Zonnepanelen Uden

Adviseurs in Uden voor een beter milieu

Wilt u graag advies op het gebied van zonnepanelen en zonne-energie in Uden? Dan kunt u terecht bij Duurzaam Wonen Wijzer. Wij zijn op de eerste plaats dan ook geen verkopers, maar wij zijn adviseurs. Wij helpen u graag met advies over hoe u uw woning duurzamer kunt maken. Door duurzaam te wonen bespaart u zowel kosten en zorgt u voor een beter milieu. Wij werken samen met professionele installateurs, zodat u verzekerd bent van een echt duurzaam huis in Uden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle materialen en services op tijd geleverd worden bij u thuis.

De voordelen van zonnepanelen en zonne-energie in Uden

Energiekosten besparen in Uden? Duurzaam Wonen Wijzer helpt u graag mee! Wij geven u graag advies over hoe u geld kunt besparen. Dat kan door bijvoorbeeld gebruik te maken van zonne-energie in Uden. zonne-energie wordt gratis gegenereerd door zonnepanelen en/of een zonneboiler. U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Zonnepanelen laten plaatsen heeft een aantal interessante voordelen voor u, zoals:

  • Uw woning wordt meer waard met het laten plaatsen van zonnepanelen
  • Zonnepanelen hebben een lange levensduur en hebben weinig onderhoud nodig
  • U bent onafhankelijk van de energieleverancier
  • Ook helpt u met zonnepanelen mee aan een duurzamere wereld

Zonnepanelen Uden

Zonneboiler als duurzame oplossing

Een van de beste oplossingen voor een duurzaam huis is het aanschaffen van een zonneboiler in Uden. Een zonneboiler lijkt veel op de cv-ketel, alleen maakt de zonneboiler gebruik van zonne-energie in plaats van gas. Het water in uw huis wordt opgewarmd door een zonnepaneel op uw dak in Uden. De voorraadtank dat het water opslaat wordt op die manier opgewarmd door de zon. Houd u er wel rekening mee dat de zon niet altijd schijnt. Op minder zonnige dagen wordt ongeveer 50% van het water opgewarmd door de zonneboiler. Het overige deel verwarmt u door een verwarmingssysteem. Hoe dan ook bent u veel goedkoper uit. Daarnaast is het veel beter voor het milieu. U kunt bij Duurzaam Wonen Wijzer altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook kunt u bij ons terecht voor vragen over zonne-energie en een duurzamer huis in Uden.

Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie over zonne-energie of het laten plaatsen van zonnepanelen in Uden? Dan moet u bij Duurzaam Wonen Wijzer zijn! Neem dan snel contact met ons op en bel 085-3036525 U kunt ons ook via de mail bereiken voor al uw vragen info@duurzaamwonenwijzer.nl. Met Duurzaam Wonen Wijzer helpen wij u om duurzaam te wonen. Dat helpt het milieu en uw portemonnee.

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk