professionele installatie

Bespaar op uw energierekening met zonnepanelen in Uden

Besparen op uw energiekosten in Uden? Duurzaam Wonen Wijzer helpt u hier graag mee! Wij geven u graag advies over hoe u geld kunt besparen. Dat kan door bijvoorbeeld gebruik te maken van zonne-energie in Uden. Zonne-energie wordt gratis gegenereerd door zonnepanelen en/of een zonneboiler. U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

1. Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan en we bellen u binnen 1 werkdag om de wensen door te spreken en een vrijblijvende afspraak in te plannen.

2. Afspraak op locatie

Wij komen bij u langs en kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke het best bij u en uw situatie passen.

3. Offerte op maat

U ontvangt een offerte op maat per mail. U kunt alles nog even rustig doorlezen en bespreken voor u akkoord gaat. Na akkoord plannen we een dag in die u goed uitkomt om de opdracht uit te voeren.

Voordelen zonnepanelen in Uden

Naast dat u op uw energiekosten kunt besparen als u zonnepanelen laat plaatsen in Uden, heeft zonnepanelen laten plaatsen nog een aantal interessante voordelen voor u, zoals:

 • Uw woning wordt meer waard met het laten plaatsen van zonnepanelen
 • Zonnepanelen hebben een lange levensduur en hebben weinig onderhoud nodig
 • U bent onafhankelijk van de energieleverancier
 • Ook helpt u met zonnepanelen mee aan een duurzamere wereld

Op zoek naar de beste zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand

Als u zonnepanelen gaat uitzoeken, willen we u meegeven dat u op een aantal aspecten moet letten. Namelijk de productgarantie, de vermogensgarantie en waar de zonnepanelen in elkaar gezet zijn. Heeft u deze informatie? Dan kunt u een goede vergelijking maken. Vindt u het ook met deze informatie lastig om een keuze te maken? En komt u er niet uit? Dit snappen we volledig bij Duurzaam Wonen Wijzer. Daarom bieden we u een diepgaande analyse aan van de verschillende wattages, rendementsvergelijkingen en legplannen. Met deze analyse kunnen we u helpen de meest geschikte zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand in Uden te vinden.

Hoe geschakeld?

Als u geschikte zonnepanelen heeft, moet u bepalen hoe u de zonnepanelen in Uden wilt laten plaatsen. Serieel of parallel geschakeld. Serieel geschakelde zonnepanelen zijn goedkoper, want er zijn geen extra onderdelen voor nodig. Het nadeel van serieel geschakelde zonnepanelen is wel dat er sprake is van een gesloten systeem, waarin alle zonnepanelen aan elkaar gekoppeld zijn. Als één zonnepaneel defect raakt of minder opbrengt door schaduwvorming, beïnvloedt dit het gehele systeem. Al uw zonnepanelen doen het dan niet meer of brengen dan minder op. Bij parallel geschakelde zonnepanelen is dit anders. Er wordt dan een optimizer, klein kastje, direct achter ieder zonnepaneel geplaatst. Elk paneel kan hierdoor zijn eigen spanning en wattage aan de omvormer leveren. Dat betekent dat het niet uitmaakt of een paneel minder opbrengt, dit beïnvloedt niet de rest van de zonnepanelen. Als uw zonnepanelen niet gedurende de dag optimaal van de zon kunnen profiteren, is dit systeem meer geschikt. Vraagt u zich af welk systeem voor u het beste is? Bij ons kunt u terecht voor deskundig advies.

Duurzaam Wonen Wijzer
5.0
Gebaseerd op 71 beoordelingen
powered by Google
Chantal De HaasChantal De Haas
14:34 16 Jun 23
Wij zijn erg tevreden! Goede snelle service en goede kwaliteit!Het plaatsen van de zonnepanelen is gedaan door twee geweldige mannen mannen waar wij erg tevreden over zijn. Top gedaan!!!!
J VermeulenJ Vermeulen
17:45 14 May 23
We zijn erg tevreden zoals bij ons de zonnepanelen geplaatst zijn. Vooraf een duidelijke offerte gekregen. Goede en aardige monteurs die netjes werken. Zonder meer : Aanbevelenswaardig.
Hans Van DeursenHans Van Deursen
12:33 30 Jan 23
Leuke samenwerking met dit bedrijf, komen afspraken na en alles binnen 1 dag klaar (ondanks het slechte weer).Je krijgt een duidelijke uitleg vooraf en er wordt meegedacht over oplossingen!!Het installeren zelf was ook prima met zelfs verstevegings latten aangebracht in het dak zodat ze de beugels goed stabiel vast komen te liggen. (zie foto 2 )
Henrie BrouwersHenrie Brouwers
11:11 24 Dec 22
Het Team van Duurzaam Wonen Wijzer heeft van het 1e contact, ons prima geïnformeerd en geholpen met de juiste keuze. ondanks de vrieskou is de installatie keurig volgens afspraak geïnstalleerd, de complete werking uitgelegd en schoon en netjes opgeleverd.
Ruth SahetapyRuth Sahetapy
17:39 29 Jun 22
Door DWW een roadmap laten maken; ons doel is om gasloos te wonen. Sander heeft in kaart gebracht welke maatregelen we kunnen nemen en of het kosten/energie rendabel is.In ons geval is het plan: Zonnepanelen, airco's om te verwarmen (en als bonus koelen in de zomer), electrische boiler voor tapwater, infraroodverwarming voor de natte ruimte, HR++ glas in de achterpui (de rest vh huis was al van HR++ glas voorzien). Extra isolatie bleek niet nodig, waarmee we onnodige kosten hebben bespaard.De zonnepanelen en airco's zijn door DWW geplaatst. In 3 dagen waren we 18 zonnepanelen, een 3 fase meterkast, en 5 airco's rijker. Alles hartstikke netjes en snel geplaatst (en opgeruimd). De afspraken zijn nagekomen en toen het tegenzat met het boren door onze buitenmuur bleek Rowan de volgende dag alweer op ons dak te staan om de klus af te maken. We hebben uitleg gekregen over de app om de airco's te besturen (er zitten ook afstandsbedieningen bij) en voor de zonnepanelen hoef je maar een paar stappen te doen om de app in werking te stellen (staan op papier). Ook de BTW teruggave werd geregeld.Ik kan Duurzaam Wonen Wijzer warm aan bevelen! Sander, Jur en Rowan hebben ons geweldig geholpen.
js_loader

Zonneboiler als duurzame oplossing

Eén van de beste oplossingen voor een duurzaam huis is het aanschaffen van een zonneboiler in Uden. Een zonneboiler lijkt veel op de cv-ketel, alleen maakt de zonneboiler gebruik van zonne-energie in plaats van gas. Het water in uw huis wordt opgewarmd door de zonnepanelen op uw dak in Uden. De voorraadtank dat het water opslaat wordt op die manier opgewarmd door de zon. Houdt u er wel rekening mee dat de zon niet altijd schijnt? Op minder zonnige dagen wordt ongeveer 50% van het water opgewarmd door de zonneboiler. Het overige deel verwarmt u door een verwarmingssysteem. Hoe dan ook bent u veel goedkoper uit. Daarnaast is het veel beter voor het milieu. U kunt bij Duurzaam Wonen Wijzer altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook kunt u bij ons terecht voor vragen over zonne-energie en een duurzamer huis in Uden.

Gratis uw woning verwarmen en koelen

Als u op uw energiekosten wilt besparen is het laten plaatsen van zonnepanelen in Uden één van de meest duurzame maatregelen die u kunt treffen. Zeker als u ook al airconditioning in huis heeft. U kunt uw woning dan namelijk (bijna) gratis verwarmen en/of koelen! Een airco werkt op elektriciteit. U bespaart zo dus automatisch op uw gasrekening. En wanneer u zonnepanelen in Uden heeft, wordt de stroom die uw airco verbruikt door uw zonnepanelen opgewekt. Zonnepanelen en airconditioning is dus een gouden combinatie. Een combinatie die we bij Duurzaam Wonen Wijzer zeker aanraden! Heeft u nog geen airconditioning? En wilt u deze wel graag? Dan helpen wij u graag een geschikte airco voor uw woning te vinden. U kunt ook bij ons terecht voor het laten onderhouden van uw airco.

Smart Grid Energy – slim energiesysteem voor zonnepanelen in Uden

Wie zonnepanelen in Uden wil, kan deze het beste afnemen bij Duurzaam Wonen Wijzer. U kunt uw zonnepanelen dan in een Smart Energy Grid laten plaatsen. Wat houdt dit in? Een Smart Energy Grid is een slim energiesysteem. De omvormer wordt dan zo slim gemaakt, dat deze het zelf merkt als er te veel zonne-energie is opgewekt. Bij een te veel aan zonne-energie kan een Smart Energy Grid de zonne-energie automatisch voor u inzetten om bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand te verwarmen. Of juist te koelen. Ook kan overtollige energie slim worden overgebracht naar opslageenheden. Hierbij kunt u denken aan warmtepompen of accu’s. Dit slimme energiesysteem helpt u optimaal gebruik te maken van de zonne-energie die u opwekt. Dat is pas efficiënt!

Duurzaam wonen met een Roadmap naar een duurzame woning

Wilt u duurzaam wonen? Dan kunt u zonnepanelen in Uden laten plaatsen. Maar Duurzaam Wonen Wijzer kan nog veel meer voor u doen. Zo kunt u bij ons terecht voor een adviesrapport Roadmap naar een duurzame woning. U ontvangt dan een gedetailleerde opname van de bouwfysische eigenschappen van uw woning van ons. Hierin staat het KWH verbruik, het warm water verbruik, kuub gas, de huidige isolatie status, de radiatoren, het aantal kamers en de cv vermeld. Door alle energieopwekkers, verbruikers en verliezers in kaart te brengen, kunnen we een roadmap voor u opstellen. Hierin worden de meest effectieve maatregelen om uw woning te verduurzamen uitgebreid besproken. Met onze Roadmap naar een duurzame woning kan het besparen pas echt beginnen!

Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie over zonne-energie of het laten plaatsen van zonnepanelen in Uden? Dan moet u bij Duurzaam Wonen Wijzer zijn! Neem dan snel contact met ons op en bel naar 085-3036525. U kunt ons ook via de mail bereiken voor al uw vragen door een e-mail te sturen naar info@duurzaamwonenwijzer.nl of via ons contactformulier. Met Duurzaam Wonen Wijer helpen wij u om duurzaam te wonen. Dat helpt het milieu én uw portemonnee!

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk