Zonnepanelen Veghel

Advies bij Duurzaam Wonen Wijzer in Veghel

Energie besparen kan op veel manieren, Duurzaam Wonen Wijzer adviseert u graag op het besparen van uw energierekening. zonne-energie door middel van zonnepanelen of een zonneboiler zijn beide opties die u kunt overwegen bij het verduurzamen van uw woning in Veghel. Duurzaam wonen is momenteel een hot item, Onze aarde warmt snel op, dit heeft dan op ten duur veel negatieve consequenties. Gelukkig kunt u zelf veel doen om het verbruik te verminderen, en wij helpen u er graag bij! Duurzaam Wonen Wijzer kan voor u alle energieopwekkers, verbruikers en verliezers in kaart brengen. We kijken met u mee welke duurzame producten en diensten het meest effect hebben. Alle opties worden bekeken en vervolgens maken wij dan een eenvoudig stappenplan specifiek voor uw woning in Veghel.

Energie besparen door middel van zonnepanelen

Zonnepanelen hebben veel voordelen als het om energiebesparing gaat. De meerwaarden van het plaatsen van zonnepanelen is niet alleen financieel te merken. Zonnepanelen staan bekend om hun lange levensduur en zijn onderhoudsvriendelijk. U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte zonnepanelen aanvragen. Duurzaam Wonen Wijzer kijkt graag met u mee naar welke zonnepanelen er het beste bij uw woning in Veghel passen. Niet alleen bespaart u veel geld met het gebruik van zonnepanelen. Ook draagt u bij aan minder CO2-uitstoot. Dus goed voor uw portemonnee en het milieu!

Zonnepanelen Veghel

Warm water met een zonneboiler

Niet alleen kunt u geld besparen met het plaatsen van zonnepanelen op uw dak. U kunt ook overwegen gebruik te maken van een zonneboiler. Ook het opwarmen van water kan prima met behulp van zonne-energie. Water verwarmen door middel van een zonneboiler is niet alleen kostenbesparend, maar ook goed voor het verminderen van de CO2-uitstoot. U kunt ongeveer 50% van uw water verwarmen met een zonneboiler. Omdat de zon natuurlijk niet altijd schijnt in Veghel, is een combinatie met een ander verwarmingssysteem noodzakelijk. Het plaatsen van een zonneboiler kent een aantal voordelen:

  • Een zonneboiler verwarmt 50% van uw water
  • Een zonneboiler helpt mee aan een duurzame wereld
  • Een lagere energierekening
  • Ontvang subsidie voor het plaatsen van een zonneboiler

Graag persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op!

Wilt u graag persoonlijk advies over het plaatsen van zonnepanelen of een zonneboiler? Onze adviseurs staan voor u klaar! U kunt ons bellen 085-3036525 U kunt ons ook altijd mailen voor al uw vragen info@duurzaamwonenwijzer.nl. Begin vandaag nog met besparen!

  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen
  • Deskundig advies
  • Vakwerk