Zonnepanelen Veghel

Zonnepanelen plaatsen Veghel – Duurzaam Wonen Wijzer

Duurzaam Wonen Wijzer is uw gerenommeerde expert als het aankomt op zonnepanelen plaatsen op uw woning of bedrijfspand in Veghel. Daarnaast staan we ook klaar voor het installeren van een airco, laadpalen en voor aanpassingen aan uw meterkast. Onze vakspecialisten verzekeren u altijd van snelle reacties, korte lijntjes en een uitstekende plaatsing van uw zonnepanelen in Veghel. Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan of kijk op onze zonnepanelen actie pagina voor nog meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen plaatsen door Duurzaam Wonen Wijzer.

 • Bespaar op energiekosten
 • Profiteer nu van 0% btw
 • Professionele installatie

Zonnepanelen plaatsen in slechts 4 weken

Bij het kiezen van zonnepanelen zijn enkele zaken uiteraard belangrijk. De meest essentiële zaken rondom zonnepanelen plaatsen hebben we voor u hier op een rijtje gezet. Het is met name goed om te weten wat de productgarantie is, de vermogensgarantie en waar de zonnepanelen geproduceerd worden. Met deze feiten op een rij kunt u een degelijke en eerlijke vergelijking maken. Komt u er niet uit? Ervaart u keuzestress? Dan helpen we u graag met een uitvoerige analyse van de verschillende wattages, rendementsvergelijkingen en legplannen, zodat u de beste keuze voor zonnepanelen voor uw woning of pand in Veghel maakt.

1. Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan en we bellen u binnen 1 werkdag om de wensen door te spreken en een vrijblijvende afspraak in te plannen.

2. Afspraak op locatie

Wij komen bij u langs en kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke het best bij u en uw situatie passen.

3. Offerte op maat

U ontvangt een offerte op maat per mail. U kunt alles nog even rustig doorlezen en bespreken voor u akkoord gaat. Na akkoord plannen we een dag in die u goed uitkomt om de opdracht uit te voeren.

Serieel geschakelde zonnepanelen

Bij zonnepanelen plaatsen in Veghel, heeft u de keuze uit serieel of parallel geschakelde zonnepanelen. Zonnepanelen serieel schakelen betreft een gesloten systeem waarin alle zonnepanelen op elkaar zijn aangesloten. Het is belangrijk om te beseffen dat als er hier één paneel kapot gaat, het gehele systeem ermee stopt. Als er daarbij te veel schaduwvorming op uw zonnepanelen ontstaat, beïnvloedt dit het vermogen van alle zonnepanelen tegelijkertijd. Dit systeem is vooral bedoeld voor wanneer uw zonnepanelen de hele dag door volop van de zon kunnen profiteren. Voor serieel geschakelde zonnepanelen zijn daarbij geen extra onderdelen nodig, zoals optimizers. Zo is dit een erg voordelige optie voor zonnepanelen laten plaatsen in Veghel.

Parallel geschakelde zonnepanelen in Veghel

Parallel geschakelde zonnepanelen functioneren niet op dezelfde manier als serieel geschakelde zonnepanelen. Voor parallel geschakelde zonnepanelen zijn er optimizers nodig. Optimizers zijn kleine kastjes die achter een zonnepaneel geïnstalleerd worden. Op die manier kan elk paneel zijn eigen spanning en wattage geven aan de omvormer. Dit heeft als voordeel dat een mogelijk verminderde opbrengst van één zonnepaneel de andere zonnepanelen niet negatief beïnvloedt. Als één zonnepaneel in de schaduw valt, behalen uw andere zonnepanelen in Veghel dus nog steeds hun volledige opbrengst. Dat is natuurlijk wel zo fijn.

Micro omvormers

De elektriciteit die u opwekt met zonnepanelen in Veghel is geen geschikte elektriciteit om voor uw huis of bedrijfspand te gebruiken. Het is namelijk gelijkstroom die u opwekt. U heeft hiervoor wisselstroom nodig. De stroom die u opwekt, moet dus omgezet worden. Dit vindt allemaal plaats in de centrale omvormer, een kastje dat in of buiten uw gebouw geïnstalleerd wordt en waar al uw zonnepanelen op aangesloten zijn. Met micro omvormers heeft u geen centrale omvormer meer, maar een kabel direct naar de zonnepanelen met daaronder een kleine omvormer. Dit systeem zet de gelijkstroom meteen om naar wisselstroom.

Duurzaam Wonen Wijzer
5.0
Gebaseerd op 71 beoordelingen
powered by Google
Chantal De HaasChantal De Haas
14:34 16 Jun 23
Wij zijn erg tevreden! Goede snelle service en goede kwaliteit!Het plaatsen van de zonnepanelen is gedaan door twee geweldige mannen mannen waar wij erg tevreden over zijn. Top gedaan!!!!
J VermeulenJ Vermeulen
17:45 14 May 23
We zijn erg tevreden zoals bij ons de zonnepanelen geplaatst zijn. Vooraf een duidelijke offerte gekregen. Goede en aardige monteurs die netjes werken. Zonder meer : Aanbevelenswaardig.
Hans Van DeursenHans Van Deursen
12:33 30 Jan 23
Leuke samenwerking met dit bedrijf, komen afspraken na en alles binnen 1 dag klaar (ondanks het slechte weer).Je krijgt een duidelijke uitleg vooraf en er wordt meegedacht over oplossingen!!Het installeren zelf was ook prima met zelfs verstevegings latten aangebracht in het dak zodat ze de beugels goed stabiel vast komen te liggen. (zie foto 2 )
Henrie BrouwersHenrie Brouwers
11:11 24 Dec 22
Het Team van Duurzaam Wonen Wijzer heeft van het 1e contact, ons prima geïnformeerd en geholpen met de juiste keuze. ondanks de vrieskou is de installatie keurig volgens afspraak geïnstalleerd, de complete werking uitgelegd en schoon en netjes opgeleverd.
Ruth SahetapyRuth Sahetapy
17:39 29 Jun 22
Door DWW een roadmap laten maken; ons doel is om gasloos te wonen. Sander heeft in kaart gebracht welke maatregelen we kunnen nemen en of het kosten/energie rendabel is.In ons geval is het plan: Zonnepanelen, airco's om te verwarmen (en als bonus koelen in de zomer), electrische boiler voor tapwater, infraroodverwarming voor de natte ruimte, HR++ glas in de achterpui (de rest vh huis was al van HR++ glas voorzien). Extra isolatie bleek niet nodig, waarmee we onnodige kosten hebben bespaard.De zonnepanelen en airco's zijn door DWW geplaatst. In 3 dagen waren we 18 zonnepanelen, een 3 fase meterkast, en 5 airco's rijker. Alles hartstikke netjes en snel geplaatst (en opgeruimd). De afspraken zijn nagekomen en toen het tegenzat met het boren door onze buitenmuur bleek Rowan de volgende dag alweer op ons dak te staan om de klus af te maken. We hebben uitleg gekregen over de app om de airco's te besturen (er zitten ook afstandsbedieningen bij) en voor de zonnepanelen hoef je maar een paar stappen te doen om de app in werking te stellen (staan op papier). Ook de BTW teruggave werd geregeld.Ik kan Duurzaam Wonen Wijzer warm aan bevelen! Sander, Jur en Rowan hebben ons geweldig geholpen.
js_loader

Zonnepanelen aansluiten in de meterkast

Zonnepanelen worden door middel van een kabel op een omvormer bevestigd. De omvormer wordt in de meeste gevallen op uw zolder of in uw garage geplaatst. De exacte locatie voor uw situatie wordt altijd met u besproken. Wanneer er een besluit genomen is, leggen we een kabel tussen de omvormer en de meterkast. De omvormer zet de gelijkstroom van uw zonnepanelen in Veghel dus om in wisselstroom. Zo kunnen al uw elektrische apparaten gebruikmaken van de zonnestroom. Blijkt gaandeweg dat uw meterkast niet geschikt is voor zonnepanelen? Dat probleem lossen we ook graag voor u op! Door u volledig te ontzorgen, geniet u straks ook echt zorgeloos van uw zonnepanelen in Veghel.

Voordelen van Duurzaam Wonen Wijzer

Zonnepanelen laten plaatsen door Duurzaam Wonen Wijzer biedt u veel fijne voordelen in Veghel. U geniet met ons namelijk van gespecialiseerde kennis en ervaring op het gebied van het plaatsen van zonnepanelen. Wij helpen u met het vinden van de juiste zonnepanelen voor uw woning of pand in Veghel en we plaatsen deze ook nog eens voor u. Onze zonnepanelen kunnen zowel serieel geschakeld als parallel geschakeld worden. Daarbij garanderen we u altijd kwaliteit en betrouwbaarheid. Kies voor ons en profiteer van het volgende:

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk
 • Service en ondersteuning

Zonneboilers voor extra duurzaamheid

Wilt u naast zonnepanelen plaatsen in Veghel extra duurzaam bezig zijn? Dan is een zonneboiler de oplossing voor u. Met een zonneboiler verwarmt u via een voorraadtank het water in uw huis of pand. Deze tank is uiteraard gekoppeld aan uw zonnepanelen. Zelfs op minder zonnige dagen verwarmen uw zonnepanelen het water in uw zonneboiler voor 50%. De rest wordt dan nog wel verwarmd door uw verwarmingssysteem. U bent met een zonneboiler in combinatie met zonnepanelen plaatsen sowieso voordeliger uit dan met de standaard cv-ketel in Veghel.

Smart Energy Grid

Wij staan voor u klaar met zonnepanelen in Veghel en we weten daarnaast ook alles over intelligente energiesystemen. Zo verbindt een Smart Energy Grid alle energieproducenten en -consumenten met elkaar. Hierdoor kan flexibel worden ingespeeld op vraag en aanbod. Overtollige energie kan slim en eenvoudig worden vervoerd naar opslageenheden, zoals warmtepompen of accu’s. Op die manier gaat uw energie dus nooit verloren. Als u uw zonnepanelen bij ons bestelt, is het een optie om deze in een Smart Energy Grid te laten installeren. De omvormer wordt dan dusdanig ‘smart’ gemaakt, dat deze het zelf merkt zodra er sprake is van een overschot aan zonne-energie. Dit overschot aan zonne-energie kan een Smart Energy Grid automatisch voor u inzetten om bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand te koelen of verwarmen. Wij geven u met alle plezier advies over hoe u uw zonne-energie efficiënt kunt gebruiken en we helpen u graag aan een slim energiesysteem.

Zonnepanelen in combinatie met airco in Veghel

Zonnepanelen plaatsen in Veghel is een duurzame en groene methode van stroom opwekken voor elke woning en elk bedrijfspand in Veghel. Met zonnepanelen op uw dak levert u dan ook een prachtige bijdrage aan een beter milieu. Daar komt ook nog eens bij dat u met zonnepanelen plaatsen meer waarde aan uw woning of pand toevoegt. Als klap op de vuurpijl maakt u uzelf met zonnepanelen plaatsen ook meer onafhankelijk van uw energieleverancier. Meer dan genoeg voordelen dus! Zeker als u ook een airconditioning in uw bezit heeft. Doordat een airco op elektriciteit werkt, bespaart u meteen op uw gasrekening. Als u daarbij ook zonnepanelen heeft, verwarmt en koelt u uw huis of pand (bijna) kosteloos! De zonnepanelen wekken de stroom op die uw airconditioning verbruikt. Duurzaam Wonen Wijzer staat dan ook klaar voor het leveren en onderhouden van airco’s. U zit voor een airconditioning in Veghel bij ons dus helemaal goed.

Roadmap naar een duurzame woning

Naast zonnepanelen plaatsen in Veghel, zit u bij ons ook goed voor een adviesrapport Roadmap naar een duurzame woning. In dat geval bieden we u een breed opgezette opname van de bouwfysische eigenschappen van uw huis of pand. Daarbij wordt gekeken naar onder andere het aantal kamers, de radiatoren, de cv, de huidige isolatie, het warm waterverbruik, kuub gas en KWH verbruik. Op die manier kunnen we voor u alle energieopwekkers, verbruikers en verliezers in beeld brengen. Deze uitkomsten worden aangevuld met een roadmap waarin de beste manieren om voor verduurzaming te zorgen, uitgebreid toegelicht worden.

Rendement zonnepanelen plaatsen Veghel

Benieuwd wat voor een rendement zonnepanelen plaatsen in Veghel u biedt? Valt de jaaropbrengst van uw zonnepanelen in Veghel onder het aantal kilowattuur wat was afgesproken? Dan krijgt u sowieso het verschil op uw rekening teruggestort! Zonder telefoontjes of vervelende e-mails. Het is dan ook niet voor niets dat we trots zijn op onze Zonnegarant certificering. Zie onze Onderhoud en Garanties pagina voor meer informatie hierover.

Maak een afspraak met Duurzaam Wonen Wijzer

Wilt u uw woning of bedrijfspand verduurzamen door zonnepanelen in Veghel te laten plaatsen? Maak dan een afspraak met de ervaren specialisten van Duurzaam Wonen Wijzer. Bel naar 085-3036525, stuur ons een e-mail via info@duurzaamwonenwijzer.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt over de verschillende mogelijkheden die we voor u hebben.

 • Kennis en ervaring
 • Korte lijnen
 • Deskundig advies
 • Vakwerk